Kesämekkoja ja pyöreitä arskoja!

*Sisältää mainoslinkkejä

Vitsi kuinka ihanaa on, kun kevät tulee kovaa vauhtia! Aurinko ja ylipäänsä valo tuo vaan niin paljon virtaa päiviin. Se, että kuuden aikoihin aamusta on jo valoisaa, on ihan huippua! Ja se, kun aurinko paistaa kirkkaasti siniseltä taivaalta ja linnut visertää. Ai että! Luonto herää ja ihmiset sitä myötä! 😉

Tilasin itselleni jo kaksi kesämekkoa Bubbleroomilta! Ja uudet aurinkolasit. <3 Etelänmatka tosiaan kolkuttelee jo ovella, joten pääsen näitä ihania hepeneitä käyttämään jo ihan muutaman viikon päästä.

Onko siellä kesäfiilistelijöitä jo? Tai kevätfiilistelijöitä? 😀

Olen huomannut, että tykkään oikeastaan kolmeasta vuodenajasta eniten; keväästä, kesästä ja syksytä. Talvi on itselleni se ehkä ”ei kivoin”. Vaikka toisaalta joulu onkin kaikista juhlista ihanin! <3

Nämä kaikki  kolme tuotetta oli kyllä ihan nappivalintoja! Ihania kevyitä ja liehuvia helmoja ja nämä aurinkolasit on kyllä mielestäni aika päheät!

 

Kukkamekko – Primarosa Chiara Forthi

Musta mekko – Lagos 77thFLEA

Aurinkolasit – Roundie 77thFLEA

Bubbleroomilta saa nyt 10% alennuksen kaikista yli 10€ ostoksista, jos on uusi asiakas! 🙂 Esim. tuo musta mekko maksaa vain alle 20€, niin tulee alennus, eikä jää kovin paljoa maksettavaa.. 😉 Koodilla: NEWWEB saa tämän alennuksen!

Aurinkoista perjantaita kaikille! <3

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta