Kengät tekevät miehen!

Muistan, kun äitini joskus sanoi minulle nuoruudessani, että kannattaa aina katsoa kenkiin. Ne kertovat paljon. 😉 Että jos luonne on mahtava ja kemiat toimii ja muutenkin kaikki on hyvin, niin sitten kannattaa vielä vilkaista kenkiin. 😀

postaus sisältää mainoslinkkejä

No, eihän tämä nyt tietystikään ollut mikään neuvojen neuvo, jota toitotettiin päivästä toiseen. Enemmänkin se oli sellainen huumorilla höystetty juttu. Mutta minä olen aina rakastanut kenkiä! Jos saisin valita kahden lahjakortin väliltä, toinen olisi vaikka johonkin merkkilaukkuliikeeseen ja toinen kenkäkauppaan, valitsisin ehdottomasti kenkäkaupan. Joka kerta! Laukut minulla on aina ollut vähän sinne päin! 😉 Saatan käyttää samaa laukkua kuukausitolkulla. En omista yhtään merkkilaukkua, ellei Vansin reppua lasketa. 😉

Löysin jonkun blogin kautta keväällä Calirootsnimisen verkkokaupan ja siitä lähtien olen siellä aina välillä käynyt ihastelemassa kenkiä. 😉 Siellä on kyllä paljon muutakin. Mm. yhdet Adidaksen leggarit olen sieltä tilannut. Olen muutenkin todella paljon enemmän nettishoppailija nykyään. Toki välillä on kivaa käydä ihan ns. ”oikeissa” vaatekaupoissa tai kenkäkaupoissa. Tämä Caliroots on ehdottomasti yksi makeimmista verkkokaupoista! Sieltä löytyy vähän spessumpia juttuja ja toki niitä basiccejakin.

Vaaleanpunaiset Adidas NMD:t  TÄÄLTÄ

Muita Adidaksen NMD-kenkiä TÄÄLTÄ

Puman lenkkareita TÄÄLTÄ

Adidaksen lenkkareita TÄÄLTÄ

Ja tsekatkaas NÄÄ!

Tein raskaana ollessani KonMarit vaate- ja kenkävarastoilleni. Ne ovat pysyneet nyt aika maltillisina. Mutta toki ne voisin taas käydä läpi. Pari päivää sitten kävin Emman vaatteet läpi ja paljon oli niitä jo pieneksi jääneitä. Ne laitan kirpparille alkusyksystä.

Olen yrittänyt pitää itselläni sellaisen säännön, että ostan vain tarpeeseen vaatteita tai kenkiä nykyään. Mutta kyllähän minä sen verran turhamainen olen, että välillä tulee ostettua ihan vain siksi, kun joku juttu on niin kaunis tai makea! Emmalle tulee ostettua helposti kaikenlaista, sen jotenkin sallii eri tavalla. 😀

***

Onko teidän mielestä nettishoppailu vai kaupoissa shoppailu se juttu?

Mukavaa viikonloppua toivotellen,

Pienin askelin takaisin.

*Sisältää mainoslinkkejä

Sunnuntaina pääsin ensimmäistä kertaa seitsemään viikkoon salille. Oli ihan super hyvä fiilis astua Ruoholahden Motivukselle sisään. Samainen ihana fiilis valtasi tiistaina aamulla kropan ja mielen, kun astelin Motivus Centeriin sisään.

Sunnuntaina tein todella kevyen yläkroppatreenin, olin salilla alle 45min ja tein vain viisi liikettä. Mutta nyt on lähdettävä liikkeelle rauhallisesti, en todella halua ottaa takapakkia erkauman palautumisessa taas uudestaan.

Tiistaina tein kevyen jalkatreenin, ainoastaan kehonpainolla ja hyvin hallittuja liikkeitä hitaasti, keskittyen siihen, että keskivartalon korsetti pysyi kasassa.

Nyt voisin väittää tuntevani pysyykö se hallinta siellä keskivartalossa vai ei. Väitän myös, että osaan nyt jättää pois sellaiset liikkeet, jotka aiheuttavat vatsaonteloon painetta ja siten ovat ”ei niin hyviä” liikkeitä vielä. Vaikka ihan kamalasti kutkuttaisi jo palata akrobatian pariin, aion sen suhteen olla vielä erittäin rauhassa. Ennen kuin aloitan ne treenit, aion vielä kerran käydä tarkastamassa vatsalihasten palautumisen tilanteen.

Tästä viikosta alkaen treeneihini kuuluu siis taas kuntosali. Ja näin alkuun pari kertaa viikossa. Sen lisäksi vaunulenkit jatkuvat tietysti ja uutena juttuna mukaan tulee kantoreppulenkit. 🙂 Emmalla kun päikkärien määrä alkaa vähenemään tässä koko ajan, ei hän jaksa kököttää vaunuissa, jollei lenkki osu juuri hänen päikkäri-aikaan.

***

Siis ei muuta kuin iloisin mielin kesää kohti! <3 Aurinko paistaa ja vettä sataa! 

Kuva : Ossi Pietiläinen

Postauksen kuvissa olevat kengät – Adidas ZX Flux -> TÄÄLTÄ

Kuvissa olevat treenivaatteet: Yvette (joihin alekoodi tällä viikolla tulossa.. 😉 )