Tämän vuoden CitySurvivorsit on kilpailtu!

Huhhahhei!! Nyt on tämän vuoden CitySurvivorsit kilpailtu! Kyllä on takki tyhjä, mutta samaan aikaan niin täynnä upeita fiiliksiä!

Tänään maanantaina kannettiin viimeiset kamppeet varastoon ja kun varaston ovi sulkeutui, tuli fiilis siitä, että nyt on aika levätä. Edes hetki. 😉

Turun kilpailussa oli ihan mahtava tunnelma! Vaikka päivänmittaan silloin tällöin tuli sadepisaroita, ei se kilpailijoiden tunnelmaa näyttänyt haittavan. Turussa kilpailijoita oli niin Turusta, Salosta, Naantalista, Forssasta, Jyväskylästä kuin Helsingistäkin. Ja monesta muustakin kaupungista.

Kilpailussa osallistujia odotti taas niin fyysiset kuin älyä vaativat tehtävät. Matkaa kilpa – sekä hupisarjassa vähän reittivalinnoista riippuen kertyi joukkueille 10-20km.

***

Ensi kevään, Helsingin ainoaan kilpailuun on mahdollista ostaa jo paikkoja!! EarlyBird-hinta on vielä tämän viikon ajan 59€/kilpapari!! Käyttäkää tämä hyödyksi! Kilpailu käydään 5.5.2018! TÄSTÄ pääset lunastamaan osallistumisoikeuden!

Mutta nyt on tosiaan hetkeksi meidän ajatukset pois CitySurvivoreseista. Tällä viikolla lähdetään hengähtämään pitkäksi viikonlopuksi meidän pikkuisen perheemme kesken. Ensi viikolla lähdemme työmatkalle koko perheen voimin. Ja marraskuun lopussa lähdemme Fuerteventuraan, mutta silloin koirat jää kotiin. 😉

Ihania juttuja siis tiedossa syksyyn!

***

KIITOS KAIKILLE kilpailijoille tämän vuoden CitySurvivorseista! KIITOS KAIKILLE vapaaehtoisille, isovanhemmille, veljelleni ja ystävillemme – ilman teitä nämä kilpailut eivät olisi onnistuneet! KIITOS KAIKILLE yhteistyökumppaneille! 

CitySurvivors -tiimi Tuukka ja Monna kiittää ja kuittaa. <3

Mahtavista mahtavin!!

Me ollaan Tuukan kanssa ihan sanattomia. Väsyneitä, mutta ihan super super tyytyväisiä!! Lauantaina kisailtu CitySurvivors vol.2 Helsingissä oli aivan loistava ja onnistunut!

Kuva: Jaakko Vannemaa

”City survivors vol 2, täyden kympin päivä! Rastit oli kekseliäitä ja paljon vaihtelua antavia. Mukavasti pääsi käyttämään jäljellä olevaa energiaa aktiivirasteihin. Rannan loppuhuipennus oli loistava. Pidin myös suppailusta ja aivopähkinöistä. Täytyy kuitenkin kaverin kanssa vielä treenailla kirjainjärjestystehtäviä, nimimerkillä tappo sipuli = alppipuisto 😀 😀 Kiitos järjestäjille!”

Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa

”Erityiskiitos järjestäjille myös siitä, että tapahtuman ilmapiiriin mahtuu monen henkistä suorittajaa. Rambo&Rocky haluavat viettää jännittävää päivää ulkoillen ja kuulumisia vaihtaen, kilpasarja vie kävellen monta tuntia, mutta joka rastilla saimme iloisen vastaanoton, vaikka päivä on varmasti aika raskas rasteilla toimivalle henkilökunnalle. Tässä joutuu aivan harkitsemaan reissua Turkuun 30.9, kun kevään kisoihin (jotka toivottavasti järjestetään!) on niin pitkä aika. Suuret kiitokset, mielettömän hauska päivä ja tapahtuma oli kehittynyt todella paljon! 

Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa

Kehitimme kilpailua haastavammaksi keväästä. Lisäsimme fyysisiä rasteja, sekä teimme vaikeampia arvoituksia ja vihjeitä. Kilpailijat olivat fiiliksissä, ratkomista oli ollut osalla rasteista kovasti – osa oli mennyt helpommin. Se oli meidän tarkoituksemme! 🙂 Ihan mahtavaa!!

”Huh, olette todella lukeneet viime kisan palautteet ja parantaneet City Survivoria 100%:lla! Ihan mahtavaa menoa rasteilla, jotka olivat vaihtelevia ja hauskoja. Tämä kisa tarjoaa onnistumisen elämyksiä kaikille, olit sitten hyvä juoksemaan, päättelemään, tietämään ja/tai urheilemaan.”

”Rakastin joka hetkeä. Kiitos teille että teitte näin hyvän tapahtuman! Ehkä juomaa olisi voinut olla enemmän tarjolla juoksun (kilpasarjan) aikana. Ehdottomasti uudestaan!”

Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa

Meillä oli tällä kertaa mukana myös ihanat, energiset tunnelman luojat ja lämmittelijät: Renata ja Maija, sekä loistava juontaja Hanna-Leena. Maalialueella energiaa tarjosi Delight Finland ja Celsius Suomi. Rastipisteitä löytyi ympäri Helsinkiä; Linnanmäeltä, Töölönlahden Sup-Rental Hakuna Matatasta, Alppipuistossa Crossfit8000 & 2XU:n crossfit-haasteelta jne. Koko kilpailun huipensi maalisuoralla esterata ja värikuularata.

Maaliin juoksi väsyneitä, mutta itsensä voittaneita, tyytyväisiä kilpailijoita!

Koko kilpailun voittajapari! Sama pari voitti myös kevään kilpailun! Kuva: Elias Metsämaa
Kuva: Elias Metsämaa
Kuva: Elias Metsämaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa

”Huippuhauska tapahtuma! Todellakin tulen uudestaan, jos järjestetään! Kiitos! Tykkäsin tosi paljon vihjeistä, reitti oli kiva. Tykkäsin myös siitä, että oli mahdollisuus mennä täysiä tai laskea rennommin leikiksi. Näin tapahtuma palvelee sekä vahvasti urheilullisesti lähteneitä että taviksena liikkuvia. Meillä oli mahtavaa.”

***

Me olemme niin kiitollisia tästä päivästä! Kiitollisia kaikille vapaaehtoisille, sekä yhteistyökumppaneille! Kiitollisia jokaiselle osallistujalle! Kiitollisia isovanhemmille, kavereille, perheelle siitä, että tämä onnistui!

Turun kilpailu koittaa muutaman viikon päästä 30.9. ja sinne on vielä mahdollisuus ostaa osallistumisoikeus!! TÄSTÄ pääset lunastamaan itsellesi ja kaverillesi osallistumisen mahtavaan päivään! Myös Helsingin ensi vuoden kilpailupäivä on julkistettu! Ensi vuonna Helsingissä on vain yksi kilpailu, joka on taas uusia kujeita ja haasteita täysi!!

Lisää kuvia ja virallinen kisavideo tulossa pian CitySurvivorsin FB-sivulle! Joten pistäkäähän sivu seurantaan! 😉

Kuva: Juho Tirkkonen
Kuva: Elias Metsämaa
KIITOS KAIKKI VAPAAEHTOISET JA PERHE!!!!

Tästä voitte vielä katsoa kilpailuun osallistuneen Team Salamavaaran loistavan kisavideon: