Kohta on joulu!

*Sisältää mainoslinkkejä

Oi!! Ehdottomasti yksi parhaimmista juhlista vuodessa: JOULU!

Meillä on ollut monta vuotta lila joulukuusi! Se on kasattu marraskuussa ja sen valot on loistaneet aina tammikuulle asti. Joulukuusi on mielestäni ihan ehdoton juttu olla!

Pienenä meillä kotona oli aina aito kuusi, se tuoksu on aivan ihana. Se tuo joulun, vähän kuin hyasintin tuoksu. Mutta nyt meillä on ollut tekokuusi, koska se on helppohoitoinen ja allergiaystävällinen. 😉
Kun muutimme tämän vuoden tammikuussa, pistimme vuosia meitä palvelleen tekokuusen kierrätykseen, sillä se alkoi vedellä viimeisiään. Erinäisissä muutoissa ja muissa siitä oli irronut oksia jne.

Kuva täältä!

Nyt me tilasimme meille valkoisen joulukuusen! Olen miettinytkin jo, että käytänkö siinä vanhoja palloja vai pitäisikö käydä hamstraamassa uusia? Sopiiko samat pallot valkoiseen kuin lilaan? 😀

Joka tapauksessa kuusi saa odotella vielä hetken paketissaan, koska aiomme pystyttää sen vasta kun tiedämme missä vietämme joulun. Jos käy niin hyvä onni, että vietämme joulun uudessa kodissa, avaamme kuusipaketin vasta siellä! <3

Tilasin Emmalle myös tonttumekon! 😀 Hänellä oli jo viime jouluna tonttumekko, mutta se on tietysti jo liian pieni. Mietin tonttumekon ja tonttupuvun väliltä, että kumman tilaan, mutta päädyin sitten tonttumekkoon.

Tonttumekko  TÄÄLTÄ

Tonttupuku  TÄÄLTÄ

Valkoinen joulukuusi TÄÄLTÄ

Muita ihania ideoita jouluun TÄÄLTÄ

Kaikki tekokuuset TÄÄLTÄ

Onko siellä muitakin jouluhössöttäjiä? 😀 Joko on kuusi pystytetty tai ainakin jotain ihania jouluvaloja ja koristeita koti täysi? 😉

***

 

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

2 vastausta artikkeliin “Kohta on joulu!”

  1. Mä rrrrrakastan joulua ja sen perinteitä! Meillä on pienempi pöydälle menevä valkoinen kuusi, koska iso ei yksinkertaisesti mahdu mihinkään. Ensi viikonloppuna aletaan jo vähän fiilistelemään joulua leipomalla ensimmäiset piparit ja askartelemalla joulukortteja. Tästä se lähtee! Hei, olis kiva saada ideoita jouluaskarteluun. Ainakin joskus olit innokas askartelija. Vieläkö oot innostunut/riittääkö aika?

  2. Oi minä myös rakastan joulua! Parhaillaan on menossa joulusiivoukset..kaappien järjestely ym. Sitten pikkuhiljaa jouluverhot ikkunaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 23
Tykkää jutusta