Tammikuussa Muutoksen tielle!

mt-personal-training

Yhteistyössä MT Personal Training

Tammikuu lähestyy ja elämäntapamuutokset, sekä uuden vuoden lupaukset jo kolkuttelevat pääkopassa. 🙂 Mitä jos tällä kertaa muutoksesta tulisi elämäntapa – ei vain pikadieetti? 

9.tammikuuta alkaa taas meidän suosittu ja tykätty Muutos -valmennuksemme!
Muutos -valmennus on elämäntapamuutos. Valmennuksen aikana (8 viikkoa) on tarkoitus oppia miten syödä ja treenata järkevästi. Miten syödä riittävästi, että saa energiaa eikä keho jää säästöliekille. Miten syödä niin, että paino tippuu hiljalleen ja jää pysyvästi alas. Miten tuoda treeni viikottaiseen elämään ja arkeen. Miten saada treeni-into takaisin. Valmennuksen aikana on mahdollisuus saada tukea, tsemppiä ja motivaatiota myös muilta valmennukseen osallistuvilta ryhmän suljetulta FB-sivulta. Sekä tietysti valmentajilta apua, neuvoja ja tsemppiä.

unnamed
Eilen kävin jo haistelemassa Motivuksen hajuja pitkästä aikaa.. 😉

Ja tiedättekö mitä?! Minä aion itse osallistua tammikuussa alkavaan valmennukseen!! 🙂 Eli tulen olemaan valmentajan roolin lisäksi, myös yksi Muutos -valmennukseen osallistuva asiakas. On hauska nähdä, miten käy viimeisten raskauskilojen kanssa ja muutenkin läpikäydä meidän oma kovin tykätty valmennus.

Ilmoittautuminen on jo alkanut ja valmennus täyttyy taas kerran mukavaa tahtia. 🙂 
Nyt kannattaakin tehdä pian hyvä päätös ja lähteä mukaan! Ostaa vaikka itselle joululahjaksi hyvä olo! 🙂 

oi000104-1-742x417

Saavuta tavoitteesi ja liity satojen tyytyväisten Muutos-valmennuksen läpikäyneiden energiseen joukkoon!

Tässä asiakkaiden kokemuksia Muutoksesta:

Painonpudotus
– ” 2 viikossa -3,7kg! Ei tätä meinaa uskoa todeksi”
– ” 2 viikkoa takana ja pudotus tasan 3 kiloa!! jes!!”
– ” Sunnuntaipaino näytti 5.2kg vähemmän kun muutoksen alussa!”
– ” Tähän asti en ole polulta lipsunut ja kokonaispudotus on 4,9kg. Lähellä tavoitetta ollaan! 🙂 ”
– ” Aika hieno tunne, kokonaispudotus 5 vkoa ja 4.8kg!!!”

Terveys ja fiilis
– ” Parasta tässä muutoksessa on se, että viisi vuotta kestäneet jokapäiväiset vatsakivut on poissa”
– ” Mä taas oon järkyttyny kuinka paljon oikeaa ruokaa pitää syödä! Ennen söin aika vähän ruokaa niin ei oo ihme et suklaalevy/irtokarkit houkutteli iltaisin”
– ” Tää ruokavalion runko on myös oikeasti sellainen, jota pystyy noudattamaan ikuisuuden eli kyse ei todellakaan oo mistään dietistä vaan nimenomaan elämäntavasta.”
– ” Pitää vielä tähän loppuun hehkuttaa, että olette ihan huippuja valmentajia! Kannustatte ja ohjaatte oikealle tielle, mutta loppupeleissä valmennettava saa itse päättää, miten toimii, ettekä tuomitse, vaikka ette ehkä olisikaan asiasta aivan samaa mieltä. Iso kiitos siis!”
– ” Me valmennettavat saadaan kyllä hyvät lähtökohdat loppuelämän kestävälle Muutokselle. :)”

Reseptit
– ” Voi nam mitä herkkua pirteä porkkanasosekeitto oli! Tein meidän pian kolme veelle oman ruoan, kun ajattelin ettei hän piittaa tuosta, mutta syötiin lopuksi molemmat mun lautaselta ja lapsen oma ruoka jäi syömättä.”
– ” Ihana saada vaihtelua ruokiin, tuntuu että aina pyörii samat ruoat viikosta toiseen.
– ” Proteiinipannari on aivan taivaallista! Suosittelen!”
– ” Iso peukku lihapullille, ehkä parhaita mitä oon syönyt! Tosin ei ole huonoa reseptiä tullut vastaan näiden viikkojen aikana!”

Saavutukset
– ” Eilen se oli sitten tehtävä eli ostettava pienemmät farkut!  Olihan mahtava tunne!”
– ” Kaikki tähän mennessä opitut asiat tulee jäämään pysyväksi osaksi elämää enkä edes ajattele, että tämä muutos100 projekti jotenkin loppuisi muutaman viikon päästä. Minulla esimerkiksi ruokavaliosta opitut asiat jää ihan varmasti pysyviksi muutoksiksi. 🙂 Olen teille äärimmäisen kiitollinen, että olen saanut teidän kautta apuja, joilla tämä muutos on ollut mahdollinen!”
– ” Kiitos 🙂 ja suurin ylistys kuuluu tietenkin teille ja loistavalle valmennukselle! Huikeaa työtä teette täydellä sydämellä, arvostan!”

Valmennuksessa on valittavana myös paketti, jossa pääset mukaan Treeniryhmän treeneihin!
Valmennuksessa on valittavana myös paketti, jossa pääset mukaan Treeniryhmän treeneihin!

Valittavanasi on nyt 2 erilaista valmennusvaihtoehtoa.

– Muutos -verkkovalmennus 8 viikkoa -> 127€
 Muutos -verkkovalmennus 8 viikkoa + Kevään treeniryhmän treenit -> 197€

Halutessasi voit siis Muutos -verkkovalmennuksen lisäksi harjoitella innostavien valmentajien ohjauksessa koko kevään monta kertaa viikossa!

Muutos -verkkovalmennus sisältää:
– Henkilökohtainen ruokavalio
– 60 reseptiä ravintoarvoineen
– Kuntosaliohjelmia
– Videoita kuntosaliohjelmiin
– Treenivideoita kotitreeneihin
– Harjoitusohjelma sisältäen kaikki viikoittaiset harjoitukset
– Viikkotehtäviä ja haasteita, jotka pitävät motivaation korkealla koko valmennuksen ajan
– Valmentajien tuki ja neuvot koko valmennuksen ajaksi.
– Valmennusryhmän tuki ja kannustus Facebook-ryhmässä

Valmennuksessa mukana yli 60 reseptiä!
Valmennuksessa mukana yli 60 reseptiä ravintoarvoineen!

Lisätietoa valmennuksesta -> www.tuukkapursiainen.com/muutos

tai -> [email protected]

Ilmoittautumiset -> [email protected]

Lähde mukaan valmennukseen ja tee elämäsi viimeinen elämäntapamuutos hymy huulilla yhdessä MT Personal Trainingin motivoivien valmentajien kanssa!

***

fullsizerender

 

Paluu treeneihin!

Ai ettien että!! Viime viikolla Tuukka kysyi haluaisinko torstaina mennä vetämään treeniryhmän treenit pitkästä aikaa? Siitä on nyt reilu 3 kuukautta, kun viimeksi treenejä olen ollut vetämässä treeniryhmälle.

Ensimmäinen ajatus oli, että en todellakaan pysty.. En ole vielä valmis, en palautunut täysin ja mahakin on pömpöllään vielä. Kun Tuukka kuitenkin vielä sanoi, että ”Monna muista miten paljon sä tykkäät niiden ryhmien vetämisestä, eikä sun tarvitse näyttää yhtäkään liikettä – selität vain, koska siellä on tuttuja ryhmäläisiä..” – otin tarjouksen vastaan.

Pikkuisen olin innoissani treeniryhmän alkaessa.. ;)
Pikkuisen olin innoissani treeniryhmän alkaessa.. 😉

Ihan siis kertakaikkiaan jännitti lähteä sitten viime torstaina kohti Aleksis Kiven peruskoulun jumppasalia ja treeniryhmän treenejä. Äiti ja veljeni tuli katsomaan vauvaa siksi aikaa, koska Tuukka oli lehtikuvauksissa.

Tosiaan mitään askelkyykkyhyppyjä tai muitakaan liikkeitä en voinut vielä näyttää, joten vedin treenin ihan pelkästään puhuen (ja vähän huutaen 😉 ). Treeneissä oli paljon vanhoja tuttuja asiakkaita, joilta pyysin pariin otteeseen vähän näyttöapua muutaman liikkeen kanssa. Ja homma sujui kuin rasvattu.

treeniryhmä
Torstain treeniryhmän ihanat naiset! 🙂

Mulla oli NIIIN SUPER MAHTAVA fiilis treenien jälkeen!! Olin nukkunut huonosti edellisen yön ja vauva oli ollut aika vaikealla päällä päivällä, mutta kun menin treeneistä kotiin olin kuin uudestisyntynyt. 😉 Tunti treenien vetämistä ja niiden tuomaa endorfiinia ja vauva nukahti rauhalliseen syliini viidessä minuutissa ja nukkui melkein viisi tuntia. 😀

Oli ihanaa nähdä iloisia ja motivoituneita asiakkaitamme pitkästä aikaa, oli ihanaa kuulla, kuinka he olivat jo kaivanneet ”Monnan rääkkejä”. Oli ihanaa kellottaa kyykkyjä ja nähdä asiakkaiden tuskastuneet, mutta tyytyväiset ilmeet, kun reidet olivat hapoilla ja persuksissa poltti.

treeniryhmä
Treeniryhmäläisiä!

Eilen julkaisimmekin taas kevään treeniryhmän lukujärjestyksen ja oon niin innoissani, että tammikuusta lähtien tulen tekemään virallisen paluun valmentajaksi treeniryhmän pariin!! Käsittämätöntä miten paljon sitä voikin työstään tykätä!! Tällaisen kolmen kuukauden tauon jälkeen sen huomasi niin konkreettisesti kuin olla ja voi!

Treeniryhmä treeneissä on ihan älyttömän hyvä meininki! Siis myös valmennettavien puolelta, 😉 Ryhmäläiset kannustaa toisiaan, jokainen ylittää itsensä monta kertaa, lihakset saa tuta ja silti hymy on kaikkien huulilla! Treenisisällöt on vaihtelevia ja monipuolisia; on kehonpainotreeniä, voimatreeniä lisäpainoilla, kehonhuoltoa, joogaa, juoksutreenejä, ”temppuilua” = akrobatian alkeita, leikkimielisiä kilpailuja ja joukkuepelejä.

Juoksutreenejä Tuukan kanssa!
Juoksutreenejä Tuukan kanssa!
Kehonpainotreenejä!
Kehonpainotreenejä ja leikkimielisiä kilpailuja!

Treeniryhmä on pyörinyt nyt jo reilu pari vuotta. Alkuun ryhmä oli pieni ja valmentajina vain minä ja Tuukka. Nyt ryhmä on kasvanut jokaisella kaudella (kesä, kevät ja syksy) ja koko ajan tulee uusia ihania treenaajia mukaan. Myös valmentajatiimi on kasvanut tässä ajan kulussa. Viime kesänä tiimissä oli kolmantena mukana ihana ystävämme ja huikea valmentaja Emmi ja hän veti myös syksyn treenit Tuukan kanssa pääosin puoliksi parin vierailevan valmentajan lisäksi. Nyt meidän ”päävalmentajien”, eli minun ja Tuukan lisäksi ensi keväänäkin on mukana huippuja valmentajia.

treeniryhmä m&t treeniryhmätreeniryhmä treeniryhmä treeniryhmä

Hinnat:
* Juoksutreenit: 89€ (sis. kaikki kevään juoksutreenit)
* 10 – treenikertaa: 89€ (Valitse vapaasti milloin käyt)
* 15 – treenikertaa: 99€ (Valitse vapaasti milloin käyt)
* 20 – treenikertaa: 119€ (Valitse vapaasti milloin käyt)
* All in: 149€ (Sisältää kaikki kevätkauden harjoitukset)

  • Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Ilmesty paikalle, kun sinulle parhaiten sopii!
  • Voit maksaa 1-2:ssa erässä. Ilmoitathan haluamasi maksujärjestelyn ilmoittautuessasi mukaan!
  • Hinnat sisältävät jo kaikki kulut. Mitään lisämaksuja ei tulla ilmoittautumismaksun jälkeen perimään, lukuunottamatta hiihtolomaviikon kahta harjoitusta Töölön kisahallille, jolloin sisäänpääsymaksu on 3,5€.

Treeniryhmän kevätkaudella melkein kaikki treenit tullaan pitämään hyvin varustelluissa koulujen liikuntasaleissa. Tämä antaa meille mahtavan oman treenirauhan ja mahdollisuuden tehdä entistä monipuolisempia harjoituksia.
Treeniryhmässä on kevätkaudella 2017 kaikkien aikojen laajin kattaus monipuolisia harjoituksia ja ammattitaitoisia ohjaajia. Entisten suosikkien Monnan, Emmin, Inarin ja Tuukan lisäksi mukaan hyppäävät kehonpainoharjoittelun pioneeri ja aina energinen Joosua ”Jope” Visuri, sekä aurinkoinen, positiivisuutta ympärilleen levittävä ihana Veera Malmivaara!

Harjoituskalenterin ja lisätietoa löydät TÄSTÄ klikkaamalla.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: [email protected]

treeniryhmä

*** Ilmoittautuminen on jo käynnissä ja paikkoja on tälläkin kertaa rajoitetusti.
Joten nopeus on valttia tässä hommassa! 😉 ***

***

Energistä ja ihanaa alkanutta viikkoa!

fullsizerender