Hyvinvoinnin ja kauneuden päivä

Ai että mulla on ollut tänään sellainen itseni hellimispäivä. 🙂
Töitä ollut kyllä myös ihan hulluna, mutta aamupäivän ehdin hoitaa itseäni.
20130703_083501 Aamulla kun kävin puntarilla, vaaka näytti taas iloisesti niitä lukemia mitä se näytti ennen juhannusta. Muutenkin nyt tuntuu kropassa taas siltä, että treeni on mennyt perille ja kaikki pöhötys poissa.
Niin se vaan parikin päivää näkyy ja tuntuu kehossa aika suht pitkään.
Monna treenaa22Nämä kuvat nappasin aamulla oikeestaan melkein suoraan sängystä nousseena. Tukka sekaisin ja naamasta heijastaa tollainen juuriherännytnaama. 😀
Kirjoitin instagrammiinkin tänään, että ”aamumasu on paras masu”. Ja niin se vaan on. Aamulla se on mulla slimmeimillään.
20130702_214927 20130702_215016Aamupalaksi marjoja, rahkaa, banaania ja vähän pinjansiemeniä.
Aamupalan jälkeen pistin pärstän kuntoon ja hiukset nutturalle.
Mä oon aina ollut tosi huono ”kauneudenhoitaja”. Siis mä vielä pari vuotta sitten pesin naamani käsisaippualla (sellaisella nestemäisellä, en sentään pala) ja rasvasin naaman jollain Nivean käsirasvalla. 😀 Ja hiuksia hoidin vähän samaan tyyliin. Ajatuksella, että nää on niin hyväkuntoiset, että tää riittää. Ja samoin naaman kanssa, koskaan ei oikein oo mitään näppyjä ollu ja aina oon pärjänny näillä ni pärjään nyttenkin.
Pikku hiljaa vasta oon opetellut puhdistamaan naaman oikein ja käyttämään hiuksissa niitä suojaavia ja hoitavia aineita. En silti vieläkään oo mikään pro! 😉
Monna treenaa23Wellan Sebastian Professional tuotteiden avulla oon nyt päässy vähän enemmän taas kärryille tästä hiuspolitiikasta. Eilen värjäsin hiusjuuret kotona ja tänään aamulla käytin ihan super hyvän tuntuista Sebastian Proffesionalin Potion 9 hoitavaa muotoiluvoidetta. Juurikin näitä hoitavia ja korjaavia tuotteita mun pitäis käyttää ehdottomasti enemmän!!

Tämän jälkeen lähdin huoltamaan ripsiäni ihanan Lindan luokse.
IMG_7135Jatkettiin samoilla liukuväriripsillä vielä tämä kerta. On nää vaan niin super ihanat!!
Ja paljon liikkuvan ihmisen pelastus oikeesti!
IMG_4079
Lindalla oon käynyt aina ripset laittamassa (lukuunottamatta ihan ekaa kertaa joskus sata vuotta sitten kun otin ripset). Linda on ihan super hyvä ja näistä tulee vaan niin kauniit osaavissa käsissä.
Linda tekee ripsiä tosi hyvällä hinnalla! Esim. nää liukuväriripset maksaa vaan 50€!!
TÄSTÄ pääsee lukemaan lisää ripsistä Facebook-ryhmässä ja sieltä voi varata myös aikoja!
ripsetSiistit!!!! (tää kuva on jo viime kerralla otettu, mutta laitan tälläkin kertaa ku on onnistunu niin hyvin)

Ripsihuollon jälkeen tulin kotiin tekemään välipalaa ja sitten oli vielä yks ihana juttu ennen kun alkoi työt.
Välipalaksi tein taas smoothien. Se on vaan jotenkin tosi helppo ja nopee ja terveellinen ja täyttävä välipala. 😉 Vai mitä?
20130703_123124 20130703_123430 20130703_123504Sekoittimesta kaadoin smoothien sheikkeriin nappasin mukaan ja join autossa matkalla Pasilaan.
20130703_123906Pasilassa mua odotti mun rakkaan ystäväni Lauran näyttökoe. Laura pyysi mua ja miestäni näyttökokeisiin avuksi. Ja näyttökokeet menivät kauniisti läpi ja Laura valmistuikin sitten tänään meidän käsittelyn jälkeen. 🙂
Ja kun näyttökoe käsitteli urheiluhierontaa, niin mikäs siinä oli mennä avuksi. 😉 NIIIIIN ihana fiilis oli kun Laura hieroi mun jalat.
Harvoin otan hieronnassa jalat, melkein aina se on selkä tai hartiat. Nyt otin takareidet ja pohkeet. Oikeessa takareidessä revähtymä juhannukselta on parantunut hyvin ja Laurakin sanoi, että hyvältä tuntuu. Jänteessä takareiden ja pakaran välissä tuntui vielä vähän jäykkyyttä, mutta kyllä se kuulemma pian siitä! 🙂 JEEE!! Ehkä ens viikolla pääsen jo tekee jalkatreeniä! <3
20130703_134632
Klo 14 alkoi sitten työt ja asiakkaita mulla oli iltaan asti.
Nyt meen syömään iltapalaa ja huomenna on taas kaikkea kivaa tiedossa! 🙂

Onko siellä teissä lukijoissa samanlaisia ihon- ja hiustenhoitajia kuin mä? 😉 HIhi!
Kauniita unia! <3 puspus
IMG_20130703_084820p.s. Otan viikonlopun aikana taas kiinni kaikista kommenteista. Ja vastaan niihin!!! I promise! 😉