Vastauksia!

Kiitos kaikille kysymyksist√§! ūüôā Hauskoja sellaisia! T√§ss√§ kysymykset ja niihin vastauksia!

Oletko syntyperäinen suomalainen? Mikä on syntymäpaikkasi? Entäs tyttönimesi (eli alkuperäinen sukunimesi)?

Olen kyll√§ syntyper√§inen suomalainen. Olen syntynyt Helsingiss√§ ja olen itse asiassa paljasjalkainen helsinkil√§inen kolmannessa sukupolvessa. Tytt√∂nimeni olenkin joskus t√§√§ll√§ kertonut, se on Dyrendahl-Nyblin. ūüôā

Semmonen kysymys tuli mieleen, että mitä sellaista urheilulajia haluaisit kokeilla, mitä et ole vielä koskaan kokeillut?

Taitoluistelua! Se olisi mahtavaa! Joskus pienenä tyttönä haaveilinkin taitoluistelun tai baletin harrastamisesta.

Mikä oli haaveammattisi lapsena? Entäs teini- iässä?

Kampaaja! ūüôā Se oli haaveammatti lapsena ja my√∂s v√§h√§n vanhempana. Mietin ennen liikunta-alalle suuntaamistani vahvasti my√∂s kampaajakoulutusta. Teini-i√§ss√§ taisin haaveilla toimittajan ty√∂st√§, muotilehdess√§. ūüėČ

Oletteko miettineet Emmalle sisarusta? Ja kuinka kauan suositeltiin uutta raskautta sektion jälkeen?

Ollaan me sit√§ mietitty. Viel√§ ei ole kuitenkaan tehty mit√§√§n ratkaisua suuntaan tai toiseen. ūüôā Sektion j√§lkeen muistaakseni suositeltiin v√§hint√§√§n puolta vuotta ennen uutta raskautumista. Vai olisiko ollut jopa vuotta. En muista. ūüėÄ

Haaveiletko hankkivasi pianon taas jälleen, jos ja kun isompaan asuntoon pääsette muuttamaan?

No siis seh√§n olisi aivan ihana! Mietin jo, ett√§ olisi niin ihana opettaa Emmalle pianonsoittoa ja sitten yhdess√§ soittaa ja laulaa. ūüôā Vaikka mieheni onkin tuosta pianon kantamisesta muutoissa v√§h√§n eri mielt√§.. ūüėČ niin voi silti olla, ett√§ piano viel√§ joskus meille rantautuu.

Oletko suomenruotsalainen tai siis kaksikielinen?

En ole. Is√§ni oli kaksikielisest√§ perheest√§, mutta meill√§ ei koskaan puhuttu ruotsia kotona. Suomella siis menn√§√§n! ūüėČ

Mitä mieltä olette Emman/taaperoiden sokerinsaannista? Sallitteko esim. Emmalla sokerillisia tuotteita, vai onko kaikki sokerittomia?

Olen sit√§ mielt√§, ett√§ alle 1-vuotiaalle ei tarvitse sokeria antaa. Siit√§ eteenp√§in taasen ajattelen niin, ett√§ karkkia ja pullaa sun muita ei todellakaan tarvitse antaa, mutta jos jossain tuotteessa on v√§h√§n lis√§tty√§ sokeria (esim. joku jugurtti) ei se maailmaa kaada jos pikkuinen sy√∂ sit√§ lusikallisen tai pari. Toki j√§rki p√§√§ss√§, ei tuotteita jossa on sokeria tarvitse tuputtaa lapselle. ūüôā Ehdottomuus ihan kaikessa on asia, jota koitan v√§ltt√§√§ niin kasvatuksessa kuin kaikessa muussakin. Esimerkiksi j√§√§tel√∂√§ on Emma saanut maistaa, kuten omaa syntt√§rikakkuaankin lusikallisen verran. ūüėČ Mutta jokainen tekee sokerin ja/tai suolan kanssa omat valintansa.

Mikä on sun paras kauneudenhoito niksi?

Kyllä mä sanon, että paras on se, kun pesee iltaisin meikit pois naamalta ennen nukkumaanmenoa. Ja varmaankin se, että löytää juuri omalle iholle sopivat tuotteet. Tarpeeksi kosteuttava tai jotain muuta, riippuen siitä millainen iho on omissa kasvoissa.

***

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

2 vastausta artikkeliin “Vastauksia!”

  1. Onko kasarina saanut antaa lapselle kaksiosaisen sukunimen? K√§sitt√§√§kseni ainakaan en√§√§ ei oo mahdollista tai sitten oon ymm√§rt√§nyt ihan v√§√§rin ūüėÄ
    Aivan ihania noi edellisen postauksen kävelykuvat! Etenkin toi viimenen missä Emma viilettää toi ihana mekko päällä!

    • Tuo mun tytt√∂nimi oli siis kaksiosainen jo valmiiksi mun is√§ll√§. ūüôā Mun √§idin tytt√∂nimi on ihan toinen. En tied√§ miten nuo s√§√§nn√∂t menee tai on menny. ūüėÄ
      Joo, Emma menn√§ viilett√§√§! ūüėČ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 23
Tykkää jutusta