Uusi tatuointi! ❤

*Sisältää mainoslinkkejä

Tiesin jo ennen raskautta, että jos joskus minulla tulee olemaan lapsi, tatuoin hänen nimensä. ❤

Olin jo kauan miettinyt myös, että haluaisin Pimusta ja Gerestä jonkin kuvan.

Löysin ihanan ilmapallokuvan netistä ja lähdin sitä kautta miettimään. Viimeisen silauksen ja taiteellisen näkemyksen kuvalle tietysti teki tatuoijani Linda. Hän piirsi sepostusteni mukaan ja omaa silmää käyttäen kuvan. Ihastuin samantien! ❤

Mitäs veikkaatte kumpi on minun kädenjälkeäni? 😀

Tosiaan, löysin alkuvuodesta hienon tatuointikuvan netistä, jossa oli kolme ilmapalloa. Ilmapallojen nauhoissa oli kaikissa nimet. Ihastuin ideaan ja aloin kehitellä mielessäni jotain siitä, minkälaisena kuva tulisi sitten minun käteeni.

Ensin mietin, että ilmapalloja olisi ollut vain yksi ja sitä olisi pitänyt kädessään pieni ”vauva-Minni”. Tiedättekö niitä sellaisia Baby-Disneyhahmoja? Sellainen siis. Minni-Hiiri oli ideana siksi mukana, että edesmenneen isäni lempihahmo oli Mikki-Hiiri. Mietin myös, että ilmapalloa olisi pitänyt Mikki-Hiiri. No, sitten kuitenkin ajattelin ettei sitä hiirtä siinä tarvita. Mietin josko kuvaan olisi saanut sommiteltua kanelinkukkasia, koska kutsuimme Emmaa raskausaikana Kaneliksi. No nekään ei oikein istunut kuvaan mukaan. Ilmapallo oli siis ainoa, joka tällä hetkellä oli mukana.

Koska olin jo pitkään miettinyt, että haluaisin jollain tapaa myös Pimun ja Geren iholleni, aloin miettimään saisinko yhdistettyä niitä tähän kuvaan. Eräs ystäväni sanoikin, että laita ne kolme ilmapalloa ja sitten niihin kahteen nauhaan Geren ja Pimun nimet. Siitä se idea sitten alkoi kasvamaan. Mietin, että en halua laittaa Emmaa ja koiria ns. ”samalle asteelle”. Halusin kuitenkin pitää Emman siinä tärkeimmällä paikalla. Keksin sitten, josko Geren ja Pimun päät tai figuurit saisi hihnoihin nimen kohdille.

Siitä tuo minun äärimmäisen hieno kuvani sitten syntyi. 😀 Sen annoin Lindalle, joka piirsi sitten aivan upean kuvan! Nuo ilmapallokoirat olivat ihan kruunu!! Nyt kädessäni on iso paikka Emmalle ja Gere & Pimu siinä vieressä. G&P siinä myös vähän kuin vartioi Emmaa.

Olen kyllä niin super super tyytyväinen tähän kuvaan!! Kiitos taas kerran upeasta työstä Linda / LR Tattoo. Linda on melkein kaikkien tatuointieni takana ja en voi olla kuin tyytyväinen taas kerran hänen kädenjälkeensä. <3 <3 <3

***

Ps. Postauksessakin ranteessani näkyvä kello on Daniel Wellingtonin kello. Jos tämänlainen kaunis kello kiinnostaa, niin alekoodilla Monna saa -15% kaikista kelloista: www.danielwellington.com

Eihän tämän näin pitänyt mennä.

*Sisältää mainoslinkkejä

Jos joku saamani neuvo ennen Emman syntymää on näyttäytynyt oikeaksi tässä viiden kuukauden aikana, on se tämä: asiat eivät mene niin kuin olet ajatellut. Ja se on oikeastaan ihan hauskaakin huomata, mitä kaikkea on ajatellut menevän eri tavalla kuin ne sitten vauvan kanssa eläessä on oikeasti mennyt.

Kapasiteetti ihan täysi. Mietin raskausaikana, että voi miten ihanaa sitten olla vain pikkuisen kanssa kotona ja aikaa on vaikka mihin. Olin varma, että koti kiiltäisi puhtauttaan joka päivä. Olin myös ajatellut, että voin samalla vaikka opiskella hieman. No joo.. 😀 Kyllä tässä hommaa riittää ihan ilman mitään sen kummempia ”lisätehtäviä”. Huomaan melkein päivittäin, että vedän aika äärirajoilla jaksamisen kanssa. En myöskään pidä siitä, että olen jollain tapaa kuin täyteen pumpattu ja sen vuoksi myös usein pinna on lyhyempi kuin normaalisti. Tämän vuoksi olen päättänyt, että en ota mitään ylimääräistä nyt tähän äitiysloman ajalle. Se on nimittäin vain fakta, että todellakaan äitiysloma ei ole mikään loma. Hommia on jokaiselle päivälle ihan älyttömästi.

Äititauti koittaa iskeä. Kovaa ja korkealta. Olin varma, että minusta tulee sellainen rento ja viileä mutsi. Että ei kaikki ole niin justiinsa, kunhan asialliset hommat hoidetaan ja vauvalla on koko ajan turvallinen ja hyvä olla. Ja että todellakaan minä en ole vauvalle mikään korvaamaton henkilö, vaan isä, isovanhemmat, eno ja kummit ovat Emmalle heti alkuun myös ihan älyttömän tärkeitä. No toki ovatkin, Emma viihtyy erittäin hyvin isovanhempiensa, enonsa ja kummiensa kanssa. Iskä on Emmalle varmasti ihan yhtä tärkeä kuin äiti. Mutta silti huomaan monesti (päivittäin), että ajattelen (ja välillä ääneenkin) tietäväni Emman tarpeista ja ääntelyistä ja vaikka mistä eniten. Mietinkin usein, että onko se totta, vai kuvittelemmeko me äidit vain niin?

Opukset ja oppaat, uhka vai mahdollisuus? En hirveän montaa opusta ole lukenut. Ajattelin, että raskausaikana ja vauvan ollessa pieni, on aikaa lukea monta ihanaa vauvakirjaa ja tutustua vaikka ja mihin kasvatusoppaisiin. Neuvolasta saatu lehtinen tuli luettua jollain tapaa ja muutamaa kirjaa olen selannut. Siinä se. Enemmän olen käyttänyt hyväkseni nettiä ja siellä mm. vau.fi on ollut aika hyvä tiedonjakaja. Pari viikkoa sitten ostin Kuinka kasvattaa bebe – vanhemmuus ranskalaisittain –kirjan, koska olin kuullut siitä kehuja. Kirja vaikuttaakin erittäin hauskalta ja pätevältä. Mutta sitten toisaalta tulee sellainen olo näistä kaikista informaatioista, että miksi meidän tyttö sitä ja tätä, jos jonkun muun tuota ja tuota.. Että miksi esimerkiksi kaikki ranskalaiset ovat sujuvasti opettaneet vauvansa nukkumaan täysiä öitä jo 3kk:n iässä ja miksi moni ystävänikin siihen on pystynyt, mutta meillä se ei toimi. Emma edelleen on nälkäinen kolme kertaa yössä.

Emman mekko: Molo / Zalando

Mun kello: Daniel Wellington (alekoodi alempana)

Huulipuna: Avon Mark

Tietysti on myös älyttömän monta sellaista asiaa, jotka ovatkin osoittautuneet aivan ihaniksi ja helpommiksikin, mitä oli ajatellut. Ja oikeastaan nämä asiat, jotka eivät ole menneet kuten on kuvitellut, on sellaisia, jotka eivät oikeasti ole mitään isoja juttuja. Viime yönä kun Emma heräsi taas kolme kertaa syömään, mietin vain, että mitä sitten. Hän on vielä pienen pieni vauva, jolla voi hyvinkin olla nälkä yöllä, koska kiinteät ei vielä maistu niin kovasti. Mietin, että hän menee kuitenkin nukkumaan n.klo 19.30 ja nukkuu 06.30 asti. Jos hän sinä aikana herää kolme kertaa syömään ja nukahtaa parissa minuutissa takaisin, sallittakoon se hänelle. Pienelle rakkaalle. <3 Jos minulla on kapasiteetti ihan täysi, olen se vain minä joka tilannetta voi helpottaa. 🙂 Ja opuksia ja oppaitakin voi lukea hymy huulella ja vähän niin kuin ”tiedoksi” -ajatuksella. Että tällaista tapaakin on olemassa, mutta ei se haittaa jos meillä ei juuri prikulleen mennä samalla tavalla.

***

Hei hoi!
Jos katsoitte postauksesta tätä ihanaa Daniel Wellingtonin kelloa ranteessani, niin nyt voin kertoa ilokseni teille, että
alekoodilla Monna saa -15% kaikista kelloista: www.danielwellington.com

***

Ihanaa sunnuntaitapäivää kaikille! <3

Lue myös suosittu postaukseni: Miksi näistä asioista ei puhuta?