Hupsista heijaa..

Reilut kolme viikkoa on nyt eletty siivosti. ūüėČ Mik√§ on fiilis nyt ja onko kaikki mennyt kuin oppikirjoissa?

Pari ekaa viikkoa meni helposti! Se on aina se kaikkein helpoin aika, innoissaan uusista tavotteista ja uusista (tai takaisin palaavista) rutiineista ravinnon ja liikunnan parissa. Motivaatio on ihan kympissä, hyvä fiilis, energinen olo ja kärrynpyörät vaan killuu silmissä. Pari viikkoa kuka vaan jaksaa tarkkailla vähän mitä pistää suuhunsa ja tehdä punnerruksia ja kyykkyjä vaikka klo 23 illalla. Mitäs sitten tapahtuu? Motivaation häntä laskee, ne herkut alkaa houkuttamaan ja sohvakin näyttää paljon pehmeämmältä kuin vielä eilen.

Mä sanoisin, että parin viikon kohdalla punnitaan se jaksaako/haluaako tätä oikeasti. Katkeeko se kamelin selkä vai onko olo niin hyvä ettei todellakaan ole lopettamassa. Mulla kävi tuo jälkimmäinen! Energinen olo oikein pursuaa ulos musta ja edelleen se ihana tunne vatsassa, joka ei oo kipeä eikä turvonnut. En kuitenkaan väitä, että herkut ei olis kiusotelleet tai etteikö joku treeni olis jäänyt tekemättä.

Herkut mulla on pysynyt siin√§ viikonloppumeiningiss√§. Pari ekaa viikkoa meni tosiaan sill√§ yhdell√§ herkkup√§iv√§ll√§ per viikko. Mutta kolmannella viikolla mulla v√§h√§n lipes.. ūüėČ Olin perjantaina Flow:ssa juhlimassa ja mun piti pit√§√§ herkkup√§iv√§ lauantaina. No, ostin sitten karkkia v√§h√§n enemm√§n ja sit√§ j√§i sunnuntaillekin. Sunnuntaina iltana p√§√§tin, ett√§ hitto ei mun el√§m√§ siihen kaadu jos m√§ sy√∂n nyt noi loput irttarit tuolta kuleksimasta. ūüėÄ Ja s√∂in! Ja ne maistu hyv√§lt√§!

Nyt kuitenkin taas maanantain tullen on herkut pysyneet visusti kaupassa, eik√§ niit√§ tee ees mieli. Se on j√§nn√§ miten nopeasti sit√§ kuitenkin tottuu siihen, ett√§ kerran viikossa. Mun mielest√§ se on lohduttava tieto, ett√§ herkkuhimon iskiess√§ voi mietti√§, ett√§ hei jo lauantaina saa ostaa taas karkkia. Mulle tekis tosi paljon tiukempaa sellainen totaalikielt√§ytyminen. Se, ett√§ tiet√§is ettei vaikka kahteen kuukauteen saa sy√∂d√§ mit√§√§n ”herkkua”. Se olis paha! Enk√§ m√§ edes n√§e syyt√§ sellaiseen. Mun on paljon helpompi mietti√§, ett√§ viikon v√§lein saan herkutella.

Treenihommat mulla on jotenkin v√§h√§n hakusessa. Tai se s√§√§nn√∂llisyys niihin. Oon kyll√§ k√§ynyt joo treenaamassa, mutta kun mulla ei oo t√§ll√§ hetkell√§ mit√§√§n kuntosalia jolla k√§visin, niin on paljon vaikeampi l√§hte√§ ”vaan” ulos jotain hyppim√§√§n. ūüėÄ Toki meill√§ on l√§hell√§ ihana lampi, jossa l√∂ytyy kuntoiluv√§lineet ja kuminauhan voi aina pakata mukaan. Kehonpainotreenej√§ oonkin nyt tehnyt eniten. Mutta se salitreeni mua kyll√§ houkuttais taas enempi. Vaikka kehonpainotreenill√§ saa hyvin kiinteytetty√§ kroppaa ja saa sit√§ ihanaa energiaa, mik√§ treenist√§ tulee, niin jos lihaksia haluaa kasvattaa, vois treeniss√§ olla mukana painoharjoittelu. Nyt pit√§is siis vaan l√∂yt√§√§ uus sali, jolla k√§yd√§! Joku johon ei olis matkaa 15km. ūüėÄ

Sill√§ lailla t√§√§ll√§ on taas yksi viikko pistelty menem√§√§n! ūüėÄ Mites siell√§?

***

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

2 vastausta artikkeliin “Hupsista heijaa..”

  1. Ihanan suhteellista n√§√§ v√§limatkat. Meill√§ lyhyt matka salille on 15km ūüėÄ sitten kun menee l√§helle 30km niin sitten alkaa olla pitk√§hk√∂.

    Toivon iloa ja treenimotivaatiota siulle!

    -Riikka

    • Jep! ūüėÄ Niinh√§n se on! Nurmeksessa kun lomaillaan m√∂kill√§, on salille se 15km ja se on pieni matka. T√§√§ll√§ p√§√§kaupunkiseudulla taas l√§hell√§ on alle 5km s√§teell√§. ūüėČ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 47
Tykkää jutusta