Viimeinen Muutos

Tämän vuoden viimeinen Muutos-valmennus starttaa parin viikon päästä! 🙂

muutos
Yhteistyössä: MT Personal Training

Tämän Muutos-valmennuksen tarkoitus on opettaa kahdeksassa viikossa terveellisiä elämäntapoja, niin ravinnon kuin liikunnan parissa.
Valmennukseen kuuluu jokaiselle yksilöity ruokavalio ja harjoitusohjelma, jonka vuoksi valmennukseen ei oteta kovin suurta määrää valmennettavia. Haluamme erottua nettivalmennusten viidakosta sillä, että tämä valmennus rakennetaan joka kerta jokaiselle valmennettavalle henkilökohtaisesti.

Muutos-valmennus kestää 8 viikkoa, mutta meidän tarkoituksenamme on antaa ja opettaa tänä aikana askeleet, joita valmennettavat pystyvät itse jatkamaan valmennuksen jälkeenkin. Kyse ei siis ole pikadieetistä tai ihmekuurista. Kyse on hyviksi todetuista elämäntavoista, joissa ei tarvitse punnita jokaista ruoka-annosta ja suorittaa asioita suorittamisen vuoksi. Valmennus tuo mukanaan lisää energiaa arkeen, uusia haasteita treenien parissa, yli 60 uutta reseptiä, iloa ja inspiraatiota.

Ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja tosiaan on vain rajoitetusti!

Valmennuksen sisältö:
  • Henkilökohtainen ruokavalio
  • 60 reseptiä ravintoarvoineen
  • Kuntosaliohjelmia
  • Videoita kuntosaliohjelmiin
  • Treenivideoita kotitreeneihin
  • Harjoitusohjelma sisältäen kaikki viikoittaiset harjoitukset
  • Viikkotehtäviä ja haasteita, jotka pitävät motivaation korkealla koko valmennuksen ajan
  • Valmentajien tuki ja neuvot koko valmennuksen ajaksi.
  • Valmennusryhmän tuki ja kannustus

Valmennuksen hinta: 127€
(valmennuksen voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä)

Lue lisää TÄSTÄ!! Ja ilmoittaudu osoitteeseen: [email protected]

kattaus

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta