Juhlamekko kesän rientohin!

sis.mainoslinkin

Julkaisin tänään instagramin storiesissa pari videota tästä mekosta ja tuli niin monta kysymystä, että päätin tehdä nopeasti toisen postauksen tälle päivälle. 😉 Tämä ihana juhlamekko on siis Bubbleroomista ja ainakin itse ihastuin tähän heti.

Mekko TÄÄLTÄ.

Nyt ei kuvat ole ehkä ihan parhaasta päästä, mutta ai että! 🙂 Tämä mekko menee nyt kaappiin hetkeksi ja päälle sen laitan heinäkuussa, kun on ystäväni häät. <3

Niin ja häitä varten laitan mekon alle ihan ”oikeat” liivit, en urheiluliivejä. 😀 Ainakaan pinkkejä.. 😉

***

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta