Parhaat hiustenhoitovinkit!

Hiukseni on olleet aina paksut ja melko karheat. Minulla on luonnostaan vähän kiharat hiukset ja se varmasti tekee hiuslaadusta myös ”ei niin sileän”. Nyt raskauden jälkeen minulta ei ole (ainakaan vielä  😉 ) tippunut hiuksia, mutta hiuslaatu on jotenkin vähän hassu. Hiukset rasvoittuu paljon nopeammin ja on muutenkin jotenkin ihmeellisen tuntuiset.

Olen kokeillut paljon erilaisia shampoita ja hoitoaineita ja kaikenlaisia käsittelyjä, mutta nyt uskon löytäneeni sellaisen hyvän kombon! Ajattelin siksipä teille jakaa hiustenhoitovinkkini! 🙂

hiustenhoitovinkit

  1. FitnessFirstin kalakollageeni on ollut käytössäni nyt raskauden jälkeen päivittäin. Kollageeni auttaa hiusten, nivelien ja ihon hyvinvoinnissa. Elimistömme luonnollinen kollageenintuotanto hidastuu noin 25 ikävuoden jälkeen, minkä vuoksi kudoksien kimmoisuus ja elastisuus alkaa heikentyä mikä ilmenee mm. kasvoillamme ryppyinä. Kollageeni on kuitenkin tärkeä myös muiden kudoksien terveydelle ja se pitää nivelet liikkuvina, limakalvot terveinä ja hampaat sekä luut vahvoina.
  2. Rahuan shampoo ja hoitoaine on uusimmat tuttavuudet, mutta ne on aivan ihanat! Minulla on tuuheuttavat tuotteet nyt käytössä, vaikka omat hiukseni onkin ns. paksut ja tuuheat, on ne olleet vähän litistyneet raskauden jälkeen. Nämä Rahuan tuotteet on siis olleet ihan pelastus!
  3. Avonin Replenish & Protect -hiuksiin jätettävä hoitoaine on ollut selkeästi sellainen ”viimeistely” hiusten hyvinvointiin. Sen koostumuksen vahvistava leväyhdiste korjaa hiuksen pintavaurioita ja se antaa myös suojaa lämpökäsittelyä vastaan (föönaus, suoristus jne). Hiukset jää todella hyväntuntuisiksi föönauksen jälkeen.
  4. Viimeistelen hiukseni vielä Remingtonin uudella Air Plates -suoristusraudalla ja lopputulos on kyllä ihan huippu! Rehellisesti voin sanoa, että Rahuan shampoo + hoitoainen, Avonin hiuksiin jätettävä hoitoaine ja Remingtonin rauta on saaneet yhdessä hiukseni oikeasti ihan super hyväntuntuisiksi!
  5. Rahuan kuivashampoo on ollut myös erittäin hyvä tuote! Olen kokeillut aika monia kuivashampoita ja ihan se perus Batisten kuivashampoo on myös todella hyvä, mutta tämä Rahuan vetää kyllä aika hyvin vertoja sille.

***

Onko muilla hiuksiin hyviä vinkkejä? Entä onko muilla äideillä käynyt hiuslaadun kanssa jotain outoa raskauden jälkeen? 😀

 

Tyvikasvulle heipat!

 

smartbondVihdoin ja viimein pääsin tyvikasvustani eroon! 😀 Olin ajatellut ensin, että kasvatan omaa väriä ja laitan väin ehkä hieman vaaleita raitoja sitten ”lievittämään” tyvikasvua. Päätin kuitenkin raskauden loppuvaiheilla, että haluan ihan kunnon värin päähän. 😉

Pääsin ihanan Anskun käsittelyyn Kampaamo Inochiin.
Samalla kun laitettiin tyvikasvu kuntoon, sain hiuksiini L’Oréalin Smartbond -käsittelyn. Tämän käsittelyn on tarkoitus hoitaa vaurioituneita hiuksia ja tehdä niistä kiiltävämmät ja kestävämmät. Käsittely on kolmivaiheinen, joista kaksi vaihetta tapahtuu kampaamossa ja yksi kotona. Ensimmäisessä vaiheessa Smartbond -ainetta sekoitetaan väri- tai vaalennusaineeseen maksimaalisen suojan ja vahvistumisen saamiseksi käsittelyn aikana. Toisessa vaiheessa ainetta levitetään hiuksiin värin tai vaalennuksen huuhtelun jälkeen. Tämä toisen vaiheen aine auttaa poistamaan kemialliset jäämät, jotka rikkovat heikkoja hiussidoksia. Ja sitten kolmas vaihe tehdään kotona n. 1-2 kertaa viikossa hoitoaineena shampoopesun jälkeen. Kolmosvaihe vahvistaa hiuksia ja täydentää Smartbond -kampaamokäsittelyä.

Ennen ja jälkeen :)
Ennen ja jälkeen 🙂

Oli ihana istua Anskun käsittelyssä ja jutella äitiydestä ja yrittäjyydestä. 😉 Ja oli ihana saada extrana niin hyväntuntuinen hemmotteluhoito päänahalle pesun yhteydessä. <3 Ja tietysti oli ihana saada hiuskuontalo kuosiin pitkän tauon jälkeen.

collage2

Tulin kampaamoon erittäin tummalla ja pitkäksi kasvaneella tyvikasvulla, sekä karheilla, kuivilla hiuksilla. Lähdin kauniin värisillä, kiiltävillä ja sileän tuntuisilla hiuksilla. <3

Oi että! <3 Kyllä sitä vaan tällaiset asiat tekee hyvää! Ja tietysti se, että suhteellisen väsyneille kasvoille saa kauniit hiukset kehyksiksi, piristää mieltä (ja ilmettä) aika kovasti.

inochi

On myös aika ihana juttu, että nyt on hiukset kauniina perjantaina olevia ristiäisiä varten. 🙂

Kiitos vielä Ansku ja Inochi! <3 <3 <3

fullsizerender

 

 

* Smartbond -käsittely, sekä väri saatu Kampaamo Inochilta!

monna