Mä haluaisin..

..mennä uimaan. Joko Allas Sea Poolille ihan aikaisin aamusta tai myöhään illalla. Tai sitten Yrjönkadun uimahalliin. En oo koskaan käyny kummassakaan.

..sisustaa kotia. Tehdä kodista pikkuhiljaa oikein sellaisen maailman ihanimman näköisen, meiän näköisen paikan. Siis ekaa kertaa pitkään aikaan tekee mieli oikein selata sisustuslehtiä ja sellaisia IG-tilejä, joissa on kauniita persoonallisia koteja, ja löytää niistä ihania ideoita.

..oman pt:n. Mä haluaisin ihan kauheesti löytää takaisin siihen, että treeni on osa arkea. Vaikka olis kuinka kiirettä tai mitä, ni edes niitä kotitreenejä säännöllisesti.

..lisää energiaa. Mä en tiedä mikä on, mutta mua väsyttää koko ajan. Missä on se energinen Monna? Onko se taas se pirun kevätväsymys, joka mua joka vuosi kiusaa.

..että tää tyhmä vatsatauti menis jo pois. Ja ettei Emma sairastais tätä. Kyllä me aikuiset kestetään, mutta nää pienet. ❤

***

Sellaisia ajatuksia täältä sängynpohjalta.

Kuva: Petri Mast
Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

2 vastausta artikkeliin “Mä haluaisin..”

  1. Ihania pieniä toiveita. Mulla kans maaliskuut usein väsyttää. Liikaa valoa kerralla. Syksyllä ja sydäntalvella on energisempi olo. Sun blogia on kiva lukea, tykkään! Se on aito. Löysin sen vasta tämän vuoden puolella. Muuttojutut kiinnosti kun itellä oli kanssa muutto samaan aikaan. Toivottavasti paranet pian. Pääset sitten uimaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 31
Tykkää jutusta