Bikinikunnossa!

Kuinka saada täydellinen bikinivartalo?

1. Pistä bikinit päälle.

2. Älä välitä p**kaakaan siitä, mitä muut ajattelee sun kropasta. 😆😜👙✌🏼💜

Näin mä kirjoitin instagramiin viime viikolla ja julkaisin kuvan bikineissä. Aiemmin oon ajatellut, että en kehtaa mennä bikineissä rannalle jos en nyt paria kiloa tiputa / kiristele ennen kesää. Viime kesänä en ois ehkä kehdannut mennä, vaikka itse asiassa olis ihan samassa kunnossa kuin nyt. Ajatelkaa!! Kamala miten sitä voikaan omasta kehosta ajatella.

Se kesäkunto tai bikinkunto ei tartte oikeasti muuta kun auringon ja ne bikinit! Ja itseluottamusta! Minkä vuoks jossain uimarannalla tai maauimalassa pitäis olla jokin kriteeri, jonka täytettyä voi vasta käyttää hyvillä mielin bikineitä?  Eihän sellaista missään olekkaan, se on vaan meiän ihmisten omissa päissä!

Somen myötä ulkonäköpaineet on vaan kasvaneet ja oikeasti meillä monilla on päässä aika syvällä sellainen ajatus, että jos ei täytä jotain tällaisia ihannevartalon mittoja, ei kehtaa mennä uikkarissa julkiselle paikalle. Se on aika surullista.

Toisaalta somen ansiosta on alkanut näkymään entistä enemmän ihan kaiken kokoisia ja muotoisia kroppia bikinit tai uikkarit päällä! Se on super hyvä juttu!! Itsevarmuus on nimittäin kauneinta mitä voi päälleen pukea ja se ei katso sitä kuinka pitkä oot, kuinka paljon painat, minkä kokoiset sun rinnat tai peppu on, onko sulla selluliittia tai raskausarpia. Itsevarmuus lähtee sisältä ja sieltä jokaisen omista ajatuksista ja sydämestä.

Mä sanon sen taas, mutta sanon kuitenkin. Jos bikineissä julkisesti näyttäytyminen huolestuttaa, kannattaa sitä asiaa alkaa työstämään hitain, mutta varmoin askelin. Muutoksia ruokavalioon, treeniin ja ensisijaisesti ajatuksiin, sieltä se lähtee liikkeelle. Mutta ilon ja rakkauden kautta!

Mä voin olla väärässä, mutta uskon vahvasti, että jos ihmiset rakastais itseään vähän enemmän – olis kaikenlaiset elämäntapamuutokset ja muut pysyvämpiä. Kun muutoksia siihen bikinkuntoon tai muuhun aletaan tekemään itseinholla ja niin pian kuin mahdollista, on varmasti tie aika lyhyt. Sen takia mä toitotan täällä tätä sanomaa; rakkauden kautta!

***

 

Lue myös: Kehonkuvani matka