Syksy/talvipukeutumista äidille ja tyttärelle

*Sisältää mainoslinkkejä

Syksy ihan tosissaan tulla taapertaa vastaan. Tänään aamulla oli mittarissa +6c. Kyllä se tarkoittaa sitä, että on alettava miettimään pukeutumista ihan uudelta kantilta taas. Montako kerrosta tytölle ja mitä päälle itselle?

Yksi vähän enemmän pohdintaa aiheuttanut asia oli kengät Emmalle. Niiden pitäisi olla sellaiset, joilla hän voi opetella kävelemään. Ja sellaiset, että niissä pärjää vähän kuraisella ilmalla tai sitten toisaalta talvipakkasella. Ja sellaiset, että ne mahtuvat mukavasti pieneen pulleaan jalkaan – eikä tipahda heti. Löysinkin oikeastaan täydelliset! Olin kuullut mm. meidän lokakuisten mammojen fb-ryhmässä Stonzeista puhuttavan. En todella tiennyt mistä on kyse. Kunnes googletin. 😀

Tilasin Emmalle ihanat (ja mielestäni tosi söpöt) Stonzit Ipanaisen verkkokaupasta. Stonzeista sanotaan, että niiden paras puoli on se, että ne mahdollistavat pienten jalkojen askelluksen ergonomisesti ja kevyesti. Stonzit sopivat siis erityisen hyvin liikkumaan opettelevalle lapselle. Talvipakkasten varalta kannattaa tilata Stonzeihin Linerz lämpövuoret. Meillä ne odottelee kaapissa sitten niitä oikeasti kylmiä ilmoja myös varmuuden varalta jo. 🙂

Välikausihaalari Emmalta jo löytyykin, Reiman sininen haalari. Se on ehtinyt olla jo käytössäkin monta kertaa. Haalarin kaveriksi huippuja lapasia on löytynyt mm. KappAhlista Newbien lapaset. Ja tuonne haalarin alle Newbien villahaalari. Sitä ollaan käytetty nyt myös pelkästään.

Meillä on kaapissa myös talvihaalari Emmalle jo valmiina, mutta sitä ei tarvi vielä käyttää. Löysin kesällä alennusmyynneistä -40% hinnalla tosi kivan talvihaalarin ja ostin kokoa 74cm, täytyy nyt katsoa ostinko kuitenkin liian pienen.. No, ainakin tämän vuoden se varmasti menee. Pitää katsoa josko alkuvuodeksi pitää ostaa isompi.

Itselleni tilasin super makean värisen untuvatakin Bubbleroomilta. Tässä takissa on ihana iso huppu ja pituutta reisien ja pepun päälle, jotka helposti jäätyvät kylmällä. Takki oli ihanan tuntuinen päällä ja se on siis ihan untuvatakki, vaikka tavallaan aika edullinen sellaiseksi. Tykkään tosi paljon tuosta väristä ja sen pehmeästä fiiliksestä päällä.

Niin ja tietysti Emmalle on jo erilaisia kypärämyssyjä ja kaikenlaisia hattuja talven varalle, myös kaulahuivia löytyy puuvillaisena. Sellainen ehkä pitää hankkia vielä neuleesta, jos näyttää tulevan kylmiä ilmoja.

***

Miten teillä varaudutaan syksyyn ja talveen? 🙂 

* Stonzit saatu Ipanaiselta!

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

5 vastausta artikkeliin “Syksy/talvipukeutumista äidille ja tyttärelle”

    • Me otettiin kokoa M. Toivotaan, että ei tassu kauheesti kasva talven aikana! 😀 Muuten ei mahdu se villalämmike sisälle.

  1. Onpa hän suloinen haalarissaan. Noita Stonzeja olen harkinnut itsekin, täytyy ehkä hommata. Mä varustauduin ostamalla H&M:sta talvihaalarin (80cm) ja lisäksi tullaan käyttämään äp-haalaria, joka on reilu kokoonsa nähden. Lisäksi sain villasukkia, ostin 3 talvipipoa ja yhden kypärämyssyn, töppösiä ja tumppuja löytyy myös sekä yhdet lapaset. Äp:n villahaalarikin menee toistaiseksi. Alkaa kyllä tulemaan koleita ilmoja.

  2. Ihana tuo sinun tilaamasi takki 🙂 Osaatko sanoa oliko pienet/isot koot, kuinka piti paikkaansa? Olen tässä muutaman päivän jo pohtinut takin tilausta, mutta koko aina hieman arveluttaa, kun ei ole kyseiseltä merkiltä koskaan tullut ostettua vaatteita 🙂

    Mukavaa syksyä teidän perheelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta