Päivä kanssani!

6.45

Herään siihen, että keittiöstä kuuluu ääniä. Emma on herännyt ja Tuukka on käynyt vaihtamassa hänelle vaipat ja tehnyt aamutoimet. Nyt keittiöstä kuuluu Emman iloiset kiljahtelut ja Tuukan höpöttelyä hänelle. Samaan aikaan Pimu hyppää sänkyyn ja kierähtää polvitaipeeseeni kerälle, josko vielä saisi vähän aikaa nukkua.
Muutaman minuutin päästä Emma ja Tuukka tulee sänkyyn herättelemään. Ei muuta kuin märkiä pusuja Emmalta ja iloisia hymyjä. Tästä se päivä taas lähtee käyntiin.

8.00

Kahdeksan aikaan käännän avainta auton virtalukossa. Emma istuu takapenkillä turvaistuimessa, iPadista kuuluu Munamies. Yksi Emman lempparibiiseistä. Takakontissa töröttää matkarattaat, vaippakassi ja leluja. Lähdemme ajamaan kohti mummulaa, minun äitini kotia Käpylään. Emmalla on aina maanantaisin mummulapäivä ja minulla, sekä Tuukalla työpäivä.
Puoli yhdeksän tienoilla vilkutan Emmalle äitini kotiovelta heipat ja Emma iloisesti mummun kanssa vilkuttelee takaisin. Suljen oven hymyillen, on hyvä mieli jättää Emma päiväksi äidin luokse, kun tietää miten hyvin hän siellä viihtyy. Lähden ajamaan takaisin kotiin.

9.00

Kurvaan kotipihaan ja kuljen kipinkapin kotiin. Puolitoista tuntia aikaa lukaista urgentit meilit läpi ja luonnostella tätä blogitekstiä. Oikeastaan tunti, sillä kymmeneltä hyppään suihkun alle, pistän hiukset ponnarille ja vaatteet niskaan. Sitten vielä hetki sohvalla läppäri sylissä ja Pimu myös.

10.45

Laitan auton taskuparkkiin Viidennelle linjalle. Pääsen heti viikon alkuun ihanaan, rentouttavaan ja ammattitaitoiseen käsittelyyn. Emilian luokse lymfahierontaan, sekä radiotaajuudella tehtävään kasvohoitoon Kauneshoitola Disar Centeriin. Lymfahieronta on minulle ihan uusi juttu. Lymfahieronnasta sanotaankin, että se auttaa kaiken muun hyvän lisäksi väsymykseen. Olen tapani mukaan vähän liian ajoissa paikalla, mutta Emilia onkin jo valmiina ottamaan minut vastaan. Minut paketoidaan hassuun pukuun ja sitten saan lymfahierontaa tunnin ajan. Samalla Emilia tekee minulle kasvohoidon. Tuntuu ihanalta, meinaan nukahtaa hoitopöydälle.

12.45

Kurvaan taas kotipihaan. Minulla on pari tuntia aikaa tehdä vielä koneella hommia ja syödä lounasta. Otan jääkaapista eilistä Tuukan valmistamaa super hyvää jauhelihakeittoa, pistän SodaStreamiriin vettä ja istahdan koneen ääreen keittolautasen ja juomalasin kanssa. Palaveerataan Tuukan kanssa pikaisesti tämän viikon ”to do”-jutuista ja puhutaan, että pitää muistaa markkinoida meidän suosittua Muutos -valmennusta, joka starttaa taas 6.marraskuuta.

13.50

Suunnitelmiin tuleekin muutos. Lähdemme hakemaan Tuukan kanssa varastolta kahvakuulia, Tuukan illan Treeniryhmän treenejä varten. Käymme Konalassa ja tiputan koirat sekä Tuukan Keskuspuiston liepeille, bussivarikon lähelle. Jatkan matkaa äidilleni. Siellä odottaa Emma, äitini, sekä veljeni. Pistämme kamppeet kasaan ja vaunut takakonttiin ja lähdemme porukalla Ikeaan. Ostamaan kynttilöitä ja ihastelemaan joulujuttuja. Käymme säännöllisesti Ikeassa kynttiläostoksilla. Hamstraamme muutamat paketit tuoksukynttilöitä mukaan ja ainahan sieltä jotain muutakin ostoskassiin tulee. Niin tälläkin kertaa.

16.30

Pakkaamme itsemme ja ostokset autoon ja lähdemme kotimatkalle Ikeasta. Matkasta tulee yllättävän raskas, sillä Emma saa kovan itkukohtauksen. Loppujen lopuksi itkee Emman lisäksi myös minä. Kurvaan taas kerran kotipihaan, noin viiden jälkeen. Tällä erää viimeistä kertaa tämän päivän aikana. Otan Emman takapenkiltä syliin, suukottelen pari kertaa pehmeitä poskia ja laitan hänet rattaisiin. Lähdemme sisälle ja samalla Tuukka nappaakin auton matkaansa ja lähtee vetämään Treeniryhmän treenejä.

18.00

Leikimme Emman kanssa olohuoneessa. Emma harjoittelee seisomista ilman tukea, koirat on mukana touhuissa. Minä katselen vierestä, välillä mukana leikeissä, välillä yritän olla vain vieressä ja katsella. Syömme iltapuuroa ja vähän leipää. Käymme iltapesulla ja vaihdan yöpuvun Emmalle päälle.

19.30

Tuukka tulee takaisin kotiin Treeniryhmän treeneistä. Hän ottaa kopin Emmasta ja jää leikkimään hänen kanssaan olohuoneeseen. Minä menen hetkeksi työhuoneeseen, kirjoittamaan tätä ja vastaamaan vielä kahteen meiliin.

20.30 

Vien Emman nukkumaan. Toivon hiljaa mielessäni, että kunpa tänään olisi helppo nukutus. Peittelen Emman ja istun pinnasängyn viereen. Annan tutin suuhun ja kaksi unilelua kainaloon. Laulan Sininen uni -laulun, jonka laulan joka ilta Emmalle. Pieni rakas tyttö, aina pinnasängyssä hän näyttää niin pieneltä. Tekisi mieli ottaa hänet syliin ja paijailla hänen hiuksiaan ja laulaa vielä uudestaan niin, että hän nukahtaisi siihen. Mutta niin ei tapahdu, koska tiedän hänen vain villiintyvän sylissäni.

21.15

Olen aivan puhki. Tekisi mieli painua suoraan peiton alle. Aika tapahtumarikas päivä. Olen ostanut Ikeasta koirille lelut, suunnittelin antavani ne heille kun Emma nukahtaa. Olen kuitenkin liian väsynyt, enkä uskalla antaa koirille niitä riehuttavia leluja enää, jottei Emma vain herää. Laitan Ikeasta ostamiani uusia tuoksukynttilöitä ikkunalaudalle ja laitan niihin tulen. Kynttilät rauhoittavat.

22.00

Laitan kirjan pois, valot kiinni ja painun unten maille.

***

 

 

 

ps. Sain idean tähän postaukseen, kun luin Hillan blogista lähiaikoina postauksen ”Päivä kanssani”. Tykkäsin siitä niin paljon, että ajattelin tehdä samanlaisen. 🙂

Kasvojen kuntosali

Iho kasvoillani on ollut aina hyvä. En ole kärsinyt aknesta tai muistakaan kasvojen iho-ongelmista. Nyt 10kk-ikäisen tytön äitinä, olen huomannut eron kasvoissa. Rypyt on lisääntyneet ja muutenkin iho näyttänyt harmaammalta. Olen huomannut esimerkiksi silmien olevan ”laiskemman” näköiset.

Pääsin testaamaan Guinotin Hydradermie Lift -kauneushoitoa. Kyseessä oli lifting-kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia. Hoidosta sanotaan, että se on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu. Hoito muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä.

En useinkaan ole huomannut kasvohoidon jälkeen mitään sen suurempaa muutosta kasvoissa. Koska iho tosiaan on ollut aina suhteellisen hyvä, ei hoidon tuoma vaikutus ole ollut silmiinpistävä. Iho on toki tuntunut pehmeämmältä, kuin yleensä – mutta peilistä en ole koskaan nähnyt eroa. Tämän Hydradermie lift -hoidon jälkeen huomasin oikeasti eron! Silmäkulmat kohosivat varmasti pari milliä, koska esimerkiksi ripsipidennykset eivät ”osu” niihin.

Hoidon aikana kasvojen lihakset tekevät hallitsemattomia liikkeitä, kun lihakset stimuloituvat.

Hoito oli aluksi tosi hassun tuntuinen! 😀 Minua kertakaikkiaan nauratti, kun hoitoelektrodeja siirreltiin kasvoilla ja lihakset nykivät ihan miten sattuu. Se oli ihan outoa, mutta samalla hauskan tuntuista. Oikeasti huomasi, että ne lihakset todellakin stimuloituvat!!

Kasvojen kuntosalitreenin jälkeen sain vielä Hydra Peeling -hoidon. Se on ihoa uudistava erikoiskasvohoito – lempeämpi vaihtoehto kemialliselle kuorinnalle.

Guinot´n uusin keksintö on ainutlaatuinen ihoa uudistava erikoiskasvohoito. Se sopii kaikille ihotyypeille ja on tosiaan pehmeämpi vaihtoehto medikaalisille kuorintahoidoille (ilman pitkää toipumisaikaa ja riskejä). Hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä ja vähentää liikapigmentoitumista. Minullahan tuota ihon pigmenttiä on näkynyt ihoanalyyseissa, se on siis sellaista mikä ei näy vielä, mutta tulee näkymään kolmenkymmenen vuoden päästä, ellen tee asialle jotain.

Tämä hoito siis:

  • vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä
  • palauttaa ihon hehkun
  • vaalentaa pigmenttiläiskiä
  • kirkastaa  ihon sävyä

Minulle tehtiin Hydra pH-versio, jossa tehokas, mutta hellävarainen hedelmähappokuorinta (sis. Fytiinihappo (AHA)  ja biolaktone (PHA)), joka irrottaa tehokkaasti kuolleen solukon ihon pinnalta, mutta vaikuttaa myös syvällä ihossa, vähentäen melaniinin  ylituotantoa. Kuorinta on myös voimakkaasti tulehdusta rauhoittava.

Kuorinnan jälkeen kasvot, kaula ja decoltee hierottiin ihon normaalin pH:n palauttavalla, uudistavalla ja solutoimintaa aktivoivalla hieronta-aineella ja lopuksi iholle levitettiin vielä rauhoittava, kosteuttava ja viilentävä naamio. Naamio päässä myös nukahdin hoitopöydälle ja heräsin säpsähtäen, että mikä päivä, mitä kello ja missä olen. 😀

***

Tuosta ”kasvojen kuntosalihoidosta” sanotaan, että se kannattaa aloittaa kokeilemalla kolmen kerran hoitosarjaa. Ja parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla. Tykkään näistä Guinotin hoitomenetelmistä erityisesti siksi, että mitään pistoksia ja piikkejä ei kasvoihin laiteta, ihon alle ei pistetä mitään mikä sinne ei ns.”kuulu”. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Guinotin hoitoihin ja hoitotuotteisiin! Hoitoja tehdään ympäri Suomen eri kauneushoitoloissa, listan löydät Guinotin sivuilta. Guinot on ranskalainen brändi ja tuotteiden tuotanto toimii farmaseuttisten standardien mukaisessa tehtaassa.

 

 

* Hoidot saatu yhteistyössä Guinotin kanssa.