Loma vaakalaudalla?!

Meidän kauan odotettu loma Kreetan lämmössä on nyt vaakalaudalla. 🙁 Emma tuli kipeäksi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Hän on ihan tukkoinen ja yskii kovasti. Kuumetta ei ole, ruoka maistuu ja on muutenkin iloinen oma itsensä, mutta nenä vuotaa niin pirusti. Nyt jännitämme, meneekö flunssa ohi vai meneekö se korviin tai jotain muuta ns. pahempaa. Ja että päästäänkö me lentoon, jos toinen raukka on ihan tukkoinen. 🙁

Harmittaa ihan älyttömän paljon, jos ei päästä lähtemään!! Ollaan koko kevät odotettu, että sitten kun ensimmäinen CitySurvivors on ohi, päästään kolmistaan Emman ja Tuukan kanssa nautiskelemaan ulkomaille.

No vielä ei aiota heittää kirvestä kaivoon. Tänään Emman kummitäti tulee tekemään Emmalle osteopatiahoidon, jolla saadaan vähän lymfakiertoa parannettua ja sillä kuonat liikkeelle. Osteopatiasta voi olla myös apua korviin. 🙂 Innolla odotan! Ja sitten tietysti mennään lääkäriin, jos Emman olo menee huonommaksi. Tänään hän on ollut jo vähän parempi kuin eilen.

On sipulit leikattuna sukassa, on kirjoja pinnasängyn jalkojen alla (toisessa päässä tietysti vain 😀 ), on höyryhengitelty, pistetty suolatippoja BabyMistiä nenään. On käytetty niistäjää ja vicksiäkin hierottu sängyn päätyyn.

Eilen annoin Emmalle mustikoita tuollaisen tosi hyvän ”imeskelyvälineen” kautta. 🙂 Emma nautti täysillä, kun sai imeskeltyä tuolta mustikkamehua ja samalla sai c-vitamiinia flunssan karkoitukseksi! 😉

Onko teillä kokemuksia flunssaisen vauvan kanssa lentämisestä? Puuduttavia korvatippoja on käyty jo ostamassa ja huomenna käydään lääkärissä ihan varmuuden vuoksi tarkistamassa korvat ja muutenkin vointi. Jos niikseen tulee, otetaan varmuuden vuoksi antibioottikuuri matkaan mukaan. Sitä ei mielellään anneta jollei ole ns. ”pakko”. Tietysti jos korvatulehdus on, antibiootit syödään. 🙂

Mutta juu, vielä olisi pari päivää aikaa Emman tervehtyä. Jos ei parane ja lääkäri sanoo eit lentämiselle, niin sitten keksitään jotain muuta. Harmittaa vaan, kun niin kovasti ollaan lomaa odotettu.

 

Lomaan TJ 15!

*Sisältää mainoslinkkejä

Reilun kahden viikon päästä me istuskellaan Kreetan lämmössä. Tai rullataan pitkin Plataniaksen katuja rattaiden kanssa. 😉 Joka tapauksessa lomaviikko lämpimässä on ihan juuri!! Ihan super ihanaa!

Ennen sitä meillä on kuitenkin isoin meidän ikinä järjestämämme tapahtuma lauantaina 22.4.: City Survivors. Kilpailu on loppuunmyyty ja osallistujia on melkein 700. Ollaan aivan innosta soikeina ja kilpailun järjestelyt on pyörineet viime syksystä asti tiiviisti. Minä olen tehnyt kevään aikana tietysti vähemmän, koska olen äitiyslomalla. Mutta olen toki auttanut Tuukkaa ja teen kuitenkin sunnuntaisin töitä, joten hommia on ollut minullakin.

Meillä on ihan mahtava kilpailu tulossa!! Mahtavia yhteistyökumppaneita ja muutenkin ihan super meininki! 🙂 City Survivors on siis Tuukan keksimä kaupunkiseikkailukilpailu. Vähän Amazing Race -henkinen, mutta se kisaillaan yhden kaupungin sisällä. Kilpaparit juoksevat rasteilta toisille arvuutellen aina seuraavan rastin sijainnin vihjeiden ja tehtävien perusteella. Kilpailussa on kaksi sarjaa: Hupi – ja Kilpasarjat. Ja koska tämä kevään kilpailu meni kuin kuumille kiville, syksyllä on seuraava!! Ihan älyttömän hienoa! Pian julkistetaan syksyn kisapäivä ja aletaan myymään osallistumispaikkoja.

Emmalla kuvissa:

Kesäsetti – 2 osaa (nyt vain 8,50€)

Ja muita kesäjuttuja, mitä on hankittu matkaa varten:

Kolmen bodyn setti

Uima-asu, 2 osaa (UPF50+ suoja)

Wild girl -body

Lomamatka tulee siis todellakin hyvään saumaan. Tuukka on painanut tukka putkella töitä koko kevään, meillä on ollut muutto ja tietysti ensimmäiset kuukaudet Emman kanssa oli niitä raskaimpia. Joten nyt kun arki alkaa tasaantua ja tuo suuri kilpailu on ohi, pääsemme rentoutumaan etelän lämpöön. 🙂 Niin ihanaa!!

Lentomatka minua ihan hieman jännittää Emman puolesta, varsinkin kun molemmat lennot on ilta/yölentoja. Mutta toisaalta luotan, että Emma nukahtaa varmasti koneessa. <3 Olen saanut myös mahtavia vinkkejä matkantekoon teiltä lukijoilta, kiitos niistä! 🙂

***

Kiitos kaikille Lapsimessu-lippujen arvontaan osallistuneille! <3 Liput Lapsimessuille voitti nimimerkit Salli ja Minna, laitan teille vielä sähköpostia. 🙂 

Mukavaa viikon jatkoa toivotellen,

 

 

Lue myös Matkarattaat ja muita matkavalmisteluja!