Ihania taaperojuttuja!

Hahaa! ūüėÄ Emmahan ei viel√§ ole l√§hellek√§√§n taapero. Tai no, itse asiassa en tied√§ onko sille jotain ”ik√§m√§√§rityst√§”. MUTTA on ihan super kivaa, kun nyt l√§hiaikoina on voinut alkaa tekem√§√§n kaikkia taaperojuttuja Emman kanssa. Tarkoitan siis sit√§, ett√§ voi ihan tekem√§ll√§ tehd√§ jotain yhdess√§ – ei vain katsella ja juosta per√§ss√§ kun toinen touhuaa omiaan.

Sunnuntaina k√§ytiin yst√§v√§ni Annan luona lasten syntt√§rikesteill√§. Annan poika Amos juhli 3-vuotisp√§iv√§√§ns√§ ja Annan tyt√§r Linnea juhli 6-vuotisp√§iv√§√§ns√§. Paikalla oli Annan sukulaisia ja muutamia l√§heisimpi√§ yst√§vi√§ lapsineen. N√§m√§ taisivat olla Emman ensimm√§iset kaverisyntt√§rit. ūüėČ Oli ihana seurata, kuinka Emma katseli ja kuunteli innoissaan muiden lasten tohinoita ja touhuja. H√§n kovasti olisi halunnut¬†itsekin jo menn√§ mukaan ja muiden lasten luo, vaikkei viel√§ tietysti mit√§√§n osaa mukana tehd√§.

Emma hihkui Annan terassilla, heilutteli k√§tt√§√§n muille lapsille ja koiralle. ūüėČ Vaikka Emmalta j√§i p√§ikk√§rit v√§list√§ sunnuntaina, oli h√§n ihan todella iloinen kun sai kutsuilla kontata pihalla, n√§hd√§ muita lapsia ja soittaa pianoa. ūüėČ

Tuleekohan Emmasta pianonsoittaja, kuten √§idist√§? ūüôā

Maanantaina käytiin ystäväni Lauran kanssa HopLopissa! Lauran poika Emil on Emmaa pari kuukautta vanhempi ja ollaan paljon vaunuteltu yhdessä pitkin kevättä. Nyt Laura ehdotti jos lähdettäisiin heidän kanssaan joku päivä HopLoppiin!

Ja siis t√§ytyy kehua kyll√§ paikkaa ihan vilpitt√∂m√§sti, eik√§ oo mik√§√§n maksettu mainos! ūüėČ K√§ytiin Ruoholahden HopLopissa ja siell√§ oli iso alue ihan t√§llaisille pienille taaperoille. Kaikki pehmustettua ja joka paikkaan p√§√§see ry√∂mim√§ll√§, konttaamalla tai tukea vasten nousemalla. My√∂s kiipeily oli kivaa, koska vaikka muksahti – muksahti pehme√§sti.

Kaiken lisäksi tuonne pääsi alle 1-vuotiaat ilmaiseksi! Ihan huippua! Emil ja Emma on jotenkin ihan samasta puusta veistettyjä, Emil toki Emmaa kehitykseltä vähän edellä ikänsä vuoksi. Mutta hyvin Emma pysyi perässä. Ihana oli katsoa, kun he oikeasti seurasivat toistensa tekemisiä ja välillä piti käydä ihan kosketus-etäisyydelläkin morjenstamassa.

***

Kyllä vaan on niin ihanaa puuhata yhdessä Emman kanssa ja samalla nähdä hyviä ystäviä. <3

Ihanaa tiistaita kaikille!

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

2 vastausta artikkeliin “Ihania taaperojuttuja!”

  1. Vauvavuoden j√§lkeen tulee taaperoik√§ ūüôā eli yli 1veet on taaperoita. Mut kyll√§h√§n meno ja meininki muuttuu jo ennen 1 vuotta taaperoisemmaksi kun alkavat liikkumaan ja tajuamaan enemm√§n ūüôā

  2. Meid√§n termiitti l√§hti k√§velem√§√§n 8,5kk ik√§isen√§. Kutsuimme h√§nt√§ silloin vaaperoksi (vauva+taapero) ūüėĄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 21
Tykkää jutusta