Kaikkien aikojen kuvat!

Mulla lähti tää ihan lapasesta taas.. 😀 Ajattelin kerätä 10 ihaninta kuvaa. Sellaisia mihin liittyy jokin ihana muisto ja sellaisia, jotka on vaan kuvina ihan älyttömän siistejä. No, näitä kuvia tuli nyt sitten kolmekymmentä. Haha!!

Mutta näistä jokainen on sellainen, jonka halusin tässä olevan. Itse asiassa oisin halunnut lisätä vielä muutamia, mutta ajattelin pistää nyt stopin tälle. Koska ehkä te ette jaksa selata 50:tä kuvaa.. 😉

***

Löytykö näistä joku teiän suosikkikuva mun blogin historiasta?

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

7 vastausta artikkeliin “Kaikkien aikojen kuvat!”

  1. Ihania ja energisiä kuvia! Piristivät päivää 😊 kiitos blogistasi ja siitä, että olet monelle inspiroiva roolimalli ☺️

  2. Olipas ihania kuvia! Kaikki! Mutta pysähdyin monta kertaa kahden adidas tytön kohdalle. Siinä on vain jotain 🙂

  3. Oot ihan superkaunis tuossa mustavalkosessa yläosattomassa kuvassa. 😍 Marilyn Monroe tulee heti mieleen. Toki noi perhekuvat on onnellisuudessaan aina parhaita.

  4. Suosikkeja varmaan toi missä ootte Tuukan kanssa lankuttamassa päällekkäin (:D) ja sit toi ristiäiskuva. Jotenkin ristiäiskuvassa ootte tosi skarpin näköisiä, kaikki niin alussa vielä Emman kanssa ja kaikkea, hihi. Sit tossa lankutuskuvassa jotenkin kaikki on kohdillaan ja toi skarppi polkka sopi sulle 🙂

  5. Tykkään eniten kuvasta, jossa poseeraat Saran ja Annan kanssa. Tuohon aikaan oli paljon juttuja treenistä. Koko portaali oli erilainen kuin tänään.

  6. Ihania kaikki. Mistä noi harmaat trikoot lankutuskuvassa? 😍 addutytöt on parhaat! Ja Marilyn kuva mustavalkoinen. 😊 ja sit vielä toi missä nojaat seinään. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 89
Tykkää jutusta