Hoi kaikki äidit ja raskaana olevat!

*Sisältää mainoslinkkejä

Kaksi verkkokurssia äideille ja yksi raskaana oleville alkaa pian!!

Kuten oon paljon blogissa puhunut, raskaudesta palautumisessa kannattaa olla malttia ja tietoa oikeista liikkeistä. Mä itse en tiennyt näistä liikkeistä ja oikeanlaisesta palautumisesta ajoissa. Mutta nyt vielä reilu vuos synnytyksestä teen Kuntouta keskivartalo -kurssin liikkeitä melkein päivittäin.

Multa on paljon kyselty liikkeitä miten sitä vatsalihasten erkaumaa voisi saada pienemmäksi tai lantionpohjan lihasten palautumsista edesauttaa. Oon sanonut, että en valitettavasti jaa itse liikkeitä blogissa, koska en osaa niitä ammattimaisesti näyttää.

Mutta nyt teillä on mahdollisuus ostaa osallistumisoikeus Kuntouta keskivartalo -kurssille!! Suosittelen tätä kurssia ihan täydestä sydämestä! Liikkeet on näytetty videoilla ja ne on todella selkeitä! Kurssi kestää viis viikkoa ja viitenä päivänä viikossa tulee aina yks viesti, mitä sinä päivänä pitää tehdä. 🙂

Kuntouta keskivartalo alkaa 15.1. ja se maksaa 79€ / hlö. Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että tuo on pieni hinta siitä, että saa palautumisen käyntiin oikeilla opeilla! Ja korostan myös sitä, että vaikka synnytyksestä olis jo puol vuotta tai ylikin, on tästä kurssista hyötyä jos lantionpohjan lihakset on edelleen löysät tai vatsalihasten erkaumaa jäljellä.

Kurssi raskaana oleville 59e, alkaa 22.2.

Treeni, ravinto ja hyvinvointi – Äitikurssi jatko 59e, alkaa 22.1.

Nämä ylläolevat kurssit on sitten toinen raskaana oleville ja toinen äideille, joilla on jo lantionpohjan lihakset paremmassa jamassa ja vatsalihasten erkaumankin hallussa. 😉 Tuon raskaana oleville tarkoitetun kurssin opeilla lisäät tietämystä raskausajan turvallisesta liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta, sekä kehossa tapahtuvista muutoksista.

Jatkokurssi äideille toimii luonnollisena jatkona Kuntouta keskivartalo -äitikurssille, mutta toki voit sille osallistua vaikka et Kuntouta keskivartalo -kurssia olis käynytkään. Tämä siinä tapauksessa jos koet, että keskivartalosi on kunnossa ja pystyt tekemään jo hieman kokonaisvaltaisempaa ja haastavampaa treeniä.

***

Kuka teistä lähtee mukaan? 🙂 Mä ajattelin itse käydä kertaalleen vielä läpi nuo Kuntouta keskivartalo -kurssin asiat. Joten se kurssi lähtee mullakin käyntiin 15.tammikuuta!

Lue myös: Mikä on vatsalihasten erkauma?

Ja: Onko normaalia, että pissat tulee housuun?

Lihaskipua!

Menneellä viikolla sain hikoilla, kohdata haasteita ja tuntea lihaskipua! Nyt oikeastaan voisin sanoa, että olen päässyt ekoja kertoja lähes vuoteen treenaamaan ihan kunnolla. Ja se tuntuu ihan käsittämättömän hyvältä. Tuntuu, että olen parin viikon ajan tätä samaa täällä toistellut. Mutta toistan vielä! 😀 Liikkuvalle ihmiselle kropan toimivuuden (tai oikeastaan toimimattomuuden) aiheuttama melkein vuoden tauko on ollut pääkopalle aika raskas juttu.

Treenit Lupaus-Studiolla Saran hyvissä käsissä jatkuu ja edistystä tapahtuu! Se on ihan super ihanaa! Vaikka viime viikon treenissä tuntui, että kroppa on jumissa ja kömpelö – silti treenin päätteeksi sain kuulla yhden liikkeen jälkeen iloisen uutisen. Suorat vatsalihakseni alkavat OIKEASTI olla palautuneet ja sain jopa luvan yhteen suorien vatsalihasten liikkeeseen. Nyt kahden viimeisen treenin jälkeen vatsalihakset on olleet kipeänä seuraavana päivänä ja se on ihana tunne!!

Uskon, että tasaisesti tekemäni palautumisharjoitukset, se pirullisen pitkä treenitauko ja varsinkin heinäkuussa tekemäni Lupausken nettikurssi KUNTOUTA KESKIVARTALO! – on tehnyt sen, että nyt Saran treeneissä on ruvennut palautuminen tapahtumaan ihan super tehokkaasti! Tuo Keskivartalo kuntoon -kurssi alkaa muuten taas 4.9! Minun kauttani tilatessa saatte sen vielä hintaan 79€!! Suosittelen tätä ihan 100% lämmöllä kaikille synnyttäneille! Osallistukaa tähän, käykää tsekkaamassa vatsalihasten erkauman tilanne ja pääsette taas takaisin treenien pariin!

Viime viikolla alkoi myös mahtava BAMWOD!! Pääsin mukaan äideille ja pikkuisille tarkoitettuun äiti-pikkutaapero crossfitiin! 🙂 Ihan super ihana! Tunnilla meitä on mukana kahdeksan äitiä ja kahdeksan pientä taaperoa, kaikki vauvat alle vuoden, mutta yli puoli vuotta. Tunnilla tehtiin lantionpohjan aktivointia ja syvien vatsalihasten aktivointia. Sen jälkeen ihan kunnolla hiki pintaan mm. rengassouduilla ja kyykyillä. Crossfit8000 järjestää tuota Baby and me -kurssia ja tunteja on yhteensä aina kahdeksan. Kannattaa ottaa yhteyttä, koska alkaa taas seuraava kurssi! Kursseja on myös pikkuvauvoille ja taaperoille.

BAMWODin aikana aina kaksi äitiä ja kaksi pikkuista on yhdessä, kun toinen äiti tekee – toinen äiti katsoo pikkuisten touhottajien perään. 😀 Minä sain selkälihakset kipeäksi tunnilla niin, että varmasti viimeksi ennen raskautta! Niin energinen ja hyvä fiilis tunnin jälkeen. Emma mennä touhotti ympäri salia kärryn kanssa tai kontaten ja selkeästi viihtyi mukana.

 Tällä viikolla olen päässyt jo joogaan ja tiedossa on myös pienehkö vaellus. 😉 Tiistaina olin Röhnischin aamujoogassa Musiikkitalolla. Joogassa olen käynyt myös viimeksi ennen raskautta. Alkutunnista tuntui, että kroppa ei liiku mihinkään. Mutta tunnin aikana alkoi kroppa avautumaan ja pehmenemään. Oli ihana fiilis tunnin jälkeen. Kiitos vaan ihanalle joogaopettajalle Tiinalle ja Röhnischille!

***

Kun oma vartalo tässä pian vuosi synnytyksestä alkaa oikeasti tuntumaan taas siltä, että sitä pystyy hallitsemaan ja käsittelemään. Että keskivartalo ei ole vain yksi iso (tai pieni) möhkäle tuossa tissien ja etureisien välissä, vaan että sinnekin saa tuntuman ja jopa lihakset kipeiksi. Se, että ihan oikeasti suorien vatsalihasten välinen jännesauma alkaa VIHDOINKIN olemaan kunnossa!! Vitsi sentään!! Vaikka missä ruuhkavuosissa olen tällä hetkellä, niin tämä asia saa minulle vaan niin super hyper hyvän olon ja mielen!!

Kaunista, energistä ja ihanaa päivää kaikille!! <3

Pus!