Vastauksia!

Kiitos kaikille kysymyksistĂ€! 🙂 Hauskoja sellaisia! TĂ€ssĂ€ kysymykset ja niihin vastauksia!

Oletko syntyperÀinen suomalainen? MikÀ on syntymÀpaikkasi? EntÀs tyttönimesi (eli alkuperÀinen sukunimesi)?

Olen kyllĂ€ syntyperĂ€inen suomalainen. Olen syntynyt HelsingissĂ€ ja olen itse asiassa paljasjalkainen helsinkilĂ€inen kolmannessa sukupolvessa. Tyttönimeni olenkin joskus tÀÀllĂ€ kertonut, se on Dyrendahl-Nyblin. 🙂

Semmonen kysymys tuli mieleen, ettÀ mitÀ sellaista urheilulajia haluaisit kokeilla, mitÀ et ole vielÀ koskaan kokeillut?

Taitoluistelua! Se olisi mahtavaa! Joskus pienenÀ tyttönÀ haaveilinkin taitoluistelun tai baletin harrastamisesta.

MikÀ oli haaveammattisi lapsena? EntÀs teini- iÀssÀ?

Kampaaja! 🙂 Se oli haaveammatti lapsena ja myös vĂ€hĂ€n vanhempana. Mietin ennen liikunta-alalle suuntaamistani vahvasti myös kampaajakoulutusta. Teini-iĂ€ssĂ€ taisin haaveilla toimittajan työstĂ€, muotilehdessĂ€. 😉

Oletteko miettineet Emmalle sisarusta? Ja kuinka kauan suositeltiin uutta raskautta sektion jÀlkeen?

Ollaan me sitĂ€ mietitty. VielĂ€ ei ole kuitenkaan tehty mitÀÀn ratkaisua suuntaan tai toiseen. 🙂 Sektion jĂ€lkeen muistaakseni suositeltiin vĂ€hintÀÀn puolta vuotta ennen uutta raskautumista. Vai olisiko ollut jopa vuotta. En muista. 😀

Haaveiletko hankkivasi pianon taas jÀlleen, jos ja kun isompaan asuntoon pÀÀsette muuttamaan?

No siis sehĂ€n olisi aivan ihana! Mietin jo, ettĂ€ olisi niin ihana opettaa Emmalle pianonsoittoa ja sitten yhdessĂ€ soittaa ja laulaa. 🙂 Vaikka mieheni onkin tuosta pianon kantamisesta muutoissa vĂ€hĂ€n eri mieltĂ€.. 😉 niin voi silti olla, ettĂ€ piano vielĂ€ joskus meille rantautuu.

Oletko suomenruotsalainen tai siis kaksikielinen?

En ole. IsĂ€ni oli kaksikielisestĂ€ perheestĂ€, mutta meillĂ€ ei koskaan puhuttu ruotsia kotona. Suomella siis mennÀÀn! 😉

MitÀ mieltÀ olette Emman/taaperoiden sokerinsaannista? Sallitteko esim. Emmalla sokerillisia tuotteita, vai onko kaikki sokerittomia?

Olen sitĂ€ mieltĂ€, ettĂ€ alle 1-vuotiaalle ei tarvitse sokeria antaa. SiitĂ€ eteenpĂ€in taasen ajattelen niin, ettĂ€ karkkia ja pullaa sun muita ei todellakaan tarvitse antaa, mutta jos jossain tuotteessa on vĂ€hĂ€n lisĂ€ttyĂ€ sokeria (esim. joku jugurtti) ei se maailmaa kaada jos pikkuinen syö sitĂ€ lusikallisen tai pari. Toki jĂ€rki pÀÀssĂ€, ei tuotteita jossa on sokeria tarvitse tuputtaa lapselle. 🙂 Ehdottomuus ihan kaikessa on asia, jota koitan vĂ€lttÀÀ niin kasvatuksessa kuin kaikessa muussakin. Esimerkiksi jÀÀtelöÀ on Emma saanut maistaa, kuten omaa synttĂ€rikakkuaankin lusikallisen verran. 😉 Mutta jokainen tekee sokerin ja/tai suolan kanssa omat valintansa.

MikÀ on sun paras kauneudenhoito niksi?

KyllÀ mÀ sanon, ettÀ paras on se, kun pesee iltaisin meikit pois naamalta ennen nukkumaanmenoa. Ja varmaankin se, ettÀ löytÀÀ juuri omalle iholle sopivat tuotteet. Tarpeeksi kosteuttava tai jotain muuta, riippuen siitÀ millainen iho on omissa kasvoissa.

***

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran Àiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittÀjÀ. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtÀni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttÀ.

2 vastausta artikkeliin “Vastauksia!”

  1. Onko kasarina saanut antaa lapselle kaksiosaisen sukunimen? KĂ€sittÀÀkseni ainakaan enÀÀ ei oo mahdollista tai sitten oon ymmĂ€rtĂ€nyt ihan vÀÀrin 😀
    Aivan ihania noi edellisen postauksen kÀvelykuvat! Etenkin toi viimenen missÀ Emma viilettÀÀ toi ihana mekko pÀÀllÀ!

    • Tuo mun tyttönimi oli siis kaksiosainen jo valmiiksi mun isĂ€llĂ€. 🙂 Mun Ă€idin tyttönimi on ihan toinen. En tiedĂ€ miten nuo sÀÀnnöt menee tai on menny. 😀
      Joo, Emma mennĂ€ viilettÀÀ! 😉

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

 23
TykkÀÀ jutusta