Tiesitkö tämän minusta?

Ostan lähes aina väärän kokoisia kenkiä. Useimmiten liian pieniä. Mutta on minulla myös parit korkkarit, joihin on tarvinnut ostaa kantapäähän sellainen ”täyttöpala”. Nämä korkkarit olivat itse asiassa kuitenkin omiaan esim. Emman ristiäisissä, kun jalat olivat vielä vähän turvonneet raskauden jäljiltä. 😀

Tykkään juoda aamukahvin aina samasta kupista. Tai ainakin melkein joka aamu. Minulla on muutama sellainen suosikkikuppi, mutta My Little Pony -kuppi on paras kaikista. 😀 On kiva juoda päivän ensimmäinen kahvikupponen siitä. Sain sen aikoinaan Tuukalta tuliaiseksi Englannin reissulta.

Syön joka aamu samanlaisen aamupalan. Smoothieta ja kahvia. Joskus toki teen leivän kylkeen tai jos olen oikein virkeällä fiiliksellä, teen smoothien sijaan proteiinilettuja. Mutta 98% aamuista alkaa smoothiella.

Rakastan suolaa. Tykkään todella paljon suolaisesta ruuasta ja lisään lähes aina suolaa. 😀 Jopa leivän päälle ripottelen yrttisuolaa tomaattien/kurkkujen katoksi. 😉

En tykkää puhua puhelimessa. Olen ihan 100% enemmän sähköpostien kannattaja ja/tai viestien. Nyt aika uutena juttuna on tullut myös ääniviestit! Niistä tykkään! Ne on myös käteviä laittaa, jos on vaikka Emma sylissä – voi aina painaa äänitysnäppäintä ja puhua pälättää viestin sisältö.

En tajua mitä tarkoittaa villis. Tai siis minulle se tarkoittaa villapuseroa. Mutta se tarkoittaa myös jotain muuta ainakin lastenvaatekirppiksillä fb:ssä.

En myöskään tiedä mitä tarkoittaa MILF. Enkä jaksa ottaa selvää. 😀

Luulen olevani todella mukautuvainen ja sopuisa tyyppi. Mutta olenkin aika itsepäinen, määrätietoinen ja vahvatahtoinen. Näin olen kuullut.. 😀 😉 Haha!

***

Kivaa torstaita tyypit! Ja ihanaa pääsiäistä!

 

 

Lue myös edellinen postaukseni: Lomaan TJ 15!

Höppänä äityli.

Voi ettien että! 😀 Minusta on kovaa vauhtia tulossa se, mitä vielä joskus pidin mahdottomana – nimittäin oikein äitylien äityli. Ennen ajattelin, että jos minusta joskus tulee äiti, en todellakaan muutu ihmisenä, enkä ainakaan ihan koko ajan hössötä vain pelkästään vauvajuttuja. Sana ”äityli” oli mielestäni jotenkin aivan älytön – nyt olen alkanut tykätä sanasta. Ja ennenkaikkea sen merkityksestä.

IMG_4966

Kun tyttömme nukkuu, mietin koska hän herää. Että koska pääsen taas ottamaan hänet syliin. Kun mieheni kysyy, haluanko omaa aikaa, huomaan vastaavani yhä useammin kieltävästi. Koska haluan vain olla tyttömme lähellä, höpötellä hänen kanssaan ja nähdä sen maailman ihanimman hymyn.

Mietin tässä yhtenä päivänä, että olen ottanut Emmasta varmasti yli 2000 kuvaa. Olen joutunut jo poistamaan kännykästä joitain kuvia, koska muisti on loppunut kesken. Mieleni tekee koko ajan kuvata tuota pientä söpöläistä ja sitten iltaisin kun Emma on jo nukahtanut, selailen kännykästä niitä hänen kuviaan ja hymyilen.

emmajamonna

Tykkään koko ajan enemmän ja enemmän äitinä olemisesta. Olen ylpeä siitä, että olen äiti. Jos nyt minun pitäisi esitellä itseni täysin tuntemattomalle ihmiselle, kertoisin luultavasti ensimmäisenä olevani äiti. Vasta toisena kertoisin mitä teen työkseni.

Huomaan puhuvani entistä enemmän vain vauvasta ja vauva-asioista. On ihana käydä lounaalla tai kahvilla yhdessä äitikaverien kanssa ja oikein luvan kanssa höpöttää pari tuntia vain vauva-asioista. Vaikka ruoka olisi jo kylmää, koska vauva ei malta olla vaunuissa, vaan haluaa hypytellä ja ihmetellä sylissä – ei sekään haittaa. Parasta on vaan pieni lämmin tyyppi sylissä ja siitä puhuminen.

IMG_5022

IMG_4700

Silti kuitenkin yritän välillä lähteä käymään edes tunniksi siellä salilla tai vaikka ruokakaupassa. Koska se oma aika on myös tärkeää ja koska vauvan isä haluaa myös saada viettää vauvan kanssa aikaa. Olin kuvitellut, että tytön kasvaessa oman ajan ottaminen olisi jotenkin helpompaa ja jopa tulisi vähän automaattisesti. Mutta onkin käynyt toisin.

Jos mahdollista, kiintymys ja rakkaus omaa lasta kohtaan vain kasvaa koko ajan. Minusta on ihanaa olla äiti. Oikein sellainen äityli.

IMG_5027

***

Onko siellä muita äityleitä? 😉

Ihanaa viikonloppua ihan kaikille!

logo