Ylös, ulos treenaamaan!

Siinä se nyt on!! Kirjamme kansi ja nimi!! Eikö olekin HIENO?!?! Niin hieno!! Tämä nimi tuli meille mieleen ensimmäisenä, kun mietimme kirjan sisältöä ja meitä.

Tammi otti meihin yhteyttä alkukeväästä, heillä oli ideana saada iloinen ulkoliikuntakirja. Sellainen, jossa olisi monipuolisia treenejä ulos. Treenejä, joita voisi tehdä missä vain, yksin, kaksin, lapsen tai koiran kanssa ja vaikka ryhmällä. He halusivat meidät kirjan tekijöiksi ja keulakuviksi. Minut ja Tuukan.

Otimme ilolla ja innolla kirjaprojektin vastaan! Kesällä alkoi kuvaukset ja monen monta kuvauspäivää tehtiin yhdessä mahtavan kuvaajan Teemun kanssa. Jostain syystä meille sattui melkein joka kerta vähän harmaa ja sateinen päivä kuvauksissa, mutta hymyllä ja energialla kuviin saatiin iloa ja väriä.

Myös Emma on kirjassa mukana, niin treenipainona kuin seurana. 😉 Haluamme kirjan avulla tuoda ilmi mm. sitä, että kun aika on valitettavasti rajallinen, ei treeniä silti ole pakko jättää väliin. Sen voi tehdä vaikka leikkipuistossa, koiran kanssa lenkillä tai mökillä sillä välin kun sauna lämpenee.

Kirjan teema on se, mikä meillä on niin omassa treenissä, kuin myös asiakkaiden kanssa treenatessa – ILON KAUTTA! Kirjassa on paljon monipuolisia treenejä. Suurin osa on kehonpainotreenejä, jotta niitä on helppo toteuttaa missä vain. Muutama kahvakuulatreenikin kirjaan sisältyy. Sekä kehonhuoltoakin löytyy.

Liikkeet ovat yksinkertaisia, selkeitä ja tehokkaita. Lisäksi pari ns. ”taitotreeniä” kirjasta löytyy myös. Treenit on suunniteltu niin, että jokainen pystyy tekemään ne omalla tasollaan. Kirja ei siis ole suunnattu ainoastaan vaikkapa aloittelijalle tai ihan hc-treenaajalle, vaan jokainen voi ottaa hyödyn irti tästä kirjasta.

Kirjasta tulee niiiiin hieno!! Kaikki kuvat ovat loistavan Teemu Kuusimurron ottamia ja editoimia, taiton tekee huippu Oskari Sarkima ja kirjan tuotannosta vastaa Tammella ihana Jenny Belitz-Henriksson. Me Tuukan kanssa olemme suunnitelleet kaikki treenit, kirjoitamme myös kaikki treeniohjeet ja muun sisällön. Meillä on apukätenä onneksi mahtava Jenny, joka kertoo meille ohjeita ja neuvoo tarpeen tullen.

Kirja tulee uunista ulos ensi keväänä! Maalis-huhtikuussa ilmestyy tämä super huikea Ylös, ulos treenaamaan! -kirjamme!

***

Tämän vuoden CitySurvivorsit on kilpailtu!

Huhhahhei!! Nyt on tämän vuoden CitySurvivorsit kilpailtu! Kyllä on takki tyhjä, mutta samaan aikaan niin täynnä upeita fiiliksiä!

Tänään maanantaina kannettiin viimeiset kamppeet varastoon ja kun varaston ovi sulkeutui, tuli fiilis siitä, että nyt on aika levätä. Edes hetki. 😉

Turun kilpailussa oli ihan mahtava tunnelma! Vaikka päivänmittaan silloin tällöin tuli sadepisaroita, ei se kilpailijoiden tunnelmaa näyttänyt haittavan. Turussa kilpailijoita oli niin Turusta, Salosta, Naantalista, Forssasta, Jyväskylästä kuin Helsingistäkin. Ja monesta muustakin kaupungista.

Kilpailussa osallistujia odotti taas niin fyysiset kuin älyä vaativat tehtävät. Matkaa kilpa – sekä hupisarjassa vähän reittivalinnoista riippuen kertyi joukkueille 10-20km.

***

Ensi kevään, Helsingin ainoaan kilpailuun on mahdollista ostaa jo paikkoja!! EarlyBird-hinta on vielä tämän viikon ajan 59€/kilpapari!! Käyttäkää tämä hyödyksi! Kilpailu käydään 5.5.2018! TÄSTÄ pääset lunastamaan osallistumisoikeuden!

Mutta nyt on tosiaan hetkeksi meidän ajatukset pois CitySurvivoreseista. Tällä viikolla lähdetään hengähtämään pitkäksi viikonlopuksi meidän pikkuisen perheemme kesken. Ensi viikolla lähdemme työmatkalle koko perheen voimin. Ja marraskuun lopussa lähdemme Fuerteventuraan, mutta silloin koirat jää kotiin. 😉

Ihania juttuja siis tiedossa syksyyn!

***

KIITOS KAIKILLE kilpailijoille tämän vuoden CitySurvivorseista! KIITOS KAIKILLE vapaaehtoisille, isovanhemmille, veljelleni ja ystävillemme – ilman teitä nämä kilpailut eivät olisi onnistuneet! KIITOS KAIKILLE yhteistyökumppaneille! 

CitySurvivors -tiimi Tuukka ja Monna kiittää ja kuittaa. <3