Vuoden energisin?

Viime viikolla sain sähöpostia, jossa kerrottiin mun blogin olevan ehdolla Inspiration Blog Awardseissa ”Vuoden energisin” -kategoriassa. Kategoriasta sanotaan näin: Tässä sarjassa ehdolla olevat vaikuttajat ovat motivoineet muita tekemään parempia ratkaisuja arjessa sekä luoneet ympärilleen tsemppihenkeä ja hyvää fiilistä.

On tosi mahtavaa, että oon päässyt mukaan tähän kategoriaan. Meiän sarjassa on toinen toistaan upeampia vaikuttajia ehdolla. Siispä jo sen vuoksi on kunnia olla yksi heistä!

On jotenkin tosi kiva, että näihin ehdokkaisiin on saanut vaikuttaa nimenomaan seuraajat, ei pelkkä raati / tuomaristo. Mun mielestä se tietysti kuvaa parhaiten kutakin kategoriaa, sillä yleisöhän sen tietää. 🙂

Ja nyt tietysti seuraajat saa vaikuttaa siihen, kuka minkäkin kategorian tulee voittamaan!! Yleisöäänten lisäksi lopputulokseen tulee vaikuttamaan raati, joka antaa omat pisteensä jne..  Mikä on tietysti hienoa, sen vuoksi voi myös pienemmän seuraajamäärän vaikuttaja saada oikeasti mahdollisuuden voittaa. MUTTA siis, jos et vielä ole äänestänyt mun blogia VUODEN ENERGISIMMÄKSI, niin tee ihmeessä se TÄSTÄ, jos koet mun blogin ansaitsevan äänen!!

Oon saanut aivan ihania viestejä teiltä seuraajilta jo nyt. Yhdessä sanottiin, että on ihanaa kun pari päivää ehdokkuuden julkaisun jälkeen kerroin ig:ssä kuinka mua väsyttää ja on veto veks, enkä leikkinyt / esittänyt sitä vuoden energisintä! 😉 Toisessa luki, että mun jos jonkun pitäisi tää kategoria voittaa. Kolmannessa luki, että oon saanut hänen energiatasonsa nousuun viime syksystä tähän päivään. jne jne jne..

Mä tykkään, että tän kategorian vaikuttajat nimenomaan motivoi, tsemppaa ja luo hyvää fiilistä. Ei pelkästään sitä, että itse pitäis olla se duracel-pupu ja koko ajan suu messingillä! 😀 Sillä takana on mun kohdalla kuitenkin elämäni väsynein (vähäunisin) vuosi! 😉 Vauvavuosi! Haha!

Sanoinkin tästä parille mun kollegalle ja he sanoivat siihen ihanasti takaisin.”Vaikka sä olisit ollut viimeisen vuoden aikana väsynyt, on sussa sellainen energiataso ja ilo koko ajan yllä, että sä levität ympärilles tsemppiä, energiaa ja positiivisuutta parin tunnin yöunillakin.” Se oli aika ihanasti sanottu!! Niinhän se ehkä on, vaikka musta on itsestäni tuntunut välillä tosi väsyneeltä ja oon kertonutkin siitä täällä blogissa, on mun perusviresytaso kuitenkin sen verran duracel ettei se väsy ja vetoveks-olo näy niin kovaa ulospäin kuin mulle itselleni sisäänpäin.

Nyt on taas energiatasot onneks nousussa sisäänpäinkin! 😉 😀

Hei, jos käyt äänestämässä mun blogia TÄÄLLÄ, niin paina sydäntä tässä postauksessa. 😉 Sitten mä tiedän kuinka moni on oikeesti antanut äänensä mulle. <3

KIITOS KIITOS ja vielä kerran KIITOS!!

 

 

* Kaikki postauksen kuvat: Petri Mast / Vaatteet: Yvette

Rohkeasti sinä!

Kyselin jokin aika sitten teiltä, että olisikohan mun blogin nimi syytä vaihtaa pelkäksi Monnaksi vai pitää edelleen ”treenaa” -liite perässä. 🙂 Tai en edes muista kyselinkö, vai pohdinko vain ääneen tätä asiaa.

Noh! Nyt on päätös tehty! Blogini nimi on tästä lähtien ”MONNA”. 🙂 Oon kyllä ihan fiiliksissä tästä!! Mietittiin myös yhdessä A-lehtien tuottajan kanssa sopisiko blogilleni jonkinlainen motto nimen alle ja tultiin siihen tulokseen, että kyllä. Motto olisi jotain sellaista, mikä kuvaa omia ajatuksiani ja sitä, mitä haluan kannustaa muillekin. Ole rohkeasti sinä!

Mitäs tykkäätte uudesta bannerista ja nimestä? 🙂 🙂 🙂

Paina sydäntä postauksen alussa tai lopussa jos pidät uudesta bannerista ja nimestä! ❤️

Koska blogini on nykyään paljon kaikkea muuta kuin treeni-blogi, oli mun mielestä turhaa pitää treenaa -sanaa blogin nimessä. Nyt nimi on kuvaava ja tuo slogan on myös ihan jotenkin tosi osuva!

Tottakai nimenmuutos on vähän myös haikeaa, vähän kuin yhden jutun loppu. Mutta toisaalta aina jonkun jutun loppu on toisen jutun alku. 🙂

Blogin kuvaukseen tuli myös uusi teksti: Monna -blogin takaa löytyy pienen tyttölapsen äiti, personal trainer, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Monna kannustaa blogissaan lukijoitaan olemaan rohkeasti omanlaisiaan. Blogissa tartutaan asioihin positiivisuuden kautta ja Monna tahtoo motivoida lukijoitaan hyvinvointiin. Kantavia teemoja blogissa on äitiys, treeni ja positiivinen kehonkuva. Liikunta ja hyvinvointi on sekä Monnan harrastus että työ.

Ja sitä se on! 🙂 Tahdon ja aion tarttua taas asioihin omalla positiivisella tavallani. Vaikka mullakin on niitä huonoja päiviä, haluan jakaa sitä positiivisuutta. Sillä sitä ei oo oikeasti liikaa tässä maailmassa!

Kaikki postauksen kuvat: Johanna Myllymäki / A-lehdet

***

Iloista, ihanaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää! Paljon onnea 100-vuotias SUOMI!

 

 

Lue myös: Vapautunut!