Mitä kaikkea on FitFashion?

FitFashion-portaali perustettiin n.neljä vuotta sitten. Silloin mukaan pyydettiin meitä sen hetken ”kuumimpia” treeni- ja hyvinvointibloggaajia. Vuosien mittaan FitFashion on kuitenkin laajentanut sisältöään upeasti. Tällä hetkellä portaalista halutaan tuoda esiin sitä, että täältä löytyy viisi erilaista kategoriaa: Treeni, Ruoka, Perhe & Suhteet, Hyvinvointi, Tyyli & Kauneus. Nää kaikki kategoriat on klikattavsissa niin FitFashionin etusivun kautta, kuin kaikkien meidän bloggaajien blogien kautta.

Vuonna 2014 FitFashionin porukkaa Aussie Blog Awardseissa.

Näiden kategorioiden lisäksi yläreunasta löytyy myös kohta ”Blogit”. Siellä on listattuna 10 luetuinta blogia ensimmäisenä ja sen jälkeen kaikki blogit aakkosjärjestyksessä. Pitkään Top 5 -luetuinta blogia on olleet Ida Jemina, Umppu, Piia Pajunen, Monna ja On my Way. Tästä Top 5:sta voi jo päätellä, että lukijoita kiinnostaa treeni, perhe sekä muoti.

Mun mielestä on upeaa, että meidän portaalissa on niin monipuolinen valikoima! Mua on pyydetty muutamaan eri portaalin bloggaamaan, että vaihtaisin taloa ja kirjoittaisin jonkun muun portaalin alla. Koska teen tätä työkseni, oon saanut hyviä tarjouksia muualta. Mutta silti sydän on pitänyt mut FitFashionissa. Tää tuntuu mulle kodilta. Mun on hyvä kirjoittaa täällä.

Se mikä tästä tekee mulle kodin on ehdottomasti bloggaajakollegani. Meillä on Facebookissa salainen ryhmä, jossa käydään keskustelua vaikka mistä päivittäin. Kysellään siellä toisiltamme jeesiä ihan vaikka siinä, että miten saikaan lisättyä videon kirjoitukseen tms. Kerrotaan siellä huolistamme ja iloistamme. Ryhmä on aktiivinen ja on ihana kuulua sellaiseen. Bloggajaan työ on yksinäistä, työ tehdään yksin. Sen vuoksi on ihana kuulua tällaiseen porukkaan, jossa voi jakaa niin ilot kuin surut ja myös kysyä apua sitä tarvittaessa.

Me tavataan erilaisissa tapahtumissa yhdessä, mutta me myös järkätään yhteistapaamisia, koska viihdytään toistemme seurassa. Mä oon saanut FitFashionin kautta itselleni monta uutta ystävää ja todella hyvää sellaista. ❤

FitFashionin porukkaa syksyllä 2014
FitFashionin porukkaa syksyllä 2015
FitFashionin porukkaa kesällä 2015

Mä oon huomannut, että me myös seistään rintamana toistemme takana. Jos joku saa kuraa niskaan, muut ryhtyy saman tien auttamaan ja kulkemaan yhtenä rintamana kohti parempaa oloa ja mieltä. Me ollaan myös aika hanakoita puolustamaan toisiamme. ❤

Mä oon ylpeä, että saan olla yksi tässä joukossa. Mun mielestä on myös aikamoinen juttu se, että vaikka moni meistä on saattanut hairahtaa FF-polulta välissä, on tosi moni palannut takaisin. Kaikki on otettu ilolla ja suurella sylillä vastaan takaisin. Me ollaan yksi kaikkien puolesta ja kaikki yhden puolesta! Mä uskon vahvasti myös siihen, että se miten kohtelet muita on se tapa millä suakin kohdellaan.

Rauhaa ja rakkautta! ❤

Kiitos FitFashion kollegat, että saan olla yksi teistä! Kiitos te lukijat, jotka olette mukanamme! ❤❤❤

Ilo kiertoon -hyväntekeväisyyskampanja!

#ilokiertoon on useamman bloggarin luoma hyväntekeväisyyskampanja, jonka tavoitteena on tehdä hyvää saavuttamalla omia unelmia ja tavotteita. Itse lähdin mukaan kampanjaan samantien, kun minua mukaan pyydettiin. On mahtava olla mukana hyväntekeväisyydessä. Meillä on Helsingissä oma tiimi ja siinä meitä on minun lisäkseni:

  • Johanna (Johanonfitness)
  • Kira (Coaching Kira)
  • Taru (Stuff about)
  • Jonna (Palasia arjestani)

Meillä Helsingissä lahjoituskohde on Hope yhdessä ja yhteisesti ry. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen.
Lahjoittajana toimii: Kauppakeskus Itis. Ja käytössä on hashtag: #ilokiertoonhelsinki, sekä #ilokiertoon.
*maksimi lahjoitussumma 2 000 e. 

Kampanja toimii siten, että jokaisesta someen jaetusta kuvasta lahjoitetaan yksi euro hyväntekeväisyyskohteelle kampanjan päättyessä toukokuun viimeisenä päivänä. Kun käytät esim. oman kaupunkisi tunnisteita instagramissa tai muualla somessa, olet mukana keräämässä kaupunkisi/tiimisi lahjoituskohteelle hyväntekeväisyyspottia. Voit myös olla mukana minkä tahansa kaupungin tiimissä, sillä hyvä ei tunne kaupunkien rajoja. Lahjoituskohteet ovat kuitenkin kaupunkikohtaisia.

Oli sinun tavoitteesi laihdutus, maratonin juoksu tai vaikkapa ruotsin kielen opiskelu, on sinun nyt mahdollista tehdä hyvää yhdessä meidän kanssamme, samalla kun saavutat tavoitteesi. Mukaan voi lähteä kuka vain! Ei tarvitse olla bloggaaja, vloggaaja tai muukaan somepersoona. 🙂 😉 

Minä päätin asettaa omaksi tavoitteeksi vatsalihasten erkauman kapenemisen ja parempaan kuosiin saattamisen toukokuun loppuun mennessä. Koska tosiaan erkauma oli kohdallani nyt pahenutunut ja olen sen viisi viikkoa salitreenikiellossa, keskityn pelkästään osteopaattisten harjoitteiden tekemiseen lantionpohjan lihasten suhteen ja syvien vatsalihasten voimistamiseen oikeilla liikkeillä. Tämän viiden viikon jälkeen teen edelleen näitä vahvistavia liikkeitä ja aloitan todella hallitusti ja hillitysti salitreenin. Tavoitteenani on siis saada toukokuun loppuun mennessä vatsalihasten erkauma kapenemaan mahdollisimman paljon.

Pieneksi lisähaasteeksi asetan itselleni joka päivä askeleita yli 10 000 ja mielellään lähemmäs 20 000. 😉 Nyt kun aurinko paistaa ja salille ei pääse, on entistä enemmän aikaa nauttia ulkoilmasta vaunulenkkien tai koiralenkkien muodossa. Joten tuo yli 10 000 askelta pitäisi tulla joka päivä varmasti.

Alan myös käyttämään päivittäin korsettia pari tuntia, sillä se auttaa lihaksia ”muistamaan” niiden oikean sijainnin. Synnytyksen jälkeen minulla oli tuosta Biancaneven korsetista koko L ja nyt koko M. Pikkuhiljaa uuma siis kapenee takaisin ja vatsalihakset palautuvat lähtökuoppiinsa. 😉

Tässä alla kaikkien kaupunkien tiimit, lahjoituskohteet ja hashtagit:

Tampere:
Emma (100 yötä kesää)
Umppu (Prime life by Umppu)
#ilokiertoontampere

LAHJOITUSKOHDE: Tampereen icehearts ry.
LAHJOITTAJA: Prime hair and beauty design

Jyväskylä:
Aino (Aino Mäkelä)
Noora (Mansikkapilvi)
#ilokiertoonjyväskylä

LAHJOITUSKOHDE: Keski- Suomen ensi- ja turvakoti
LAHJOITTAJA: Foodin

Helsinki:
Johanna (Johanonfitness)
Kira (Coaching Kira)
Monna (Monna Treenaa)
Taru (Stuff about)
Jonna (Palasia arjestani)
#ilokiertoonhelsinki

LAHJOITUSKOHDE: Hope yhdessä ja yhteisesti ry. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen.
LAHJOITTAJA: Kauppakeskus Itis

Kotka
Milka (Olennaisuuksia)
Emma (100 yötä kesään)
#ilokiertoonkotka

LAHJOITUSKOHDE:
Kotkan pelastakaa lapset ry.
LAHJOITTAJA: Huuma/Power gym Kotka

***

Kuka lähtee mukaan?! Ja mitä meinaatte laittaa itsellenne tavoitteeksi?

 

 

 

Mediayhteydenotot:
Emma Suortti
Puh: 040 8388 693

Kaupunkikohtaiset mediayhteyshenkilöt:

Tampere: Emma Suortti, 040 8388 693
Helsinki: Johanna Varis, 0407740191
Jyväskylä: Aino Mäkelä, 0453590848
Kotka: Milka Tarkiainen, 044 5743831

Logon graafinen suunnittelu ja toteutus: Sonja Sjögren