Puma on uusi Adidas?

* sis.mainoslinkkejä

Ensin oli Nike. Nyt pari vuotta on ollut Adidas. Ja sanokaa minun sanoneen, seuraava on Puma!

Puma rantasandaalit – musta

Puma Active Swagger Hoody – harmaa

Puma Active Swagger -leggingsit

Puma x Fenty by Rihanna Bow -sandaalit

Puma x Jelly -sandaalit – vaaleanpunaiset

Puma x Fenty -nappiverkkarit

Puma x Fenty Bow -sandaalit

Muistan, kun joskus 2007 oli viimeksi muodissa Puma. Olin silloin töissä Sportland -urheiluvaateliikkeessä Kampin kauppakeskuksessa. Sen jälkeen Pumasta tuli vähän ”mauton” trendi, mutta nyt se nostaa taas päätään. Ihastelin jo meidän kevään Tukholman reissulla Puman kenkiä ja muita juttuja Tukholman kaupoissa. Nyt niitä on näkynyt myös Suomessa.

Olin ehdoton Niken kannattaja jokunen vuosi sitten, mutta kyllä Adidas on vienyt voiton Nikestä viimeisen parin vuoden aikana myös itselläni. Fila on myös merkki, joka mielestäni on makea! Tarpeeksi jotenkin sellainen raffi ja älytön. 😉

***

Mites te; Puma, Nike vai Adidas? Vai kenties se Fila?

ps. Vuoden o.b:t itselleen voitti nimimerrki: Ellimm! ONNEA!! Olen yhteydessä voittajaan! Ja kiitos kaikille osallistuneille! <3

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

2 vastausta artikkeliin “Puma on uusi Adidas?”

  1. No Puma! Ihan siksi et ostin just Puman lippiksen kun se oli ainoo joka mahtui päähän 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta