Kirjajulkkarit!

Voi hyvät hyssykät!! 😀 Eilen, tiistaina 10.huhtikuuta facebook muistutti, että tasan vuosi sitten oltiin käyty allekirjoittamassa kustannussopimus Tammessa. Vuosi siitä eteenpäin ja meiän kirja on kaupoissa ja julkkarit vietetty.

Mä lähdin aamusella eilen junalla keskustaan kampaukseen ja meikkiin mun hyvän ystävän ja luottokampaajan Lauran luokse. Sieltä ajelin sporalla Kalliion Roots Helsinki -kahvilaan hakemaan meiän julkkareihin tarjoiltavat. Meillä oli tarjolla smoothieta, GreenStreetin raakakakkua ja ihania herkkupalleroita, sekä salaattiburrittoja.

Tuukka tuli iltapäivän alussa koirien ja Emman kanssa perästä auttamaan mua järkkäilyssä. Vieraiden goodie bageihin, Lupauksen kangaskasseihin saatiin pakattua Foodinin raakasuklaata, Fastin proteiinipatukoita, Celsiuksen juomia ja Yveten jumppakassit, sekä tietysti jokaiselle mukaan meiän kirja! <3

Meille saapui julkkareihin 24 ihanaa ihmistä. Tilaisuus oli tosi onnistunut, meiän näköinen: rento ja iloinen. Paikalla oli oikeasti ihania ihmisiä, ystäviä ja kollegoita. Lupauksen tiloissa oikein huokui koko julkkareiden ajan se, että me kaikki ollaan samalla asialla: yhdessä paremman puolesta. Kannustetaan toisiamme ja ollaan ylpeitä toistemme onnistumisista ja saavutuksista, vaikka olemmekin samalla alalla. Tuukka tiivisti ajatuksen hyvin puheessaan ja koko vieraskaarti nyökytteli päitään.

On oikeesti ihan huippua, kun saa tehdä töitä tällaisten ihmisten ympäröimänä. Näiden ihmisten seurassa ketään ei lytätä, eikä kenenkään kanssa tarvi kilpailla. Kiitos vielä kaikille teille, jotka tulitte juhlistamaan meille merkityksellistä päivää!!

Me mietittiin ensin, että pitäiskö järkätä julkkareissa joku treeni tai muu, mutta päädyttiin pitämään tilaisuus hyvin rentona ja sellaisena hengailuna. 🙂 Oli jotenkin mukava olla, kun paikalla oli niin positiivisia ja ihania ihmisiä. Oikeasti rakkaita ja läheisiä ihmisiä ja kollegoita, joiden seurassa tuntuu kotoisalta ja hyvältä.

Puheensorina ja nauru täytti Lupauksen tilat koko parituntisen ajan. Pidettiin Tuukan kanssa lyhyt puhe ja Lupauksen ihana omistaja Riina piti vieraille lyhyen hengitysharjoituksen/meditaation.
Puheiden ja meditaation jälkeen julkkarit jatkui rentona menona. Hauskan lisän tilaisuuteen toi meiän koirat! 😀 Tuukka oli sitä mieltä, että kerta koiratkin on mukana kirjassa, on niidenkin päästävä julkkareihin! <3 Riina antoi luvan, että saadaan tuoda koirat studiolle ja se oli kyllä mahtava juttu! Ollaan huomattu, että koirat monesti rentouttaa tilanteita vielä entisestään.

***

Niin iloinen ja otettu tästä eilisestä päivästä!! KIITOS VIELÄ KAIKILLE PAIKALLA OLLEILLE!!! Erityisesti kiitos Nanalle, kun toimit virallisena valokuvaajana ja me saatiin Tuukan kanssa keskittyä ihan vaan olemiseen. 

Nyt makoilen sängyssä kurkku kipeänä, nenä tukossa ja Emmalla todettiin keuhkokuume. Joten meillä tytöillä menee loppuviikko ihan lepäillessä. Aurinkoista päivää ja kaikkea ihanaa kaikille! 

***

Suosituimmat!

Ajattelin kerätä teille tämän vuoden suosituimmat postaukset TOP5:sen!
Ootko juuri sinä lukenut kaikki nämä viisi luetuinta?
Ensin luettelen teille 5 teidän lukijoiden eniten lukemaa postausta ja sitten luettelen vielä mun omat suosikit. 🙂
Meille bloggaajille usein myös tulee sellaisia suosikkijuttuja omista jutuista, johonkin on saanut vaan sen kaiken mitä on halunut. Kuvat on hyviä ja juttu soljuu. Tässä tulee:

***

1. Suosituin juttu tänä vuonna on ollut postaus treeniliiveistä.
Tiesittekö te sitä, että rinnat venyvät 1-3mm vuodessa? Eli n.3-9cm 30 vuodessa. Ja tämä on pelkkää venymistä, ei kasvamista. 😉 Esim. omat rintani ovat pienentyneet kuppikoon verran taas menneen vuoden aikana. (enkä pidä sitä yhtään huonona asiana 😉 ) Mutta kudos on silti venynyt varmasti.
Mikään treeni ei palauta rintojen venyneitä sidekudoksia, sillä lihas on siellä varsinaisen ”tissin” alla. Mutta käyttämällä tukevia treeniliivejä voi ehkäistä kudosvaurioita… Lue lisää tästä.

IMG_5684

2. Toiseksi suosituin on ollut juttu Freddyistä, eli peppuhousuista. Tämä tuli ihan yllätyksenä, koska jutun olen kirjoittanut jo elokuussa viime vuonna. 😀 Mutta Freddyt ne taitaa edelleen olla kova juttu.
Moni teistä on varmasti kuullut peppuhousuista, eli Freddyistä! 🙂 Niin minäkin! Freddyt on vähän niinkuin jokanaisen unelmapökät. Tai varmaan aika monen miehenkin mielestä.. 😉 Lue lisää tästä.
IMG_0453

3. Kolmanneksi eniten lukukertoja on kerännyt Pakaratreeni-postaus. Nyt kun sen itse luin läpi, niin hyviä on liikkeet ja pari videotakin löytyy.
Multa usein kysytään miten treenaan jalkoja. Että miten treenaan ”niitä” mun etureiskoja. 😀
No etureisiä en treenaa enää erikseen oikeastaan ollenkaan. Ne on kehittyneet vuosien mittaan ja jo lapsuudesta asti tanssitreenien myötä. Mä yritän painottaa mun jalkatreenit usein nykyään pakaroihin, koska tiedän takaketjun olevan mun heikkous.. Lue lisää tästä.

IMG_1692

4. Pakaratreenin jälkeen suosituin juttu on ollut kirjoitus iltaherkuttelusta.
Miksi illalla tekee mieli herkkuja? Siksi, koska päivän aikana ei ole saanut tarpeeksi energiaa. Yleisin virhe, jonka ihmiset tekevät ravinnon suhteen on sen vähäisyys.. Lue lisää tästä.
IMG_6336

5. Viidenneksi eniten lukukertoja tuli jutulle Ällöttävät miehet, koirat ja kaikkitietävät.
Vanha kunnon paasauspostaus. 😉
Te ällöttävät miehet, jotka lähettelette viestejä meille bloggaajille tyylillä ”voisitko myydä sun alushousut”… Lue lisää jos haluat kuulla paasausta.

***

Kuudenneksi luetuin juttu tänä vuonna on ollut mun tällä viikolla kirjoittamani postaus itseluottamuksesta. Se on itse asiassa yksi mun suosikkipostauksista myös.
Opin jo varhain ala-asteella miellyttämään muita. Seurasin mitä muut tekivät, tarkkailin tosi paljon.
Sitten osasin tehdä asioita niin, että toiset vain luulivat mun tuosta noin vaan ymmärtävän mistä pitävät.
Ja sitten musta taas pidettiin vähän enemmän. Tein tätä samaa myös aikuisena. Kun mietin asiaa, olen ikään kuin kerännyt tykkäämisiä lapsesta asti..
Tähän postaukseen annoin taas pienen ripauksen itsestäni ja kirjoitin vain suorana tajunnanvirtana tekstiä. Muistan kun postaus oli valmis, mulla kädet tärisi. Lue lisää tästä.

monna-13Aika hyvin huomaan, että teidän mielestä hyviä juttuja on myös mun mielestä hyviä juttuja. 🙂
Ehkä siinä on jokin yhteys.. 😉 Tietysti onkin.

TOP10:n luetuimman jutun mukana oli myös kaksi muuta mun suosikkia. Postaus kirjan julkkareista ja postaus Monna-päivästä, kuvauksista ja muusta ihanasta.
me2 20150212_143557

***

Tuliko teille jokin näistä yllätyksenä?

Mukavaa sunnuntaipäivää!

xoxoxo

Monna