Iloista juhannusta ja tärkeä info!

Juhannus Turun saaristossa / 2017
Juhannus Turun saaristossa / 2016
Juhannus New Yorkissa / 2015

Meiän perhe suuntaa tästä nyt nokkansa kesälomille!!!! JEEEE!!!! Blogi päivittyy silti tasaisesti loman ajan myös! Pistä seurantaan mun instagram-tili @monnapursiainen, sillä sinne tulee aina tieto uudesta postauksesta. Facebookkiin en jokaista postausta laita, koska en aio avata tietokonetta päivittäin, enkä edes joka toinen päivä! 🙂

Ihanaa, rentoa ja iloista juhannusta kaikille!! Muistakaa, että vesille ei mennä jos on ottanut! 😉

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 30
Tykkää jutusta