Kasvojen kuntosali

Iho kasvoillani on ollut aina hyvä. En ole kärsinyt aknesta tai muistakaan kasvojen iho-ongelmista. Nyt 10kk-ikäisen tytön äitinä, olen huomannut eron kasvoissa. Rypyt on lisääntyneet ja muutenkin iho näyttänyt harmaammalta. Olen huomannut esimerkiksi silmien olevan ”laiskemman” näköiset.

Pääsin testaamaan Guinotin Hydradermie Lift -kauneushoitoa. Kyseessä oli lifting-kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia. Hoidosta sanotaan, että se on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu. Hoito muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä.

En useinkaan ole huomannut kasvohoidon jälkeen mitään sen suurempaa muutosta kasvoissa. Koska iho tosiaan on ollut aina suhteellisen hyvä, ei hoidon tuoma vaikutus ole ollut silmiinpistävä. Iho on toki tuntunut pehmeämmältä, kuin yleensä – mutta peilistä en ole koskaan nähnyt eroa. Tämän Hydradermie lift -hoidon jälkeen huomasin oikeasti eron! Silmäkulmat kohosivat varmasti pari milliä, koska esimerkiksi ripsipidennykset eivät ”osu” niihin.

Hoidon aikana kasvojen lihakset tekevät hallitsemattomia liikkeitä, kun lihakset stimuloituvat.

Hoito oli aluksi tosi hassun tuntuinen! 😀 Minua kertakaikkiaan nauratti, kun hoitoelektrodeja siirreltiin kasvoilla ja lihakset nykivät ihan miten sattuu. Se oli ihan outoa, mutta samalla hauskan tuntuista. Oikeasti huomasi, että ne lihakset todellakin stimuloituvat!!

Kasvojen kuntosalitreenin jälkeen sain vielä Hydra Peeling -hoidon. Se on ihoa uudistava erikoiskasvohoito – lempeämpi vaihtoehto kemialliselle kuorinnalle.

Guinot´n uusin keksintö on ainutlaatuinen ihoa uudistava erikoiskasvohoito. Se sopii kaikille ihotyypeille ja on tosiaan pehmeämpi vaihtoehto medikaalisille kuorintahoidoille (ilman pitkää toipumisaikaa ja riskejä). Hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä ja vähentää liikapigmentoitumista. Minullahan tuota ihon pigmenttiä on näkynyt ihoanalyyseissa, se on siis sellaista mikä ei näy vielä, mutta tulee näkymään kolmenkymmenen vuoden päästä, ellen tee asialle jotain.

Tämä hoito siis:

  • vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä
  • palauttaa ihon hehkun
  • vaalentaa pigmenttiläiskiä
  • kirkastaa  ihon sävyä

Minulle tehtiin Hydra pH-versio, jossa tehokas, mutta hellävarainen hedelmähappokuorinta (sis. Fytiinihappo (AHA)  ja biolaktone (PHA)), joka irrottaa tehokkaasti kuolleen solukon ihon pinnalta, mutta vaikuttaa myös syvällä ihossa, vähentäen melaniinin  ylituotantoa. Kuorinta on myös voimakkaasti tulehdusta rauhoittava.

Kuorinnan jälkeen kasvot, kaula ja decoltee hierottiin ihon normaalin pH:n palauttavalla, uudistavalla ja solutoimintaa aktivoivalla hieronta-aineella ja lopuksi iholle levitettiin vielä rauhoittava, kosteuttava ja viilentävä naamio. Naamio päässä myös nukahdin hoitopöydälle ja heräsin säpsähtäen, että mikä päivä, mitä kello ja missä olen. 😀

***

Tuosta ”kasvojen kuntosalihoidosta” sanotaan, että se kannattaa aloittaa kokeilemalla kolmen kerran hoitosarjaa. Ja parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla. Tykkään näistä Guinotin hoitomenetelmistä erityisesti siksi, että mitään pistoksia ja piikkejä ei kasvoihin laiteta, ihon alle ei pistetä mitään mikä sinne ei ns.”kuulu”. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Guinotin hoitoihin ja hoitotuotteisiin! Hoitoja tehdään ympäri Suomen eri kauneushoitoloissa, listan löydät Guinotin sivuilta. Guinot on ranskalainen brändi ja tuotteiden tuotanto toimii farmaseuttisten standardien mukaisessa tehtaassa.

 

 

* Hoidot saatu yhteistyössä Guinotin kanssa.

Oman arjen pelastajat kauneudenhoidossa!

Koska aikaa on tällä hetkellä rajatusti, tarvitsen tiettyjä juttuja arjen pelastamiseen kauneudenhoidon saralla! En ehdi, enkä jaksa meikata arkisin muuta kuin meikkivoiteen naamalle ja vähän poskipunaa ja aurinkopuuteria kylkeen. Kulmakarvat minulla on niin vaaleat, että ne vahvistan aina. Muuten näytän omasta mielestäni hassulta.

Kerron teille omat suosikkini kauneudenhoidossa, ne joita ihan oikeasti käytän päivittäin!

  1. Aurinkopuuteri! Se on sellainen, jota sipaisen aina kasvoilleni kun lähden ovesta. Tykkään siitä, että naama saa pienen sävyn ja se antaa itselleni jotenkin skarpimman fiiliksen. Jos takana on huonosti nukuttu yö, myös iho näyttää väsyneeltä. Paras aurinkopuuteri on mielestäni on ehdottomasti Vita Liberatan Trystal Mineral Bronzer. Se on tällä hetkellä itselläni loppu, mutta käytössä on toiseksi paras, joka on Vita Liberatan Trystal Pressed.
  2. Ripsipidennykset! Ne vaan on sellainen arjen pelastaja, että ei paremmasta väliä! Omat ripseni käyn laittamassa ja huoltamassa aina Anniinan luona Beauty Anniinassa. Välillä on kiva ja hyvä toki pitää taukoa ripsistä, mutta olen sitten jonkun mielestä turhamainen tai en, ne ovat minulle helpotus! Tykkään myös siitä, että Anniinan laittamat ripset ovat suhteellisen ”luonnollisen” näköiset. 
  3. Nopea meikinpoisto ja kevyt tuoksu. Siis kuten tiedätte, olen laiska ihonhoitaja. Olen kuitenkin parantanut siinä paljon ja nykyään joka ilta puhdistan meikit naamaltani keinolla tai toisella. Toinen keino on ns. normaalit toimet: puhdistusmaito + kasvovesi. Mutta silloin kun väsyttää, käytän nopeampaa keinoa. Biothermin meikinpuhdistuvesi!! Aivan ykkönen, yhdellä tuotteella koko naama puhtaaksi. Biothermin vartalotuoksua suihkautan päivittäin pienen suihkauksen. Tykkään sen kevyestä tuoksusta, ei ole niin vahva kuin hajuvesi. Hajuvettä laitan sitten spessutilaisuuksiin. 
  4. Naamaseerumi ja silmänympärysvoide! Ja varsinkin nämä, jotka on suosikkejani!! Aah! Oikeasti jo näiden tuotteiden tuoksu on sellainen, että tulee ihan ylellinen olo. Joka ilta laitan näitä kahta tuotetta nassuuni. Mia Höytön silmänympärysvoide ja yöseerumi. Siis voisin vain haistella tuota seerumia varsinkin! 😀 Ne tuntuu sopivan iholleni kuin nappi silmään tai nenä päähän. Ja yksi ihanin juttu näissä on se, että ne on täysin suomalaisia tuotteita. Suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.
  5. Ripsiseerumi! Hauskaa, seerumia toisen perään! Mutta sitä se ikäkin tuottaa.. Joka tapauksessa tämä on toiminut itselläni. Ostin tätä tuotetta ripsihuoltajaltani Anniinalta, koska hän oli sitä mieltä, että ripseni on vähän huonossa kunnossa. Olen nyt käyttänyt Lash Foodia päivittäin varmaan puolisen vuotta ja omat ripseni alkavat olemaan taas paremmassa kunnossa. Myös pituutta niihin on kasvanut! 
  6. Poskipuna! Viimeisenä muttei vähäisempänä on poskipuna! Olen ottanut poskipunan aurinkopuuterin kaveriksi ja se tuo eloa kasvoihin vielä ripauksen lisää! Löysin hinta-laatusuhteeltaan super hyvän poskipunan Essenceltä ja se onkin nyt meikkilaukkuni vakiovaruste. 

***

Tällaisia vakiovarusteita kuuluu minun kauneudenhoitooni tällä hetkellä! Yksi ihana juttu on tulossa reilun viikon päästä, joka tulee helpottamaan arkeani vielä entisestään!! Mutta siitä kerron sitten ihan erikseen, kun sen aika on!

Iloista lauantaita kaikille!