Viikkokatsaus!

Reilu viikko sitten kerroin viikkokuulumisia projektini suhteen! ūüôā Silloin pistin eetteriin ekat vertailukuvat. Mietin, ett√§ olisin t√§ll√§ viikolla tehnyt lihaskuntotestit uudestaan, mutta ajattelin kuitenkin niiden kanssa v√§h√§n viel√§ odottaa. Reilussa kuukaudessa ei kuitenkaan lihasvoimaan ihan huikeita muutoksia ehdi tulla! ūüėČ

Olo tuntuu kuitenkin erilaiselta nyt kuin projektin alkaessa. Torstain salitreenin aikana tunsin sellaista samaa paloa ja intoa treeni√§ kohtaan, kuin joskus ennen raskautta. Oikeastaan my√∂s ekaa kertaa uskalsin tehd√§ kaikenlaisia liikkeit√§ ja my√∂s isoilla painoilla, ekaa kertaa tuntu silt√§, ett√§ voin luottaa mun kroppaan ja varsinkin siihen keskivartaloon. ūüôā

Mä huomaan pikkuhiljaa, että voimat alkaa palaamaan oikeasti ja ne sellaiset jutut mihin kroppa on pystynyt joskus aiemmin, alkaa tuntumaan taas mahdollisilta. On myös ihanaa, kun saa keskivartaloon treenissä tuntumaa.

Mua harmittaa, kun mun oikea olkap√§√§ on edelleen kipe√§. K√§vin hoidattamassa sit√§ osteopaatilla pari kertaa ja ne hoidot auttoi, mutta vaan hetkellisesti. N√§ytt√§√§ silt√§, ett√§ siell√§ on nyt jotain enemm√§n s√∂k√∂n√§ ja v√§h√§n pelk√§√§n kiert√§j√§kalvosimen tulehdusta. Se voi menn√§ ohi esim. osteopatiahoidoilla ja s√§rkyl√§√§ke-kuurilla, mutta pahimmassa tapauksessa siihen auttaa vaan kortisoni. ūüôĀ

Eniten mua ehk√§ √§rsytt√§√§ tossa olkap√§√§ss√§ se, ett√§ en oo p√§√§ssyt nyt kokeilemaan mit√§√§n akrobatiajuttuja pitk√§√§n aikaan. ūüôĀ Ens viikolla olis tarkoitus menn√§ treenaamaan niit√§ juttuja, mutta en tied√§ pystynk√∂ t√§n olkap√§√§n kanssa. Ihan super tyls√§ juttu!!

T√§n menneen viikon aikana herkutteluhommat on pysyneet suhteellisen hyvin hallussa. ūüėÄ M√§ olin tosin siell√§ Ahvenanmaalla reissussa ja molempina p√§ivin√§ oli j√§lkiruokaa tarjolla, en kielt√§ytynyt. ūüėČ Ostin my√∂s kotiin tuliaisia karkkihyllyilt√§ laivan taxfreest√§. ūüėÄ Mutta nyt sitten taas lauantain j√§lkeen on pysynyt herkut poissa. Eli ihan suhteellisen samoissa on menty t√§m√§kin viikko herkuttelujen suhteen.

Siihen ajatukseen ja toimintatapaan tottuu aika nopeasti, ett√§ herkut kuuluu vain viikonloppuihin. Se on tosi kiva my√∂s huomata, miten hyv√§n√§ iho on edelleen kasvoissa pysynyt ja vatsan turvotukset aisoissa, kun oon pit√§nyt n√§ist√§ mun hyvist√§ tavoistani kiinni. ūüôā

Jos mä mietin jotain huippukohtia nyt menneeltä viikolta treenien ja syömisten osalta, niin ehdottomasti joko tän viikon torstain salitreeni tai viime viikon (oiskohan sekin ollu torstai) vika salitreeni. Niistä jäi huippufiilis kroppaan ja mieleen. Hyviä fiiliksiä on tuonut myös joka kerta se, kun en oo ostanut karkkia vaikka ois vähän tehnyt mieli.

Mulla on ens viikolla Yveten kuvaukset, kuvataan taas v√§h√§n uusia treenivaatteita. On jotenkin ihana menn√§ kuvauksiin, kun tiet√§√§ ettei oo mik√§√§n p√∂h√∂tys p√§√§ll√§ ja jotenkin ihosta ja silmist√§ paistaa sellanen hyv√§ olo. ūüôā Niin ja tietty n√§iden uusien ihanien hiusten kanssa tulee kans varmaan aika ihania kuvia! ūüėČ

Muistakaahan muuten, ett√§ edelleen koodilla MONNA20 saatte alennusta -20% kaikista Yveten normihintaisista tuotteista! ūüôā N√§√§ housut ja toppi on my√∂s Yveten. T√ĄST√Ą p√§√§set shoppailemaan! ūüėČ

***

Kivaa viikonloppua! <3

Monna

Olen pienen tyttölapsen ja kahden koiran äiti, personal trainer, vaimo, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Rakastan rauhallisia koti-iltoja perheeni kesken. Rakastan treenaamista ja työtäni. Olen korkealentoinen ja iloinen persoona. Haluan jakaa iloa ja hyvyyttä.

3 vastausta artikkeliin “Viikkokatsaus!”

  1. Hei! On niin hieno aloittaa aamu sun pirteill√§, hyv√§√§ mielt√§ tuovilla postauksilla ūüėä! Olkap√§√§, selk√§vaivaa my√∂s itsell√§ ollut, t√§n√§√§n k√§yn katsomassa josko naprapaatista ois apua ūüėä ja muuten, toi sun uusi tukka, se on tosi mageee ūüĎćūüėä!

  2. Sun kasvoista kyl huomaa, ett√§ olet hoikistunut! ūüôā

    Itse havaitsin my√∂s viime sunnuntaina jalkatreeni√§ tehdess√§, ett√§ alan luottamaan omaan tekemiseeni taas paremmin. Kyykk√§√§mist√§ pit√§√§ kyl viel√§ harjoitella, en tied√§ miksi se ei oikein suju. En vain p√§√§se riitt√§v√§n alas, jos on enemm√§n painoja. Syy voi olla siin√§kin, ett√§ siit√§ kehonhuollosta on liian pitk√§√§n laistanut… Nyt olen pari kertaa viikossa venytellyt, joten kyll√§ se t√§st√§!

    Mulla on ollut myös olkapäävaivaa, ja se parani vain hieronnalla ja sillä, etten treenannut yläkroppaa juuri lainkaan. Mitään missä tarvittiin olkapäitä. Tais siinä pari kuukautta mennä. Kaikki rasitus vaan tuntui pahentavan. Jokaisen hierontakerran jälkeen tuntui paremmalta ja alkuun kävin parin viikon välein. Toivottavasti sulla syy selviää ja saat sen kuntoon!

  3. Moi, mua kiinnostais sun kokemukset noista Yveten reenipöksyistä. Ne on ihanan näköisiä. Kuinka hyvin ne pysyy vyötäröltä jalassa? Näkyykö kankaasta läpi tai muuttuuko kuviot valkoiseksi kankaan venyessä esim kyykätessä/mavessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 24
Tykkää jutusta