Faktahan on se..

..että yksikään superfood ei yksinään paranna kenenkään elämää. Syömällä kurkumaa tai spirulinaa ei muutu yhdessä yössä vartaloltaan Baywatchin rantavahdiksi, eikä kaikki kivut ja säryt häviä. Pelkästään syömällä chlorellaa, kurkumaa tai macaa ei myöskään voi saada ihoaan, niveliään, aineenvaihduntaa ja kaikkea muutakin kuntoon, jos jatkaa muuten samanlaisilla elintavoilla. Superfoodeista voi olla (ja onkin osasta) apua ja hyvää vaikutusta, mutta pelkästään ostamalla kaapin täyteen superfoodeja – ei elämä parane.

..että omaa egoa ei saa korkeammalle muita lyttäämällä. Ainakaan pysyvästi. Se, että yritetään tuoda omaa hyvyyttä korkealle lyttäämällä kollegoita tai muita ihmisiä on heikoutta. Ammattitaidosta ei kerro se, kuinka hyvin osaa anella kehuja itselleen ja kuinka taitavasti (lue tökerösti) haukkuu muita julkisesti. Tämän asian suhteen viisas vaikenee, pitää paikkansa!

…että elämäntilanteet muuttuu. Myös bloggaajilla. Jos perheeseen syntyy vauva tai taloon tulee koira, se varmasti näkyy myös blogin sisällössä. Varsinkin jos blogi on yhtään sen tyyppinen, jossa kirjoittaja kertoo omasta elämästään ja omista kokemuksistaan. Suinkaan kaikki FF:n blogit eivät ole tätä nykyä vauvablogeja, täällä on 80 blogia – kannattaa tutustua. 😉 Oman blogini sisällön olen pyrkinyt pitämään suloisena sekamelskana, hyvin vauvapainotteinen siitä on tullut – mutta life happens! Töihinpaluun ja treenien lisääntymisen myötä blogini sisältö muuttuu taas! Sekin on sitä elämää.

…ennen oli ennen ja nyt on nyt. Me jokainen pystytään oikeasti niin paljon vaikuttamaan asenteisiimme ja käyttäytymiseemme pelkästään ajattelemalla vähän. Haluaako tarttua negatiivisuuteen vai yrittääkö löytää asioista opittavaa, kehitettävää ja jotain positiivista? Haluaako pahoittaa oman ja toisten mielet tekemällä joitain asioita, joista tietää niin käyvän? Onko pakko velloa valituksessa? Vai voisiko ihan vaikka kehua jotain ihmistä? Elääkö tätä hetkeä vai harmitteleeko mennyttä?

***

Aurinkoista sunnuntaita tyypit!

Viisi faktaa minusta…

Näitä listoja on nyt aika monissa blogeissa vilissyt, omani on ollut luonnoksissa jo reilun kuukauden ja nyt päätin sen pistää viikonlopun kunniaksi ilmoille.
Tässä siis viisi asiaa, mitä ette ehkä minusta tienneet.. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Mun on pakko kävellä rytmissä. Jos (eli lähes aina kun johonkin liikun) kuuntelen musiikkia kuulokkeistani ja mun on todella vaikea kävellä eri rytmiin kun biisin rytmi on kullakin hetkellä. Välillä siis kuuntelen hitaampia biisejä ja oikein rennosti astelen nautiskellen eteenpäin. Ja välillä kun on oikein reipas meininki, kuuntelen nopeampitempoista musiikkia ja tempo siivittää mun askelia vauhdilla.
  2. Syön välillä sormin. Mutta vaan kotona. Vähän riippuen ruuasta, saatan välillä laittaa haarukan syrjään ja noukkia suupaloja sormin. 😀
  3. Olen vaaka, en ole kovin tasapainoinen ihminen. Päätöksenteko on mulle välillä tosi hankalaa, koska näen niin monessa asiassa kaksi hyvää puolta ja sitten se paremman puolen valitseminen on välillä yllättävänkin hankalaa. Tällaisia asioita voi olla ihan arkipäiväiset jutut, että kävelenkö koiralenkin Hietsun kautta vai Töölönlahdelle päin. Ja toki isommatkin asiat tuottaa tätä samaa hankaluutta.
  4. Toinen tykkää vaaleasta ja toinen tummasta. Mä tykkään molemmista ja kaikesta siltä välillä. Sen takia joskus mun valinnat voi tuntua ristiriitaisilta. Joskus oon turhamainen ja joskus taas niin pirun syvällinen ja pohdiskeleva. Mutta toisaalta, ei ne asiat mun mielestä sulje toisiaan pois.
  5. Mä en monia asioita inhoa, mutta pari asiaa on. Silti mä en tykkää käyttää sanaa inhota, joten käytän jotain toista. Mä en tykkää jos joku joka ei tunne mua sanoo mua itserakkaaksi tai itsekkääksi. Ajattelen nimittäin muiden hyvinvointia todella paljon. Välillä liiaksikin. Tykkään todella paljon tehdä asioita muille, josta tiedän heidän pitävän tai tekevän heille hyvän mielen.
    Toinen asia mistä en pidä on se, että ihmiset on niin ilkeitä. Olen siitä aiemminkin kirjoittanut pitkät pätkät ja taas haluan kirjoittaa. Ihmisten pahansuopaisuus toisiaan kohtaan on kamala asia. 🙁 Yritän itse olla vastapainoksi niin hyvä muille kun vaan osaan ja levittää hyväntahtoisuuden sanomaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! <3

xoxoxo Monna

ps. Kuudes fakta: Mä rakastan joululauluja ja täällä meillä onkin soinut joululaulut jo viikon verran. 😉