Muumimukit ja muu hömppä!

Olen tosiaan sitä mieltä, että äitiys on tehnyt minusta vähän pehmon. Tai sanotaan paremminkin niin, että se pehmompi puoleni on saanut luvan tulla kaapista äitiyden myötä. Pehmo ja hömppä.

sis.kaupallisen linkin

Päätimme Tuukan kanssa keväisellä Tukholman lomallamme, että alamme keräilemään Muumimukeja! Aina, kun olemme jossain reissussa – voimme ostaa Muumimukin per nokka. Tätä myöten kotoa sitten lähtee vaihtoon aina kaksi kappaletta vanhempia mukeja, jotka ovat jo aikansa eläneet.

Muumimukihulluus iski minuun vasta Emman synnyttyä. Olen aiemmin pitänyt Muumimukeja vähän hömppänä ja hassuna aikuisten keräystavarana, vaikka kivoja ne aina ovat olleet. En muutenkaan ole koskaan keräillyt mitään astiastoja, meillä on ollut kaksi lautasta sitä ja kaksi lautasta tätä. Se on tuonut pöytään hauskaa kontrastia ja iloa. Nyt tosin olen alkanut myös harkitsemaan, että pitäisikö sitä ottaa joku tietty astiasto keräyskohteeksi.. 😉

Kahvinkeitin – Moccamaster

Muutenkin on ihana fiilistellä kaikenlaista hömppää. Kävin ystäväni kanssa tällä viikolla Marskin muksut -kirpparilla ja huomasin katsovani vain vaaleanpunaisia vaatteita. 😀 On jotenkin tavallaan ihanaa, kun voi oikein luvan kanssa ja olan takaa heittäytyä sellaiseen tyttövauva-kuplaan. Ostaa vaaleanpunaisia juttuja ja seota Muumimukeista! 😉 Olen myös haaveillut jo, että kun ensi vuoden alussa muutamme uuteen kotiin, siellä saan tehdä Emmalle oikein sellaisen prinsessahuoneen. <3

***

Onko siellä muita hömpsähteinä äitejä tai Muumimukihulluja? 😀

 

ps. Vastailen teidän kommentteihin par’aikaa! Yritän saada pikimmiten vastattua kaikkiin! <3 

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

8 vastausta artikkeliin “Muumimukit ja muu hömppä!”

 1. Muumimukit🖤🖤🖤🖤🖤 on mukeja ja kannuja. Ihan hullua kyllä. Ihanaa hömppää ja odotas vain kun alat etsimään vanhempia mukeja ja harvinaisuuksia. Sinne saa rahaa menemään 😍 Mun mies ei ihan ymmärrä!

  • Hahaha!! 😀 Ja siis mua NIIN harmittaa, kun menin joskus 10 vuotta sitten myymään mun lapsuuden Muumimukin! 🙁 En silloin tajunnut sen arvoa ja nyt harmittaa!

 2. Voi muumihulluus! 😍 täällä löytyy mukeja noin 40kpl (kesä ja talvimukit vaihtuu vuodenaikojen mukaan kaapissa), pyyhkeitä, kahvipurkki, lusikoita, lautasia, kannu, lakanoita.. mitäs vielä 🙊🙈 on vaan niin ihania!

 3. Täällä kans yks totaalinen muumimukifriikki! Ja koska aamiaiseksi syön aina puuron, niin pitihän niille mukeille alkaa kavereiksi keräämää myös samanlaisia kulhoja. Olisi ihana saada niitä vanhojakin mukeja, mutta en viitsi niistä maksaa niin tolkuttomia hintoja, kun itse keräilen näitä muumiastioita ihan käyttötarkoitukseen, enkä niiden arvon takia.

 4. Mä en oo äiti mutta hömppä kyllä! 😊 Mä en keräile muumimukeja, mutta ostan niistä ne silmää miellyttävimmät mukit, joita on kyllä aika paljon 😀
  Ainoa sarja mitä vähän epävirallisesti keräilen (eli pyydän sitä esim joululahjaks) on kastehelmi sarja, sitä mä rakastan!
  Muutenkin mä rakastan kaikkia erilaisia astioita! Harmi kun on niin pieni keittiö ettei pysty ostaan kauheesti..eikä oo sen puolin rahaakaan ostaa 😁
  Ja noista vaatteista, mä oon myös hullaantunut pinkeistä vaatteista, erityisesti treenivaatteissa, haha!

 5. Täällä yksi muumiastia fani! Ne on vaan niin söpöjä! 🙂 Tosin en mitään raaski pyydä niistä.

 6. Mukeja löytyy täältäkim iso kasa 😀 ihania ne on 🙂
  Hinnoissahan on isoja eroja kauppojen suhteen, halpa-halleista saa useamman euron halvemmalla ku esim stockkalta tms. Joten kannattaa aina reissussakin vähän katsoa mistä mukit ostaa,mutts kiva reissumuisto idea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 22
Tykkää jutusta