Rokkaa unelmasi * * * Lavli Living Roomin VIP-avajaiset

Tiistaina 12.pvä vietettiin upean Lavli Living Roomin kutsuvieras-avajaisia. Tämä upea keidas avautui asiakkaille keskiviikkona 13.pvä. Lavli Living Room on naisille suunnattu keidas, jossa voi shoppailla, treenata, viihtyä, oppia ja inspiroitua.

”Haluamme tarjota kauniita, laadukkaita ja hyvinvointia lisääviä tuotteita ja palveluita, jotka motivoivat naisia kohti omia tavoitteitaan”, toimitusjohtaja Asta Laurila sanoo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liikkeessä myytävien tuotteiden ja palveluiden taustalla ovat ihmiset, joita yhdistää rakkaus ja intohimo työhönsä! <3
Liikkeen pääbrändi on australialainen naisten sporttivaatemerkki Lorna Jane, joka yhdistää taidokkaasti muotitrendit, naisellisuuden, toiminnallisuuden ja laadukkaat tekniset materiaalit. Ja jota olen hehkuttanut jo varmasti kolme vuotta täällä blogissakin. 😉
Lavli Living Room herättää henkiin myös Lorna Janen Move, Nourish, Believe -filosofian.
Tärkein tavoitteemme on lisätä ihmisten onnellisuutta ja rohkaista heitä tavoittelemaan omia unelmiaan”, Asta Laurila sanoo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuinka ihana on saada olla mukana tällaisessa?! Siis ajatelkaa, nämä kaikki filosofiat ja aatteet, mitkä on tämän takana on kuin omasta suustani. ”Rock your dreams” – rokkaa unelmasi! Tee unelmistasi totta, älä vain haaveile. <3 Kaikki se positiivisuus ja sydämellisyys, sekä aito tunnelma oikein huokuu läsnäolollaan tässä huikeassa keitaassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enkä todellakaan kehu tätä tyhjänpäiten. Tämä tulee sydämestä. Ei rahasta tai mistään muustakaan. Olen todella onnellinen, että saan olla osa tätä huikeaa tiimiä. <3
Asta on valinnut 12 ohjaajaa Lavli Living Roomiin ammattitaitojen, persoonien ja asenteen kautta. Meillä kaikilla on halu rokata unelmiamme ja motivoida muitakin tekemään niin.

Me ohjaajat <3
Me ohjaajat <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ohjaajatiimiä ja Asta <3
Ohjaajatiimiä ja Asta <3

Lavli Living Room on Astan iso unelma. Asta on tuonut Lorna Jane -brändiä Suomeen vuodesta 2012, josta lähtien hän on myös järjestänyt Lavli-iltoja, hyvinvointitapahtumia asiakkailleen, joissa minäkin olen saanut olla mukana ohjaamassa. Hänen tavoitteenaan on rakentaa Lavli Living Roomista inspiroiva, hyvän fiiliksen liike ja tapahtumapaikka, jossa uskotaan unelmiin ja jossa niitä toteutetaan. <3 Niin hienoa!! Asta on nainen, joka todellakin tekee unelmiensa eteen töitä ja on niin isolla sydämellä mukana asioissa. Oikea inspiraation lähde! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Minä ja Asta <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lavli Living Roomin tunteja voit varata TÄÄLTÄ ja samasta paikasta löydät tuntisisällöt ja aikataulut .
Meidät kaikki ohjaajat löydät TÄÄLTÄ.

Minun tuntini on aina maanantaisin. Klo 10.30-11.20 Lihaskunto ja 11.20-12.10 Venyttely ja kehonhuolto. Ekat tunnit on heti ensi viikon maanantaina18.pvä! Tulkaa tulkaa tulkaa!! 🙂

Lavli Living Room on auki ma-pe klo 10-20 ja lauantaisin 10-17.

<3

Treenivaatteet – mitkä asiat tekevät niistä hyvät?

Toivepostaus <3

Eräs lukijani laittoi kommenttia viime viikolla, että koskahan ehtisin tehdä sen postauksen treenivaatteista,
kun hän on sitä jo kovin odottanut. No nyt sellainen tulee! 🙂

Kiitos kun laitatte toivepostaus-ideoita!! <3

G0291743
Housut: 2XU, Toppi: Lorna Jane, Kengät: New Balance

Itselläni on muutama luottomerkki treenivaatteissa. Kerron niistä tämän postauksen aikana. Sitä ennen kuitenkin kerron siitä, mikä itselleni merkitsee treenivaatteita valittaessa.

Mulle oikeastaan kaikkein tärkeintä on istuvuus. Se, että housut pysyy jalassa kun treenaa ja paita ei koko ajan nouse korviin kun temppuilee. Oikeat koot vaatteita valittaessa ja materiaali, ne vaikuttavat tuohon istuvuuteen.

Varsinkin treenihousut on sellainen juttu mulle, että niiden on oltava just eikä melkein. Jos vyötärö on liian matala, ei voi rauhassa kyykätä kun persvako vilkkuu ja jos housut kiristää ja puristaa vääristä kohdista, joutuu koko ajan olla korjailemassa. Se vie treeniltä tehoja pois.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Toppi: Vicotria’s Secret ,Housut: Biancaneve, Kengät: Nike
Screenshot_2016-02-04-11-10-42
Housut: Biancaneve, Toppi: Biancaneve

Treenihousuista mulle on muodostunut kaksi ehdotonta suosikkia ja ne on 2XU:n Midrise-malli, sekä Biancaneven trikoot. B Lean -malli Biancaneveltä on ihan luottotuote!!

Nämä molemmat mallit on sellaisia, että ne todellakin pysyvät jalassa vaikka mitä liikkeitä treenin aikana tekisi. Molemmissa on korkea vyötärö leveällä vyötärökaistaleella! Ihan huippuja. Molemmat on myös tosi kivan tuntuiset jalassa ja ne mukailee myös kivasti jalkojen lihaksia. Näyttävät siis jalassa hyvältä! 😉

timanttipunnerrus
Housut: 2XU, Toppi: BjörnBorg, Kengät: Nike
DCIM102GOPRO
Housut: 2XU, Toppi: Lorna Jane
PC042575
Housut: Biancaneve, Toppi: Lorna Jane, Kengät: Nike

No sitten jos mietitään niitä yläosia. Niissä tärkeää on myös istuvuus. Tykkään napakoista kehoa mukailevista topeista aika paljon. Ne pysyvät yllä, eikä hilaudu ylös, vaikka tekisi käsilläseisontoja tai päälläseisontoja. Yläosissa mulla on yksi luottomerkki ja se on tottakai Lorna Jane.

Screenshot_2015-11-05-12-04-14
Housut: Lorna Jane, Toppi: Lorna Jane
IMG_20160216_105224
Toppi: Lorna Jane, Urheiluliivit: Shock Absorber

Topeissa, kuin myös housuissa rakastan värejä. Mun  mielestä on ihanaa kun treenisaleilla on alkanut näkyä niin miesten kuin naistenkin päällä muitakin värejä kuin vain musta tai valkoinen. Mutta nykyään oon huomannut, että mulla on itse asiassa myös mustia treenivaatteita jonkin verran. 😉 Joka tapauksessa istuvuuden lisäksi mulle treenivaatteissa merkitsee värit ja topeissa värien lisäksi malli. Tykkään erikoisista leikkauksista, inspiroivista teksteistä tai hauskoista logoista / kuvista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Housut: Adidas, Toppi: Björn Borg, Kengät: Nike
DCIM102GOPRO
Housut: 2XU, Toppi: Lorna Jane, Kengät: Nike
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Housut: Biancaneve, Säärystimet: Biancaneve

Sitten yksi erittäin tärkeä seikka näin hieman isompirintaisena on urheiluliivit!! Myös pienempirintaisten kannattaa tukea povensa!! Ja voin sanoa, että kun kerran pääsin kokeilemaan Shock Absorbereita, toisiin en vaihda! Ne on ehdottomasti markkinoiden parhaimpia liivejä tukevuudeltaan! Ne myös tuntuvat päällä siltä, että oikeasti pystyy hyppimään ja juoksemaan ilman, että rintoihin sattuu.

dav
Urheiluliivit: Shock Absorber

Näiden luottomerkkien lisäksi käyn paljon esim. H&M:n urheiluosastolla, Stadiumin valikoimista rakastan Adidasta! <3 Myös Björn Borgilla on aina kivoja printtejä ja värejä, heidän housut on myös tarpeeksi korkeavyötäröisiä – pysyvät hyvin jalassa. 🙂 Ja BoomBody on myös sellainen nettikauppa, joka kannattaa tsekata!

IMG_9262-002
Toppi: Lorna Jane, Shortsit: Lorna Jane
Monna
Toppi: Lorna Jane, Housut: Björn Borg, Kengät: Adidas
mt1
Toppi: Lorna Jane, Urheiluliivit: Shock Absorber
IMG_20150702_212325
Toppi: H&M, Housut: Lorna Jane, Kengät: Nike
IMG_9585-001
Toppi: Forever21, Housut: Björn Borg, Kengät: Nike

Kun oikeastaan 90% ajasta liikun treenivaatteissa, on tosi tärkeää näiden yllämainittujen seikkojen lisäksi se, että ne ovat laadultaan kestäviä. Pesukone pyörii meillä päivittäin ja aina on kyydissä jotkut trikoot tai topit. 🙂 Sellaiset merkit, jotka eivät kestä kulutusta tai joihin pinttyy hienhaju ovat jääneet vuosien varrella pois. Ja kun tiedän, että nämä luottomerkkini tarjoavat hyvää materiaalia, laatua ja vielä kaiken kukkuraksi hyvännäköisiä tuotteita, en viitsi tuhlata enää rahojani muihin merkkeihin.

IMG_1804-001
Urheiluliivit; Shock Absorber, Housut: BoomBody, Kengät: Reebok
IMG_1756
Urheiluliivit: Shock Absorber, Housut: Forever21, Kengät: Reebok

***

Tässä pieni kooste siitä mitkä asiat minulle merkitsee treenivaatteissa. Mitkä seikat teille merkitsee?

Iloa keskiviikkoon! <3