Ei mopolla moottoritielle.. vai ehkä sittenkin?

Mä oon paljon puhunut siitä, että itseensä pitää luottaa ja omaan tekemiseen. Se on kaiken a ja o. Se pätee myös työasioissa. Jos ei luota omaan osaamiseen ja tekemiseen, ei voi menestyä. Kukaan ei ”osta” juttuja ihmiseltä, joka kaivaa kengän kärjellä maata ja leuka rinnassa sopertaa hiljaisella äänellä tarinoitaan.

Jos kuitenkin uskoo omaan tekemiseen ja osaamiseen, on tavallaan vaan ”taivas rajana”. 😀 Mä oon tajunnut, että mä oon  tähän asti uskonut itseeni vaan tiettyyn pisteeseen asti. Oon painanut jarrua aina siinä kohtaa, kun näyttää alkavan tapahtua liikaa. Eikä se ”liika” oo koskaan ollut negatiivista, vaan pelottavan hyvää. En oo vaan uskaltanut lähteä siihen kelkkaan. En tiedä osaanko selittää, mutta oon tavallaan pelännyt menestymistä.

Oon ehkä ajatellut, että ”ei mopolla moottoritielle”. Uskonut, että mä osaan ja onnistun tiettyyn pisteeseen asti, mutta sen jälkeen mennään liian isoille vesille ja mun osaaminen loppuu. Mutta tiedättekö, ei se mee niin! Nyt mä aion uskaltaa sinne moottoritielle! Ens kevääksi on suunnitteilla aivan super makeita juttuja ja yks mun monivuotinen haave on toteutumassa!! En kestä! Pelottaa, mutta nyt aion uskaltaa ja uskoa!

Mä pääsen kertomaan teille tästä mun toteutuvasta haaveesta varmasti jo muutaman viikon päästä, mutta muutama etappi pitää vielä sinetöidä ennen kuin saan julkisesti asiasta kertoa. Toinen isompi juttu ens keväälle tulee myös tietoon varmasti joulukuun aikana viimeistään.

Mä vaan haluan kannustaa kaikkia uskomaan itseensä ja pistämään niitä haaveita paperille ylös, koska sitten niitä asioita alkaa tapahtumaan! Tottakai askeleita kohti toteutumista pitää osata itse ottaa, ei ne asiat vain toivomalla tapahdu. Mutta kannattaa uskaltaa haaveilla ja lähteä tekemään asioita niitä kohti! Se on pelottavaa – MÄ TIEDÄN! Mutta voi jumankekka mikä fiilis, sitten kun onnistuu!! OMG!

***

Tänään

..teen veljelleni aamupalaa ja keitän meille maistuvat kahvit, koska hän tulee kylään.

..vietän Emman kanssa koko loppupäivän kaksistaan, hänen tahdissaan.

..aion kaivaa jumppamaton esiin ja venytellä.

..haaveilen uudesta kodistamme, johon ehkä pääsemme pian muuttamaan.

..haluaisin ostaa karkkia, mutta pidättäydyn vielä lauantaihin asti.

..ikävöin jo koiria ja Tuukkaa, onneksi he tulevat tänään kotiin Rukalta.

..haaveilen platinan vaaleasta hiuspehkosta.

..mietin miten moni ystäväni on kirjoittanut seinälleen #metoo.

..suunnittelen reissua Ikeaan, koska siellä on jo joulu.

..mietin, että ehkä saadaan viettää joulu uudessa kodissa.

..olen iloinen, että lastentarvikkeilla on niin hyvä jälleenmyyntiarvo.

..suunnittelen meneväni huomenna treenaamaan ja perjantaina myös.

..toivon etten tule kipeäksi, sillä niiskututtaa nyt.

***