Hyvyys ❤

* sis. mainoslinkkejä

img_4535

Tiedätte varmasti näitä tämän tyylisiä quoteseja, kuten yllä olevassa kuvassa. Tai, että ”Be the reason, someone smiles today.” Mielestäni ne on erittäin hyviä! Vaikka ovat varmasti ns. kuluneita sloganeita, mutta niiden pointti on tärkeä! ❤

Välillä kun tuntuu, että henkisesti pahoinvoivia ihmisiä vaan pulpahtelee esiin jokaisen kulman takaa, ei silloin meinaa muistaa ihmisten hyvyyttä. Tulee miettineeksi, että mikä siinä on kun ihmiset voivat nykypäivänä niin huonosti. Miksei ihmiset puhu ahdistuksistaan ja ahdingoistaan kenellekään? Jos ei ole ketään läheistä kelle puhua, eikö voisi jutella ammattiauttajan kanssa? Eihän nykyään ole mikään ihme, että ihan kuka tahansa meistä terveistäkin tyypeistä saattaa käydä silloin tällöin juttelemassa ammattilaisen kanssa.

Olen sitä mieltä, että kaikki asiat aukenevat puhumalla. Jos asioita vaan patoo sisälleen, ne paisuu. On kyse sitten parisuhteen sisällä olevista asioista, ystäviin liittyvissä asioissa, omaan vartalonkuvaan kohdistuvissa paineissa tms. Vaikka puhuminen voikin olla hankalaa, mutta kun pääsee vauhtiin, huomaa kuinka se helpottaa. Myös se, että avaa suunsa jostain vaikeasta asiasta toimii usein vertaistukena jollekin toiselle. Onkin ihana huomata, että moni muukin saattaa kamppailla ihan saman asian kanssa ja siitä tulee heti helpompi olo. Että ei ole ainut ihminen maailmassa, joka miettii tällaista tai tollaista juttua.

Kun ojentaa apua pyytävän kätensä ja siihen tartutaan, saadaan huomata kuinka hyvyyttä on paljon tässä maailmassa. ❤
Vaikka kuinka onkin heitä, jotka ovat pahansuopia ja katkeria. Tai heitä, jotka eivät osaa puhua tunteistaan, vaan purkavat pahan olonsa negatiivisena energiana jotain muuta kohden. On myös tuhansittain ja miljoonittain niitä ihmisiä, jotka tahtovat lähtökohtaisesti kaikille hyvää. Sanoisin, että hyväntahtoisia ihmisiä tässä maailmassa on enemmistö. Onneksi.

Monesti vain on niin, että nämä hyväntahtoiset (normaalit) ihmiset ovat niitä, jotka eivät pidä melua itsestään. He elävät normaalia elämää, tekevät normaaleja asioita, ovat normaaleja ihmisiä. He eivät tietentahtoen satuta toisia ihmisiä henkisesti eikä fyysisesti. He haluavat muille kanssaihmisille hyvää. Se on ihanaa.

Kirjoitin vähän ennen joulua TÄSSÄ postauksessa tästä samasta asiasta. Kirjoitin siinä mm. tämän lauseen: Jätetään katkeruus pienemmälle ja rakastetaan enemmän!! Siitä ei voi olla mitään haittaa! Ja olen niin sitä mieltä edelleen ja aina!

15725288_10154686018755351_1519745130_o-1

Olen tutustunut blogimaailmassa ihaniin ihmisiin. Mm. kuvassa olevaan Emmaan. ❤ On super ihanaa, kun mammat vetävät yhtä köyttä. On myös super ihanaa, kun me bloggaajakollegat vedetään yhtä köyttä. Kirjoitin viime kesänä siitä postauksen. Voit lukea sen TÄSTÄ jos se jäi silloin lukematta.

***

Postaukseni tarkoitus tämän kaiken sepostuksen jälkeen on se, että jakakaa ihmiset hyvää. ❤ Olkaa hyviä toisillenne. Näyttäkää hyvyyttä! Ei ole heikkoa olla hyvä, on paljon helpompi olla tyly ja ilkeä ja käpertyä omaan kuoreensa. Jaetaan hyvää energiaa ja hyviä asioita! Ollaan me niitä, joiden vuoksi ihmiset uskovat hyvyyteen. Ollaan me niitä, joiden vuoksi ihmiset hymyilevät. ❤

***

Tämän hyvänmielen postauksen päätteeksi saankin jakaa hyvää! 🙂 Nimittäin arvon Flamingo Spa:han kylpyläliput kahdelle (arvo 78€) !

Kommentoi tähän postauksen alle jotain hyvää. 😉 Se voi olla jotain hyvää, mitä sinä olet tehnyt jotain toista kohtaan tai vaikka itsellesi. ❤

Kilpailu päättyy 11.tammikuuta klo 21!

Ja hei nyt on Offerilla muuten hyviä tarjouksia tuonne Flamingo Day Spa:han! Varsinkin nämä kaksi oli sellaisia mihin itse tarttuisin! 😉

logo

VoimaMinä – Energiat kattoon!

Kaupallinen yhteistyö: MT Personal Training

VoimaMinä

VoimaMinä on nettivalmennus, joka tuo energiaa, itseluottamusta, hyvää oloa, uusia treeni-ideoita, reseptejä terveelliseen ja maistuvaan ruokaan, iloa ja hymyä.

3.lokakuuta starttaa uusi, entistä monipuolisempi VoimaMinä -valmennus. Valmennus kestää lokakuun ajan ja se tarjoaa joka viikko uusia, inspiroivia tehtäviä, ajatuksia ja ideoita.
Kaikki materiaali tulee videoina, joilla on tarkoitus tuoda meidät valmentajat lähemmäksi osallistujia.

Valmennuksen avulla haluamme jakaa omia vinkkejämme, ajatuksiamme ja ideoitamme, joilla jokainen saisi muutettua sen harmaankin päivän värikkääksi tai edes pastellinsävyiseksi. Haluamme antaa vinkkejä miten jokainen voisi nostaa energiat kattoon myös pimenevissä syksyn aamuissa ja illoissa. Että jokainen valmennukseen osallistuva löytäisi niitä pieniä ilon pilkahduksia sieltä omasta arjesta.

VoimaMinä_2

VoimaMinän valmentajina on kolmen kopla. Tiimi, jossa jokaisella on omanlaisia ideoita ja mielipiteitä. Tiimi, jossa jokainen on yhtä vahva, mutta jokainen omalla osa-alueellaan. Minun lisäkseni valmentajina ovat Tuukka Pursiainen ja Emmi Lehtomaa.

Me yhdessä olemme kasanneet omat vahvuutemme yhteen ja koostaneet valmennuksen, josta ihan jokainen hyötyy. Ei tarvitse olla painonpudottaja, fitness-urheillija, tietyn kuntoinen tai näköinen – VoimaMinä tarjoaa jokaiselle jotain.

VoimaMinä -nettivalmennus sisältää:
–  Konkreettisia vinkkejä, tehtäviä ja haasteita videoiden muodossa, joiden avulla saat lisää energiaa ja hymyä arkeesi.
– Neuvoja, reseptejä sekä valmiita esimerkkiruokavalioita, joiden avulla on helppo tehdä omasta ruokavaliosta terveellinen & ravitseva.
– Treenivinkkejä ja tehtäviä, joiden avulla saat monipuolisuutta omaan harjoitteluusi.
– Vinkkejä rauhoittumiseen, mielenhallintaan, rentoutumiseen ja kehonhuoltoon.
Hinta valmennukselle on vain 49€!! Ja nyt heti kun sen ostaa, on voimassa Early Bird-hinta 39€!!

VoimaMinä_3

”Tuukka on inspiroivien treenien erikoismies ja hänen ravintovinkkinsä on takuuvarmoja. Emmi on aina täynnä positiivista energiaa, hymyä ja kärrynpyöriä. Emmin aito ja iloinen elämänasenne saa ympärillä olevat ihmisetkin iloiselle tuulelle. Monna pitää huolen siitä, että elämästä nautitaan. Treenit tehdään pilke silmäkulmassa, mutta silti täysillä.”

Näin me kirjoitimme toisistamme valmennuksen sivuille. Ja nämä kyllä pitävätä paikkansa. Kaikille meille kolmelle myös se henkinen hyvinvointi on todella tärkeää.
Olemme halunneet tehdä valmennuksesta aidon ja ihmisläheisen, sellaisen ettei siihen olisi kynnystä lähteä mukaan. Sellaisen, johon olisi kenen vain helppo osallistua kotonaan tai vaikka toisella puolella maapalloa.

VoimaMinä_4

 

VoimaMinä -valmennus toteutui ensimmäisen kerran noin vuosi sitten syksyllä 2015. Valmennus oli erittäin onnistunut ja saimme siitä huikeaa palautetta. Nyt olemme kehitelleet vielä entistä paremman ja toimivamman valmennuksen. Niin aikaisempien palautteiden, kuin meidän uusien ideoiden kautta.

Tässä muutama palaute viime syksyn VoimaMinä -valmennukseen osallistuneilta:

”VoimaMinä loppuu, nyyh! Tää oli todella mukava ja energisoiva valmennus. Olisi niin kiva kun jatkossakin sähköpostiin kilahtaisi joku kiva tehtövä/haaste ja te valmentajat voisittekin tehdä VoimaMinä -joulukalenterin. Kiitos valmentajat! Kiitos muut ryhmäläiset, tää faceryhmä on ollut motivoiva ja inspiroiva sekä piristävä ilostuttajakin!”

”Otin joka ikisen tehtävän itelleni muistiin myöhempää tarvetta varten! Se ruokavalion kulmakivet-tehtävä oli ihan loistava, ku tuntuu että niitä syömisohjeita satelee joka tuutista niin siinähän menee ihan sekasin mitä pitäs syyä, tää selkeytti asioita tosi paljon. Tää ryhmä on ollu kans ihan huippu!
Kiitos valmentajille ja ryhmälle inspiroivasta kuukaudesta!

”Onpas ihanaa toi viherjuoma!
Nyt loput yöksi jääkaappiin ja aamuksi vielä virkeyttä!
Mä olin kyllä ensin vähän ennakkoluuloinen, mutta nyt NAM!”

”Liikunnallisesti valmennus on tuonut kivoja ideoita ja hyviä treenejä vaikka liikuntaa meikälle on muutenkin tullut kivasti. Olen tykännyt liikunnallisesta osiosta ja tilaa on kuitenkin omille treeneille niin ettei valmennuksen treenit ole tarkoitettukaan niin että niiden tulisi olla ainoat treenit, joita valmennuksen aikana tehdä.”

”Vaikkei valmennus ollutkaan mikään painonpudotuskurssi, VoimaMinä oli hyvä sysäys terveellisempään elämään! 3 viikossa pudonnut nyt 2,4kg. Kiitoksia siis teille valmentajille motivoimisesta!”

VoimaMinä_5

Eli siis NYT kannattaa ostaa osallistumisoikeus!
Early bird -hinta 39€ on voimassa 18.syyskuuta asti!

OSTA TÄSTÄ!!

VoimaMinä_6