Pyhäpäivän rentoa menoa ja grillikauden avajaiset! ;)

Me vietettiin Helatorstaina oikein tosi rento päivä perheen kesken. Tehtiin aamusta molemmat Tuukan kanssa vähän vuorotellen muutamat työjutut, mutta kun Emma meni päikkäreille, mekin mentiin. Torkuttiin koko perhe melkein kaks tuntia ja sen jälkeen lähdettiin retkelle Helsinkiin.

Tää viikko on hellinyt ainakin eteläisessä Suomessa sään puolesta! Aurinko on paistanu joka päivä ja lämpötila on kohonnut auringossa yli +20c:n! Niin ihanaa!!

Me päästiin torstaina myös korkkaamaan meiän uusi grilli, josta kerroin pari viikkoa sitten! Appiukko kävi aiemmin viikolla pistämässä kaasupullon kiinni ja päästiin testaamaan, miten upea grillimme toimii ihan käytännössä! Ja sehän toimi! 😀

Antaa kuvien puhua puolestaan!

Ihanaa aurinkoista perjantaita! 🙂

***

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 39
Tykkää jutusta