Kaikkien aikojen takaisinheitot!

Mä tykkään tosi paljon kuvista. Oon jo pienestä pitäen tottunut valokuvaamiseen ja siihen, että ihanat asiat taltioidaan kameralla. Meillä oli kotona yksi kirjahylly täynnä valokuva-albumeja. Jokaiselta kesäreissultamme, pääsiäisistä jouluihin ja kaikkeen siltä väliltä. On ihana katsella noita kuvia edelleen. Niistä tulee hyviä muistoja ja hauskoja hetkiä mieleen. Kaikissa kuvissa ei oo pelkästään hymyä huulilla, jossain kuvissa vähän mökötetään ja jossain temppuillaan olan takaa.

Mä kattelen myös mun vanhoja blogikuvia ja fb-kuvia aina silloin tällöin. Nyt viime viikonloppuna sängyssä maatessani toipilaana, oli taas aikaa selata. Ja voi vitsit kuinka ihania muistoja tulvi mieleen! Ajattelin nyt jakaa teidän kanssa muutamia. Osassa kuvista vähän huono resoluutio, koska on vanhoja. 🙂 Ehkä osan kuvista ootte nähneet ja muistatte, ehkä osaa ette?

Vuonna 2004, kikkarat, polvihousut, beiget korkkarit ja lantiovyö! 😀
Kovimpia bailu-aikoja sinkkuvuosina.

Samoihin aikoihin, vuonna 2004-2005 otettu kuva. Minä ja Anna! Kaivohuoneen kuumimmat kissat! 😉

Tämä myös samoilta vuosilta. Annan luona Sörnäisissä alottelemassa ja suuntana taas Kaivohuone. 😉

Vuonna 2014 FitFashionin porukkaa Aussie Blog Awardseissa. Muistatteko vielä nämä kaikki bloggaajat? Osa edelleen FitFashionissa, osa kirjoittaa muualla ja osa lopettanut koko bloggaamisen.

Vuonna 2014 Töölön sairaalassa sormi paketissa. Koira puri multa sormenpään irti koirapuistossa, kun menin väliin puolustamaan Gereä. Opin, että kättä ei kannata laittaa kahden tappelevan koiran väliin ja etten mee enää koirapuistoon. 😀

2007 juhannus Alajärvellä. Tuukan kaverin mökillä oltiin viettämässä juhannusta ja oli muuten sen luokan juhannus, että oksat pois. 😀 Hahaha! Mutta voi ristus miten hienot tyylit meillä on ollut Tuukan kanssa! 😉

2011 mulla oli tällainen ihana toiselta puolelta pitkä-hiustyyli ja me oltiin Lontoossa Tuukan kanssa. Mua on nuorempana sanottu usein Britenyn näköiseksi ja oli sitten Madame Tussaudsin vahakabinetissa otettava tällanen potretti! 😉

Vuonna 2014 mietin, että voinkohan mä julkaista tätä kuvaa, kun mun maha pömpöttää.. Jepjep.

Kyllä minä ja Anna muutakin ollaan yhessä tehty kun juhlittu. 😀 Tää kuva on Märskystä 2013. Molempien pt-uran alussa otetut kuvat.

Mulla oli myös tällanen ihana sivusiili! Tää taitaa olla vuonna 2015, oltiin mun pikkuserkun kanssa Turussa NRJ:n jossain jumppatapahtumassa. 🙂

Tää kuva on mun ihan yks suosikkikuvista. Minä, Anna ja Sara. Tää tais olla vuonna 2014, oltiin kaikki ihan treenihuumassa ja itse asiassa Anna oli raskaana tässä. Nyt en muista tiesikö hän jo ite sen vai epäilikö vasta.

Young love! 😉 Tuukan kanssa kahdestaan kesälomalla, kuva otettu Uudessakaupungissa. Ei ollu vielä Gereä, Pimua eikä Emmaa.

Tää on toinen mun suosikkikuvista ikinä! Meiän hääpäivänä 10.7.2010. <3 <3 <3

Pienen pieni Gere. Oltiin kattomassa näitä kuusiviikkosia pieniä Opaskoirakoululla ja pari viikkoa tän jälkeen saatiin Gere kotiin. Siitä alkoikin sitten puolentoista vuoden mittainen retki, jonka päätyttyä saatiin ilouutinen ja Gere jäi meille kotikoiraksi.

Kipein tatuointi!! Koko kyljen kokoinen tanssija, jonka otin mahtavalla Linda Räihällä. Sattu niin paljon, että mietin jo koko projektin lopettamista. Tatuointia tehtiin yhteensä kolme kertaa ja melkein 15 tuntia. Mutta tuli siitä myös ihan sika hieno!

Minä ja ihana Emmi! Tutustuttiin vuonna 2014 tai 2015, en ihan muista. 😀 Mutta heti kyllä klikkas ja ollaan oltu siitä lähtien hyvät ystävät. Emmi ja Tuukka kutsuu toisiaan siskoksi ja veljeksi, koska ne on tosi samanlaisia keskenään ja molemmat ainoita lapsia, jotka olis aina halunnu siskon tai veljen. 😀

Tää kuva on ihan uutukainen, mutta nää kaks taaperoa ja niiden äidit on super ihania ystäviä. Ilman näitä pieniä taaperoita meistä kolmesta ei ehkä olis kuoriutunut näin läheisiä ystäviä.

Pari kuukautta ennen Emman syntymää, koirasisko ja -veli käytti tulevan pikkusiskon sänkyä hyväksi. 😉 😀 Muistan, kun tässä vaiheessa jo kovasti odotti sitä hetkeä kun pikkuinen syntyy.

Tääkin kuva tuo hyviä muistoja mieleen. Umppu ja Emma oli meillä kylässä pikkuistensa kanssa. On ollu suuri ilo, kun lasten myötä on saanut tutustua ihaniin ihmisiin.

Tää on kanssa yks ihanimmista kuvista ikinä. Emma oli tässä tasan viikon ikäinen, vietettiin isänpäivää ja koko aamu ja aamuyö oli ihan ihmeellinen. Meiän Töölön kodin alakerran vanha ukko huusi apua ja me soitettiin paikalle poliisia ja isännöitsijää. Kun aamu sitten valkeni, mulla oli niin kovat kivut mahassa, että jouduin lähtemään Kätilöopistolle. Multa löytyi sektiohaavan tulehdus.

***

Sellaisia muistoja! 🙂 Oliko tuttuja? Onko tällaiset postaukset kivoja välillä vai ihan nounou-kamaa? 😀

Ihanaa viikon alkua kaikille!

Kuvauskaipuu ja muistot

Tiedättekö, ihan on nyt myönnettävä tämä ääneen. Tykkään olla kuvattavana. Kuvauspäivät on aina jotenkin ihania tunnelmaltaan, vähän kuin sellaisia prinsessapäiviä. Kampaaja laittaa hiukset ja meikin ja sitten makeissa vaatteissa ammattikuvaaja ottaa hienoja kuvia.

Selailin muutaman vuoden sisällä otettuja ammattikuvaajien kuvia, niihin kaikkiin liittyi paljon myös muistoja.

Muistan joskus muutamia vuosia sitten, kun minulla oli ensimmäiset kuvaukset. Otatutin silloin kuvia ihan vain omaksi huvikseni, blogia varten ja vähän kuin ”palkintona” siitä elämätapamuutoksesta, jonka oli silloin tehnyt.

Olin oppinut arvostamaan itseäni, tykkäämään vartalostani ja peilikuvastani. Olin tehnyt pari vuotta hidasta, mutta varmaa elämäntapamuutosta ja tulokset alkoivat näkyä niin kropassa kuin pääkopassa. Silloin halusin, että se ikuistetaan. Otin yhteyttä Ossiin, joka oli ollut meidän hääkuvaajamme.

Jännitin kuvauksia, oli ihan absurdi olo. Jotenkin se ei vain ollut minulle silloin mitään jokapäiväistä elämää juosta kuvauksista toisiin. Se oli ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus. Näimme Ossin kanssa ystäväni kotikuntosalilla ja otimme siellä kuvia, sitten menimme vielä lähellä olevalle Vanhankaupungin koskelle ottamaan ulkokuvia. Oli kyllä ihan mahdottoman ihana päivä. Siitä päivästä kuvia tässä yläpuolella ensimmäinen ja tässä alapuolella toinen ja kolmas.

Seuraavat kuvaukset oli hyvien ystävieni Saran ja Annan kanssa. Halusimme ottaa kaverikuvia, salilla. Olimme kaikki kolme tehneet samoihin aikoihin elämäntapamuutosta ja halusimme ikuistaa sitä fiilistä salilla. 😉 Pyysimme kuvaajaksi taas Ossin.

En enää muista sitten missä järjestyksessä muita kuvauksia on ollut, koska sitten ensimmäisten kuvausten jälkeen kuvattavana olo alkoi kiinnostaa entistä enemmän. 🙂 Myös erilaisia lehtikuvauksia alkoi sen jälkeen olemaan enemmän. Olin niistä kaikista ihan innoissani, koska niillä aloittelevana yrittäjänä sain myös näkyvyyttä erilaisissa treenilehdissä.

Ossi on ottanut myös meistä Tuukan kanssa kuvia meidän firmamme markkinointimateriaaleihin. Ja tosiaan meidän hääkuviemme takana on myös Ossi.

Näissä tämän postauksen kuvissa näkyvät tankotanssikuvat on jääneet mieleen vähän surulliseksi. Vaikka itse kuvaus olikin kiva ja kuvista tuli hienoja, oli taustalla vain hetki aiemmin tapahtunut kohdun ulkoinen raskaus. 🙁 Ne kuvat muistuttavat minua aina siitä, vaikka ne kuvat myös muistuttavat monesta muusta asiasta. Kuten siitä, että uskaltauduin silloin kokeilemaan itselleni täysin vierasta lajia tankotanssia. Ihastuin lajiin kovasti ja kehityinkin siinä kivasti. Sitten sormeni murtui ja treenit jäi.. sen jälkeen jostain syystä en ole palannut tankotanssisaleille. Ehkä vielä joskus?

Postauksen kaikki kuvat on ottanut siis Ossi Pietiläinen. Käykää kurkkaamassa myös Ossin ravintola-arvostelublogi Läskin pojan ravintolat! Ihan huippu kuvia ja hyviä, selkeitä arvosteluja monista ravintoloista!

Olen ollut aika monen ammattikuvaajan kuvattavana, mm. Petri Mastin, Mika Pollarin, Nadi Hammoudan, Sebastian Dannbergin, Anssi Laurin ja tietysti siis Ossi Pietiläisen. Kaikki kenen kuvattavana olen ollut, on olleet erittäin taitavia työssään. On olllut hienoa päästä tekemään niin monen erilaisen kuvaajan kanssa kuvauksia.

***

Parin viikon päästä minulla on pitkästä aikaa, ensimmäistä kertaa sitten raskauden ja Emman syntymän, kuvaukset. Kuvaajaksi olen taas pyytänyt Ossin. Mutta niistä lisää sitten tuonnempana. 🙂

Iloista lauantaita toivotellen,

 

 

***

PS. Hanko Sushi -lahjakortin voitti nimimerkki Äityli. <3 Olen sinuun yhteydessä!