Vesikuvaukset!

Viime viikolla astelin ystäväni Sennin kanssa hieman pelonsekaisin tuntein kohti kuvausstudiota. Innoissani, mutta samalla vähän jännitti. Kuvauksiin meno ei sinällään jännittänyt, mutta se, että siellä heitettääisiin vettä niskaan – se jännitti.

bdrSenni kysyi muutama viikko sitten minulta, josko lähtisin hänen kanssaan tällaisiin kuvauksiin. No idea oli niin hauska ja itselleni ennenkokematon, joten suostuin tottakai. Kuten tässä jokunen aika sitten kirjoitin, viihdyn kameran edessä nykyään.Tällaiset jutut on hauskoja kokemuksia ja vielä kaverin kanssa.

_H3B7343

Otettiin sekä kaverikuvia, että yhdessä. Minä olin ensimmäineä vuorossa, joten sain ensimmäisenä vettä niskaan – kastelukannusta. 😀 Onneksi avustajamme oli pistänyt kannuun lämmintä vettä, niin se ei tuntunutkaan yhtään pahalta. Vaikka vettä menikin korviin ja silmiin ja joka paikkaan. Haha.

_H3B7326 _H3B7353

Voi että, kyllä oli hauskaa kuvauksissa ja nämä valmiit kuvat on mielestäni todella hienoja! <3
Pari tuntia kuvauksissa vierähti nopeasti ja ennätti siinä vähän kylmäkin tulla välissä. 😀 Kun yksilökuvat oli otettu, avustajamme piirsi meille ”soturiviivat” poskiin ja sitten vettä heitettiin molempien päälle.

_H3B7388 _H3B7389 _H3B7416 _H3B7422

Näiden upeiden otosten takana on loistava kuvaaja Ave Telkinen.

Oletteko te olleet koskaan kuvattavana? Kiinnostaisiko jonkinlaisen omakuvan, vauvakuvan, perhepotretin tms. kuvan ottaminen? Nyt voin suositella 100% Avea!! 🙂 Ave lupasi vielä kaiken kukkuraksi teille lukijoilleni kuvauksista alennusta! <3

Maaliskuun ajan kuvaukset Ave Telkisellä teille lukijoilleni -20% !!
Voit ottaa yhteyttä Aven TÄMÄN lomakkeen kautta, tai pistää meiliä osoitteeseen:
[email protected]

Kertokaa varausta tehdessänne, että olette blogini lukijoita – jotta saatte alennuksen! 🙂

Kuvausten jälkeen asiakkaat vastaanotti soturi-PT! ;) :D
Kuvausten jälkeen asiakkaat vastaanotti soturi-PT! 😉 😀

***

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille! <3

Bikinimalli ja tuleva kansikuvatyttö

Tänään aamulla vähän jännitti. Pistin hiuksiani ponnarille ja itseruskettavaa voidetta vartalolleni.
Olin menossa kuvauksiin, jälleen. 

12794620_10153830119870351_1445615891292841003_n

Perjantaina olin käynyt taas huoltamassa ripset kauniiksi kuvauksia varten luottoripsilaittajallani Anniinalla Beauty Anniinassa. Koska tiesin tulevien kuvausten olevan sellaiset, että meikkiä ei kovin paljoa laitettaisi – halusin kuitenkin katseeni olevan terävä. 🙂

Tammikuussa minua pyydettiin näihin kuvauksiin mukaan. Olisi tulossa hieman erilainen kuvausjuttu, joka ilmestyisi sitten keväällä Kauneus&Terveys-lehdessä. Kuulin tänään kuvauspaikalla, että tähän juttuun oli myös saanut hakea mukaan malliksi.

bty

Kun odottelin studiolla omaa vuoroani mietin, että miten sitä onkin tähän tultu. Minä menossa kuvauksiin, jossa oltaisiin vain bikinit päällä ja kuvat tulisivat vielä lehteenkin. Kun muutama vuosi taaksepäin en kehdannut olla bikineissä uimarannallakaan, tai maatessani joo – mutta heti vessaan tai jätskikiskalle lähdettäessä vedin jonkinlaisen kaavun päälle.

Mietin samalla sitä, että pari viikkoa sitten kun olin edellisissä kuvauksissa – minusta oli tulossa kansikuvatyttö. Siitä kerron lisää myöhemmin, kun lehti ilmestyy. Mutta tämäkin sellainen juttu, missä en todella uskonut itseni olevan ikinä.

sdr

Tulevana tiistaina on taas kuvaukset. Menen silloin ystäväni kanssa ”vesikuvauksiin”. Ystäväni pyysi minua mukaan ja olin heti, että tottakai.

Vuosien varrella kun kroppani on muokkaantunut ja samalla, sekä tärkeimpänä pääkoppani on muokkaantunut, olen oppinut rakastamaan itseäni ja peilikuvaani – olen myös huomannut viihtyväni kameran edessä hyvin. Kuvaustilanteet on aina hauskoja ja kutkuttavia. Olen saanut tehdä kuvauksia monien eri ammattikuvaajien kanssa ja silloin kun kuvaaja osaa asiansa, on kameran edessä oleminen todella helppoa ja mukavaa.

bty

Kamera oli läsnä jo lapsuudessa paljon. Meillä otettiin aina kuvia niin kesälomalla kuin joulunakin. Ja sillä välillä. Sekä äitini, että isäni perheissä oli kuvattu paljon – joten se tapa siirtyi meidän perheeseenkin. Jossain välissä kuitenkin oli sellainen aika, kun en viihtynyt siinä kameran edessä. Ja se, että nyt siinä viihdyn ei todella ole vain sen vuoksi, että kroppani on erilainen kuin aiemmin.

Tämän päivän kuvauksissa minulta kysyttiin, että mistä kohdasta vartalossani tykkään eniten – vastasin vatsastani. Minua alkoi hymyilyttää, koska itse asiassa se ei ole lainkaan se timmein ja rasvattomin kohta vartalossani. Mutta siitä minä kuitenkin pidän. Pidän muustakin, mutta se tuli ensimmäisenä mieleeni. Se kertoo siitä, että kun sisältäpäin rakastaa, rakastaa myös ulkoa. <3