Itsensä jalustalle nostaminen toisia lyttäämällä.

Argh!! Ärsyttävin asia mun mielestä!! Ihminen, joka koittaa nostaa itseään toisten yläpuolelle korostamalla omaa paremmuutta lyttäämällä toisia alas – on asia, joka saa mut kihisemään!! On aina saanut!

MINÄ en kirjoita blogia saadakseni rahaa tai ilmaisia tuotteita, muut kirjoittavat vain niiden vuoksi. 🔹 MINÄ tiedän asioista paremmin kuin ”kirjekurssin” käyneet pt:t. 🔹 MINÄ tiedän, että maito on pahasta jokaiselle ihmiselle maailmassa, kaikki ketkä muuta väittävät ovat tyhmiä. 🔹 MINÄ olen aito ja muut ovat teeskentelijöitä. 🔹 MINUN tapani treenata on ainoa oikea ja kehittävä. 🔹 MINÄ en treenaa ulkonäkö edellä, kaikki jotka niin tekevät ovat pinnallisia. 🔹

Voisin jatkaa tota esimerkki-listaa loputtomiin. (ja joo, on kärjistetty lista muttei niin kamalan paljon kuitenkaan) Ihan varmasti jokainen teistä on törmännyt näihin? Eikö niistä tuu sellainen olo, että miksi tuon täytyy lytätä muiden toimintatapoja? Miksei voi olla ylpeä omistaan, mutta silti kannustaa muita omissa valinnoissaan?

Kollegoiden haukkuminen somessa on myös hyvin yleistä. Varsinkin liikunta-alalla. Kuka tekee paskoja nettivalmennuksia ja kuka tekee minkäkin asian huonosti. Mun mielestä se on kamalaa! Omaa osaamista ja ammattitaitoa voi korostaa kertomalla niitä omia hyviä puolia ja osaamisalueitaan, mutta ei polkemalla muita alas.

Itse asiassa sellaiset ihmiset, jotka lyttää muita ja kertoo sen kustannuksella omasta paremmuudestaan pissii omille nilkoilleen. Mun mielestä on super ihanaa, kun kollegat tukee toisiaan ja jopa kehuu julkisesti! 😉 Esim. nyt käynnissä olevan Inspiration Blog Awardsin saman kategorian ehdokkaat on nimeltä kehunut toisiaan somessa, ihan mahtavaa!! Mutta silti on ollut myös sitä, että kuinka MINÄ teen tämän bloggaamisen aidosti ja paremmin kuin nämä kanssasisaret. 🙁 Se on kurjaa ja jotenkin raukkamaistakin.

Mulla on ollut ilo tutustua ihmisiin, joilla on jalat maassa ja järki päässä. Sellaisiin, joilla on sydän paikallaan ja jotka voivat kehua ja tsempata kollegoita, ymmärtäen ettei se oo itseltä pois. Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että hyvä lisää hyvää. On asia mikä vaan! Toisten maanrakoon puskeminen ei koskaan oo mitään kauaskantoista puuhaa.

Mun mielestä on ihana suositella jotain mun kollegaa jollekin asiakkaalle. On ihana sanoa, että hei vaikka mä tiedän tästä asiasta, niin toi mun ystävä tietää vielä paremmin. Mun mielestä ei oo vaikeeta nostaa muita jalustalle, mä kannustan mielelläni muita. Eikä se oo multa pois.

Mä en tiedä osaanko sanoa tätä hyvin tai pukea sanoiksi kunnolla. Mutta mä oon tosi iloinen siitä, että on olemassa niin paljon ihmisiä, jotka ymmärtää sen, että yhteisvoimin saadaan aikaiseksi paljon. Kyllä mä haluan uskoa, että hyvällä pääsee pidemmälle kuin pahalla. Ainakin kestävämmillä askeleilla.

***

Mahtavista mahtavin!!

Me ollaan Tuukan kanssa ihan sanattomia. Väsyneitä, mutta ihan super super tyytyväisiä!! Lauantaina kisailtu CitySurvivors vol.2 Helsingissä oli aivan loistava ja onnistunut!

Kuva: Jaakko Vannemaa

”City survivors vol 2, täyden kympin päivä! Rastit oli kekseliäitä ja paljon vaihtelua antavia. Mukavasti pääsi käyttämään jäljellä olevaa energiaa aktiivirasteihin. Rannan loppuhuipennus oli loistava. Pidin myös suppailusta ja aivopähkinöistä. Täytyy kuitenkin kaverin kanssa vielä treenailla kirjainjärjestystehtäviä, nimimerkillä tappo sipuli = alppipuisto 😀 😀 Kiitos järjestäjille!”

Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa

”Erityiskiitos järjestäjille myös siitä, että tapahtuman ilmapiiriin mahtuu monen henkistä suorittajaa. Rambo&Rocky haluavat viettää jännittävää päivää ulkoillen ja kuulumisia vaihtaen, kilpasarja vie kävellen monta tuntia, mutta joka rastilla saimme iloisen vastaanoton, vaikka päivä on varmasti aika raskas rasteilla toimivalle henkilökunnalle. Tässä joutuu aivan harkitsemaan reissua Turkuun 30.9, kun kevään kisoihin (jotka toivottavasti järjestetään!) on niin pitkä aika. Suuret kiitokset, mielettömän hauska päivä ja tapahtuma oli kehittynyt todella paljon! 

Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa

Kehitimme kilpailua haastavammaksi keväästä. Lisäsimme fyysisiä rasteja, sekä teimme vaikeampia arvoituksia ja vihjeitä. Kilpailijat olivat fiiliksissä, ratkomista oli ollut osalla rasteista kovasti – osa oli mennyt helpommin. Se oli meidän tarkoituksemme! 🙂 Ihan mahtavaa!!

”Huh, olette todella lukeneet viime kisan palautteet ja parantaneet City Survivoria 100%:lla! Ihan mahtavaa menoa rasteilla, jotka olivat vaihtelevia ja hauskoja. Tämä kisa tarjoaa onnistumisen elämyksiä kaikille, olit sitten hyvä juoksemaan, päättelemään, tietämään ja/tai urheilemaan.”

”Rakastin joka hetkeä. Kiitos teille että teitte näin hyvän tapahtuman! Ehkä juomaa olisi voinut olla enemmän tarjolla juoksun (kilpasarjan) aikana. Ehdottomasti uudestaan!”

Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa

Meillä oli tällä kertaa mukana myös ihanat, energiset tunnelman luojat ja lämmittelijät: Renata ja Maija, sekä loistava juontaja Hanna-Leena. Maalialueella energiaa tarjosi Delight Finland ja Celsius Suomi. Rastipisteitä löytyi ympäri Helsinkiä; Linnanmäeltä, Töölönlahden Sup-Rental Hakuna Matatasta, Alppipuistossa Crossfit8000 & 2XU:n crossfit-haasteelta jne. Koko kilpailun huipensi maalisuoralla esterata ja värikuularata.

Maaliin juoksi väsyneitä, mutta itsensä voittaneita, tyytyväisiä kilpailijoita!

Koko kilpailun voittajapari! Sama pari voitti myös kevään kilpailun! Kuva: Elias Metsämaa
Kuva: Elias Metsämaa
Kuva: Elias Metsämaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa
Kuva: Jaakko Vannemaa

”Huippuhauska tapahtuma! Todellakin tulen uudestaan, jos järjestetään! Kiitos! Tykkäsin tosi paljon vihjeistä, reitti oli kiva. Tykkäsin myös siitä, että oli mahdollisuus mennä täysiä tai laskea rennommin leikiksi. Näin tapahtuma palvelee sekä vahvasti urheilullisesti lähteneitä että taviksena liikkuvia. Meillä oli mahtavaa.”

***

Me olemme niin kiitollisia tästä päivästä! Kiitollisia kaikille vapaaehtoisille, sekä yhteistyökumppaneille! Kiitollisia jokaiselle osallistujalle! Kiitollisia isovanhemmille, kavereille, perheelle siitä, että tämä onnistui!

Turun kilpailu koittaa muutaman viikon päästä 30.9. ja sinne on vielä mahdollisuus ostaa osallistumisoikeus!! TÄSTÄ pääset lunastamaan itsellesi ja kaverillesi osallistumisen mahtavaan päivään! Myös Helsingin ensi vuoden kilpailupäivä on julkistettu! Ensi vuonna Helsingissä on vain yksi kilpailu, joka on taas uusia kujeita ja haasteita täysi!!

Lisää kuvia ja virallinen kisavideo tulossa pian CitySurvivorsin FB-sivulle! Joten pistäkäähän sivu seurantaan! 😉

Kuva: Juho Tirkkonen
Kuva: Elias Metsämaa
KIITOS KAIKKI VAPAAEHTOISET JA PERHE!!!!

Tästä voitte vielä katsoa kilpailuun osallistuneen Team Salamavaaran loistavan kisavideon: