Oman arjen pelastajat kauneudenhoidossa!

Koska aikaa on tällä hetkellä rajatusti, tarvitsen tiettyjä juttuja arjen pelastamiseen kauneudenhoidon saralla! En ehdi, enkä jaksa meikata arkisin muuta kuin meikkivoiteen naamalle ja vähän poskipunaa ja aurinkopuuteria kylkeen. Kulmakarvat minulla on niin vaaleat, että ne vahvistan aina. Muuten näytän omasta mielestäni hassulta.

Kerron teille omat suosikkini kauneudenhoidossa, ne joita ihan oikeasti käytän päivittäin!

  1. Aurinkopuuteri! Se on sellainen, jota sipaisen aina kasvoilleni kun lähden ovesta. Tykkään siitä, että naama saa pienen sävyn ja se antaa itselleni jotenkin skarpimman fiiliksen. Jos takana on huonosti nukuttu yö, myös iho näyttää väsyneeltä. Paras aurinkopuuteri on mielestäni on ehdottomasti Vita Liberatan Trystal Mineral Bronzer. Se on tällä hetkellä itselläni loppu, mutta käytössä on toiseksi paras, joka on Vita Liberatan Trystal Pressed.
  2. Ripsipidennykset! Ne vaan on sellainen arjen pelastaja, että ei paremmasta väliä! Omat ripseni käyn laittamassa ja huoltamassa aina Anniinan luona Beauty Anniinassa. Välillä on kiva ja hyvä toki pitää taukoa ripsistä, mutta olen sitten jonkun mielestä turhamainen tai en, ne ovat minulle helpotus! Tykkään myös siitä, että Anniinan laittamat ripset ovat suhteellisen ”luonnollisen” näköiset. 
  3. Nopea meikinpoisto ja kevyt tuoksu. Siis kuten tiedätte, olen laiska ihonhoitaja. Olen kuitenkin parantanut siinä paljon ja nykyään joka ilta puhdistan meikit naamaltani keinolla tai toisella. Toinen keino on ns. normaalit toimet: puhdistusmaito + kasvovesi. Mutta silloin kun väsyttää, käytän nopeampaa keinoa. Biothermin meikinpuhdistuvesi!! Aivan ykkönen, yhdellä tuotteella koko naama puhtaaksi. Biothermin vartalotuoksua suihkautan päivittäin pienen suihkauksen. Tykkään sen kevyestä tuoksusta, ei ole niin vahva kuin hajuvesi. Hajuvettä laitan sitten spessutilaisuuksiin. 
  4. Naamaseerumi ja silmänympärysvoide! Ja varsinkin nämä, jotka on suosikkejani!! Aah! Oikeasti jo näiden tuotteiden tuoksu on sellainen, että tulee ihan ylellinen olo. Joka ilta laitan näitä kahta tuotetta nassuuni. Mia Höytön silmänympärysvoide ja yöseerumi. Siis voisin vain haistella tuota seerumia varsinkin! 😀 Ne tuntuu sopivan iholleni kuin nappi silmään tai nenä päähän. Ja yksi ihanin juttu näissä on se, että ne on täysin suomalaisia tuotteita. Suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.
  5. Ripsiseerumi! Hauskaa, seerumia toisen perään! Mutta sitä se ikäkin tuottaa.. Joka tapauksessa tämä on toiminut itselläni. Ostin tätä tuotetta ripsihuoltajaltani Anniinalta, koska hän oli sitä mieltä, että ripseni on vähän huonossa kunnossa. Olen nyt käyttänyt Lash Foodia päivittäin varmaan puolisen vuotta ja omat ripseni alkavat olemaan taas paremmassa kunnossa. Myös pituutta niihin on kasvanut! 
  6. Poskipuna! Viimeisenä muttei vähäisempänä on poskipuna! Olen ottanut poskipunan aurinkopuuterin kaveriksi ja se tuo eloa kasvoihin vielä ripauksen lisää! Löysin hinta-laatusuhteeltaan super hyvän poskipunan Essenceltä ja se onkin nyt meikkilaukkuni vakiovaruste. 

***

Tällaisia vakiovarusteita kuuluu minun kauneudenhoitooni tällä hetkellä! Yksi ihana juttu on tulossa reilun viikon päästä, joka tulee helpottamaan arkeani vielä entisestään!! Mutta siitä kerron sitten ihan erikseen, kun sen aika on!

Iloista lauantaita kaikille!

Tyvikasvulle heipat!

 

smartbondVihdoin ja viimein pääsin tyvikasvustani eroon! 😀 Olin ajatellut ensin, että kasvatan omaa väriä ja laitan väin ehkä hieman vaaleita raitoja sitten ”lievittämään” tyvikasvua. Päätin kuitenkin raskauden loppuvaiheilla, että haluan ihan kunnon värin päähän. 😉

Pääsin ihanan Anskun käsittelyyn Kampaamo Inochiin.
Samalla kun laitettiin tyvikasvu kuntoon, sain hiuksiini L’Oréalin Smartbond -käsittelyn. Tämän käsittelyn on tarkoitus hoitaa vaurioituneita hiuksia ja tehdä niistä kiiltävämmät ja kestävämmät. Käsittely on kolmivaiheinen, joista kaksi vaihetta tapahtuu kampaamossa ja yksi kotona. Ensimmäisessä vaiheessa Smartbond -ainetta sekoitetaan väri- tai vaalennusaineeseen maksimaalisen suojan ja vahvistumisen saamiseksi käsittelyn aikana. Toisessa vaiheessa ainetta levitetään hiuksiin värin tai vaalennuksen huuhtelun jälkeen. Tämä toisen vaiheen aine auttaa poistamaan kemialliset jäämät, jotka rikkovat heikkoja hiussidoksia. Ja sitten kolmas vaihe tehdään kotona n. 1-2 kertaa viikossa hoitoaineena shampoopesun jälkeen. Kolmosvaihe vahvistaa hiuksia ja täydentää Smartbond -kampaamokäsittelyä.

Ennen ja jälkeen :)
Ennen ja jälkeen 🙂

Oli ihana istua Anskun käsittelyssä ja jutella äitiydestä ja yrittäjyydestä. 😉 Ja oli ihana saada extrana niin hyväntuntuinen hemmotteluhoito päänahalle pesun yhteydessä. <3 Ja tietysti oli ihana saada hiuskuontalo kuosiin pitkän tauon jälkeen.

collage2

Tulin kampaamoon erittäin tummalla ja pitkäksi kasvaneella tyvikasvulla, sekä karheilla, kuivilla hiuksilla. Lähdin kauniin värisillä, kiiltävillä ja sileän tuntuisilla hiuksilla. <3

Oi että! <3 Kyllä sitä vaan tällaiset asiat tekee hyvää! Ja tietysti se, että suhteellisen väsyneille kasvoille saa kauniit hiukset kehyksiksi, piristää mieltä (ja ilmettä) aika kovasti.

inochi

On myös aika ihana juttu, että nyt on hiukset kauniina perjantaina olevia ristiäisiä varten. 🙂

Kiitos vielä Ansku ja Inochi! <3 <3 <3

fullsizerender

 

 

* Smartbond -käsittely, sekä väri saatu Kampaamo Inochilta!

monna