Lisätarvikkeita vaunuihin.

* sis. mainoslinkkejä
sadesuoja

Oon ihastunut yhteen lastentarvikemerkkiin. En tiedä yhtään mikä on sen ”status” näillä markkinoilla tai muiden äitien mielestä, mutta mun mielestä niillä on ihan super ihania juttuja kaikki! 😀 Ihan jostain tuteista ja ruokalapuista isompiin tarvikkeisiin, kuten lämpöpusseihin ja hoitolaukkuihin. Ja se merkki on Elodie Details.

Oon tilannut tältä merkiltä aika monta juttua jo tulevalle vauvalle. Ja tätä merkkiä myydään aika monessakin lastentarvikeliikkeessä. Onko merkki teille tuttu? Onko jotain kokemusta siitä?
Nyt viimeisimpinä oon tilannut vaunuja varten sadesuojan ja kylmiä talvipäiviä varten lämpöpussin ja rukkaset. Kaikki on mielestäni niin söpöjä ja ihania, että tekee mieli vain hypistellä niitä. 😀

lämpöpussiRukkaset

Eikö ookkin suloisia?
Nyt tuntuu, että täällä on kyllä jo niin valmista kun olla vain voi vauvaa varten. Että ei enää tarvita kuin se vauva. 😉 Vajaa kaksi viikkoa on laskettuun ja kyllä täytyy sanoa, että joka aamu sitä on sellainen olo, että eikö se nyt vieläkään tullut.. 😀 Jostain syystä nimittäin itse uskon, että synnytys starttaa yöllä.

lämpöpussi

Ellokselta saa nyt 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 20.10.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran.

Alennuskoodi: 340502

TÄSTÄ pääset shoppailemaan! 😉

elodie details

***

Söpöä ja energistä keskiviikkoa kaikille! <3

Monna

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

2 vastausta artikkeliin “Lisätarvikkeita vaunuihin.”

  1. Tuttu ja todella ihana merkki! Tuo sadesuojan aome kuosi on kauneinen tietämäni! <3 Meillä lämpöpussi, tuttiketju, ruokalappuja, sadesuoja ja peitto kyseiseltä merkiltä. 🙂

    • Kiva kuulla, että muillakin hyvää kokemusta tästä merkistä! 🙂 Toi kuosi on aivan ihana! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta