Kengät tekevät miehen!

Muistan, kun äitini joskus sanoi minulle nuoruudessani, että kannattaa aina katsoa kenkiin. Ne kertovat paljon. 😉 Että jos luonne on mahtava ja kemiat toimii ja muutenkin kaikki on hyvin, niin sitten kannattaa vielä vilkaista kenkiin. 😀

postaus sisältää mainoslinkkejä

No, eihän tämä nyt tietystikään ollut mikään neuvojen neuvo, jota toitotettiin päivästä toiseen. Enemmänkin se oli sellainen huumorilla höystetty juttu. Mutta minä olen aina rakastanut kenkiä! Jos saisin valita kahden lahjakortin väliltä, toinen olisi vaikka johonkin merkkilaukkuliikeeseen ja toinen kenkäkauppaan, valitsisin ehdottomasti kenkäkaupan. Joka kerta! Laukut minulla on aina ollut vähän sinne päin! 😉 Saatan käyttää samaa laukkua kuukausitolkulla. En omista yhtään merkkilaukkua, ellei Vansin reppua lasketa. 😉

Löysin jonkun blogin kautta keväällä Calirootsnimisen verkkokaupan ja siitä lähtien olen siellä aina välillä käynyt ihastelemassa kenkiä. 😉 Siellä on kyllä paljon muutakin. Mm. yhdet Adidaksen leggarit olen sieltä tilannut. Olen muutenkin todella paljon enemmän nettishoppailija nykyään. Toki välillä on kivaa käydä ihan ns. ”oikeissa” vaatekaupoissa tai kenkäkaupoissa. Tämä Caliroots on ehdottomasti yksi makeimmista verkkokaupoista! Sieltä löytyy vähän spessumpia juttuja ja toki niitä basiccejakin.

Vaaleanpunaiset Adidas NMD:t  TÄÄLTÄ

Muita Adidaksen NMD-kenkiä TÄÄLTÄ

Puman lenkkareita TÄÄLTÄ

Adidaksen lenkkareita TÄÄLTÄ

Ja tsekatkaas NÄÄ!

Tein raskaana ollessani KonMarit vaate- ja kenkävarastoilleni. Ne ovat pysyneet nyt aika maltillisina. Mutta toki ne voisin taas käydä läpi. Pari päivää sitten kävin Emman vaatteet läpi ja paljon oli niitä jo pieneksi jääneitä. Ne laitan kirpparille alkusyksystä.

Olen yrittänyt pitää itselläni sellaisen säännön, että ostan vain tarpeeseen vaatteita tai kenkiä nykyään. Mutta kyllähän minä sen verran turhamainen olen, että välillä tulee ostettua ihan vain siksi, kun joku juttu on niin kaunis tai makea! Emmalle tulee ostettua helposti kaikenlaista, sen jotenkin sallii eri tavalla. 😀

***

Onko teidän mielestä nettishoppailu vai kaupoissa shoppailu se juttu?

Mukavaa viikonloppua toivotellen,

Talvikengät

* sis.mainoslinkkejä

Mä oon jotenkin sellainen epäkäytännöllinen ihminen, kun puhutaan pukeutumisesta. Tai siis, että en osaa jotenkin miettiä sitä mikä olisi paras vaihtoehto esimerkiksi sääolosuhteiden kannalta, vaan ensimmäisenä kriteerinä usein on tuotteen ulkonäkö.

ugg

Kengät on ehkä vielä piste i:n päälle tässä asiassa. Rakastan kenkiä ja varsinkin kauniita kenkiä. 😉 Mä en osaa ostaa kenkiä sen perusteella, että ne on nyt sitten Suomen talveen/kesään/syksyyn sopivat, vaan valitsen kengät ensisijaisesti sen ulkonäön JA sitten vasta sen käytännöllisyyden kautta.

Yhdet talvikengät on sellaset, jotka mua houkuttelee joka syksy. Ja nehän UGG Australian jotkut mallit. Nyt mua on alkanut kiinnostaa TÄMÄ lyhytvartinen versio.

Mulla on ollut kahdet aidot UGG -kengät ja ne on olleet itse asiassa kyllä ihan super hyvät. Lämpimät ja kestävät. Myös Suomen talvessa.. 😉 Toisin on sitten niiden kopioversioiden kanssa. Noissa aidoissa UGG -kengissä on hyvä paksu pohja ja oikeesti myös lämmin tuo sisäpuoli. Eli nämä olisi jopa ihan käytännöllinen valinta..

Oon nyt katellut näitä UGG -malleja Elloksen sivuilta ja pari eri mallia on tällä hetkellä mun ”toivelistalla”.. Saas nähä, jos vaikka hankkisin nää itselleni joululahjaksi.

ugg-australiaKollaasin kuvat täältätäältätäältä, täältä ja täältä.

Nyt on muuten Elloksella -30% kalleimmasta tuotteesta, alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Eli aikas hyvä tilaisuus tilata UGG -kengät talvikengiksi. Vai mitä? 😀

Ja se tarjouskoodi on: 345403 Shoppailemaan TÄSTÄ ! 😉 

***

Onko siellä muita UGG -faneja? 😉