Oi, ihana toukokuu!

Nyt se on täällä, toukokuu ja kevät! Ehkä enää ei sada lunta? 😉 Muutaman päivän ajan on toukokuu hellinyt meitä siten, miten sen ”kuuluukin”. Lupasin itselleni Ruotsissa ollessamme, katsellessani kuvia Suomen vapusta ja lumisateesta, että minä en tule säätä perklaamaan. Kyllä piti purra hammasta pari kertaa tässä viime viikkoina, mutta en perklannut. 😀

Postaus sisältää mainoslinkin.

Sää on yksi sellainen asia, mihin ei vain voi vaikuttaa. Tämän vuoksi olen joskus aikonaan päättänyt, että en aio sään antaa pilata fiilistäni missään tilanteessa. Hyvä esimerkki on vaikkapa juhannus tai kesäloma. Tai joulu. Juhannus on sellainen, että me suomalaiset jo valmiiksi naureskellaan juhannussäille.. Eikö vaan? Sitten istutaan toppatakit päällä saunan kuistilla ja katsellaan kokkoa. Kesälomia monet ihmiset suunnittelevat sään perusteella. Heinäkuu on hyvä kesälomakuukausi, silloin yleensä on hyvät ilmat. Mutta itse asiassa elokuu taitaa olla nykyään melkein se parempi kuukausi säiden perusteella. Jollei jouluna ole lunta, voiko joulupukki tullakaan? 😉 Jouluun kuuluu lumi, se tuo joulutunnelmaa. Mutta entä sitten jos on musta joulu? Onko sitten joulu pilalla?

Olen monet kerrat ollut harmissani siitä, että juhannuksena on satanut vettä ja lämpötila on keikkunut +10c:n alapuolella. Tai siitä, kun kesälomasta kolme viikkoa on satanut vettä ja yhdellä viikolla on paistanut, mutta vaan vähän. Myös lumeton joulu on harmittanut. Sen vuoksi joskus päätin, että en enää aio säätilan antaa vaikuttaa fiilikseen. Joulu on joulu, oli lunta tai ei. Loma on loma, satoi tai paistoi. Ja juhannuskin on ihan kiva juhla, vaikka ei olisikaan hellettä. 😉

Kukkatakki – TÄÄLTÄ

Tottakai se voi vähän harmittaa jos koko loman sataa vettä. En sitä kiellä. Mutta jos sellainen tuuri kävisi, niin toisaalta sillehän voisi vaikka nauraa. Ainakin varmasti sateisella lomalla tulisi levättyä.

Vaikka rakastan aurinkoa, on mielestäni välillä kesällä ihanaa, kun on sateisia päiviä. Silloin saa jollain tapaa luvan kanssa möllöttää kotona sisällä ja ottaa päikkäreitä. En tietenkään sano, että kesä olisi parempi jos sataisi joka päivä.. 😀 Ei, kyllä sitä aurinkoa saisi olla 95% ajasta. Mutta tekeehän sade tietysti hyvää luonnollekin. 😉

Kyllä minä sanon, että tämä sää-asiakin on sellainen asennekysymys. Vai mitä olette mieltä? Asenteista puheenollen, näin ihanan ajatuksen eräässä kirjassa. Liitin sen tähän alle kuvaan. 🙂 Eikö olekin aika hyvä?

***

Ihanaa päivää kaikille! Satoi tai paistoi! <3

Lihaskintuille housut!

*Sisältää mainoslinkkejä

Housuistani varmasti 90% on treenitrikoita. Minulla on vain kahdet, kolmet housut, joita ei voi käyttää myös salilla. 😉

Koska jaloissani on aina ollut aika paljon sitä niin kutsuttua jerkkua, on minun ollut aina melko vaikea löytää hyvin istuvia housuja. Jos ne on olleet reisistä ja pohkeista hyvät, on ne olleet vyötäröltä liian isot.

Housut – Chiara Forthi Photo Ready

Paita – 77th FLEA Prague Shirt

Yhdet omat ”kestosuosikit” näissä normihousuissa on myös tietysti Freddyt! Ne vaan yksinkertaisesti sopii treenatuille kintuille ja pakaroille. 😉 Näistä kahdesta, kolmesta housuparista joita omistan niiden kymmenien treenihousujen ohella, on Freddyt niistä yhdet.

Nämä kuvissa olevat housut, on aika saman malliset kuin Freddyt. Niissä ei tosin ole vetoketjua, vaan kuminauharesori. Eli vähän kuin vetäisi ne treenihousut jalkaan. 😉 Nämä ovat mielestäni mukavan tuntuiset jalassa, näyttää hyviltä ja istuu hyvin, eikä näissä ole liian pitkät lahkeet.

Tavalliset farkut on olleet minulle aina ihan nounou-kamaa. En vaan koskaan ole löytänyt oikeasti istuvia farkkuja. Cubuksesta ostin toissa keväänä hyvät farkut, tai ne oli farkkujen ja farkkulegginsien yhdistelmä. Mutta ne on varmasti olleet ainoat ”farkut”, jotka minulle on aikuisiällä istuneet.

Edelliset farkut, joista olen oikeasti tykännyt on olleet vuonna 1995 Leviksen 501:t! 😀 Että sillä lailla! Mutta nämä kuvissa olevat housut ja Freddyt on varmasti niitä parhaimpia, mitä olen käyttänyt ja tulen käyttämään.

***

Mitä te muut ”lihaskintut” tykkäätte käyttää treenisalien ulkopuolella?