Meidän prinsessa on täällä ❤️

6.11.2016 klo 10.14 saapui elämäämme maailman suloisin ja ihanin tyttö 51cm:n mitalla ja 3760g:n painoisena. ❤️

img_2710Synnytys ei ollut helpoimmasta päästä ja pitkän synnytyksen jälkeen prinsessa tuli maailmaan kiireellisellä sektiolla.

Äiti on nyt vähän väsynyt, mutta super onnellinen. Tästä pienestä tytöstä tuli hetkessä rakkainta meille. Vaikka takana onkin neljä valvottua yötä ja paljon itkua,on kaikki nyt hyvin.

Kirjoitan lisää, kun pääsemme kotiin.

❤️

img_2709

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

45 vastausta artikkeliin “Meidän prinsessa on täällä ❤️”

 1. Suurensuuret onnittelut suloisesta pienestä prinsessasta koko perheelle! ❤️

  Ps. Numerofriikkinä pakko todeta, että hänpä valitsi oivallisen päivän syntyä ☺️

 2. Onnea paljon. Hyvä että kaikki meni lopulta hyvin ja ”sait” sektion (vaikka puolensa ja puolensa silläkin toki). Itsekin hyvin salaa toivoin sektiota koko raskauden, en suoranaisesti pelännyt synnytystä mutta tunne sektiosta oli voimakas, loppumetreillä huomattiin vauvan perätila ja asia oli sillä selvä, en uskaltanut lähteä synnyttämään. Ensimmäiset päivät oli toki kipeitä mutta toivuin nopeammin kuin olin ajatellut. Nauttikaa!

  • Kiireellinen sektio tehdään aina jokaiselle synnyttäjälle lapsen pelastamiseksi jos vauva on ahdingossa eikä tule tarpeeksi nopeasti/turvallisesti alateitse. Ei kai kukaan toivo kiireellistä sektiota, silloin kyseessä on hätä, ja takana usein pitkä ja kivulias yritys alateitse.

   Onnea paljon ihanasta tytöstä, Monna! Ja pikaista toipumista myös. Mulle on myös tehty kiireellinen sektio, ja vaikka eka viikko oli kivulias, kaksi kuukautta myöhemmin kävin jo vanhaan tapaan body pumpissa :). Tosin mikäs kiire sinnekään on :).

 3. Oiiijoi☺😊 Onpas hän Suloinen. Paljon Onnea perheellenne💖 Jään innolla odottelemaan kaikki kuulumiset. Sitähän se on 🙂 onnea ja itkua, sujuvasti vuorotellen. Hienoa että kaikki on nyt hyvin.

 4. Paljon Onnea koko perheelle! Arvasin että jotain on tapahtunut kun blogi hiljeni muutamaksi päiväksi 🙂

 5. Oikein paljon onnea. Jännitystä ollut,onneksi nyt kaikki hyvin. Niin söpö tyttö😍

 6. ”Kun pieni vauva nukkuu, hän täyttää kokonaisen huoneen.”
  Onnen tähtihetkiä koko perheelle! <3

  Ps. Kiireellisellä sektiolla minunkin ensimmäiseni tuli lopulta maailmaan. Muistan ne ensimmäisten päivien ja viikkojen äärihitaat, kivuliaat ja lyhyet askeleet, joita jouduin ottamaan ja sängystä nousemisen varovaisuuden. Tiedän, mitä koet nyt. Tsemppiä, kyllä siitä toipuu. <3

 7. Voi muistan sen itkun määrän sairaalassa, Hormonien heittelyt ja väsymyksen sekavat fiilikset! Ja sen kuinka mietin yhtäkkiä kaikkia äitejä, arvostus kaikkiin tuon synnytyksen ja sen jälkimaininkien läpikäyneisiin nousi niin paljon! Onnea valtavasti, ja tsemppiä palautumiseen! Mä luulin etten olis palautunu ikänä, mutta ihmiskeho on vaan kumma kapistus, rankankin jälkeen paranee ❤

  • Voi tämä oli kuin minun aikomus kommentista. Voi sitä ajatusten ja tunteiden sekamelskaa sekä itkun määrää (minä itkin enemmän kuin vauva) kaiken synnytyksen jälkeisen kivun ja unettomien öiden jälkeen. Pelkäsin että siitä ei enää nousta, ei henkisesti eikä fyysisesti. Mutta voi pojat todellakin noustiin ja oli mahtava itse kokea mihin ihmisvartalo pystyy ja miten upeasti se myös toipuu. Sä tuut vielä liitämään Monna! Olen onnellinen teidän terveestä ja suloisesta tytöstä, muistuttaa hieman omaamme, heh. Hän on päässyt hyvään kotiin. <3 Äidillistä vertaistukirakkautta täältä!

 8. Sydämelliset onnittelut 😍
  Kova koettelemus varmasti takana,onneksi kaikki nyt hyvin!

 9. Suuret Onnittelut! Innolla olen blogiasi seurannut niin myös jatkossakin. Oot huippu =)

 10. No kylläpäs oli tytölle kertynyt syntymäpainoa !!😂😂😋 Sylintäydeltä onnea isille ja äidille <3

 11. Rakkaat onnittelut tuosta täydellisestä ilmestyksestä!!! <3
  Paljon voimia myös leikkauksesta toipumiseen ja hormoonien tasoittumieen. Vauva on ihaninta maailmassa <

 12. Paljon onnea koko perheelle! <3

  Sinulle myös mahdollisimman pikaista toipumista! Toivottavasti sulle ei jäänyt mitään pelkoja synnytyksestä kun hätäsektioonkin jouduit (eikös sulla ollut synnytyspelkoa aiemmin..?). Mä pelkään kuollakseni leikkauksia ja sektio olis mulle kauhea shokki.. onneksi oon vasta raskauden puolivälissä niin turha etukäteen pohtia. Mutta paljon voimia sulle ja paaaaaljon onnellisia hetkiä pikkuisen kanssa! 🙂

 13. Tervetuloa maailmaan neiti Pursiainen ja onnea pienen prinsessan johdosta koko perheelle. Itselläkin takana toisen lapsen kohdalla kiireellinen sektio,jota edelsi pitkä käynnistetty synnytys. Ensiksi sitä on kuin jyrän alle jäänyt muutaman päivän,mutta kyllä se olo siitä pian onneksi kuitenkin yleensä paranee. Rakkauden täyteisiä tulevia päiviä❤

 14. Paljon onnea teille ihanasta prinsessasta! 😍 Ja voimia leikkauksesta toipumiseen!!

 15. Lämpimät onnittelut koko perheelle 💕 Kovasti olen täällä ruudun toisella puolella jännittänyt puolestasi 😊

 16. Lämpimät onnittelut pienestä prinsessasta<3. Ja voimia sinulle leikkauksesta toipumiseen.

 17. Ihanaa! <3 Superpaljon onnea koko perheelle ja parempaa vointia sulle!

  Oma poika syntyi tasan 3 kk aiemmin hätäsektiolla piiitkän alatieponnistuksen jälkeen, ja oli vielä aluksi teholla. Oli maailman ihaninta saada hänet lopulta viereen lapsivuodeosastolle odotuksen jälkeen <3 Sairaalassa koetut tunteet on edelleen tuoreessa muistissa ja väsyneenä välillä pinnassakin. Onneksi fyysinen toipuminen voi olla nopeaa, ja ihmisten ilmoille pääseminen helpottaa sitä henkistä puolta mikäli synnytys jää painamaan mieltä. Ja läheiset ystävät ja perheenjäsenet on kultaa.

 18. ”Kullan kimaltavan
  Helmen hehkuvan
  Kauniin tytön rakkaan
  Onnen, ilon saitte
  Kun pienen sydämen loitte
  Aarteista kalleimman
  Elämän oman lapsen”

  Tällä lainatulla tekstillä tahdon teitä onnitella!

 19. Valtavasti onnea koko perheelle! ❤ Toivottavasti toipuminen sujuu hyvin ja pääsette pian nauttimaan vauva-arjesta. Meidän pieni poika syntyi 2.11. ja synnytys oli myös rankka kokemus henkisesti ja fyysisesti ja vauva saatiin lopulta ulos imukupin avulla. Nyt viikkoa myöhemmin olo alkaa olla jo melko hyvä, vaikka kipuja on edelleen.

  Meillä on myös alkukesälle Kreetan matka varattuna 🙂 Kreeta on mahtava! Mennään miehen kanssa jo kolmatta kertaa.

 20. Voi eiiiiii!! <3 Ihanan pienen ihmisen olette tänne tehneet.Sylin täydeltä onnea koko perheelle.Niin suloinen on hän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta