KIRJAMME ON ILMESTYMÄSSÄ!!

Ihan pian pian pian se on meidän käsissämme!! Iiiiik!! Ja toivottavasti myös monien teidän! 😉

10.huhtikuuta, eli reilun viikon päästä kirja on KAUPOISSA!! Oikeasti ihan hullun jännää!!! Viime vuonna kirja kuvattin kesällä loistavan valokuvaaja Teemu Kuusimuurron kanssa. Me suunniteltiin Tuukan kanssa kaikki kirjan 20 treeniä ja sitten monien kuvauspäivien aikana kuvattiin kaikki treenit läpi.

Viime kesän pilviset päivät jäi meille kirjan myötä muistoihin, sillä melkein joka kerta kun oli kuvauspäivä oli taivaalla pilviä. 😉 Silti jostain syystä kuvat näyttää kirjassa ihan upean värikkäiltä ja aurinkoisilta!!

Syksyn aikana kirjoitettiin treenit, toistomäärät, ohjeet ja kaikki kirjassa olevat tekstit. Miksi ulkona liikkuminen on kannattavaa, miksi on syytä huoltaa kehoa ja kuinka usein kannattaa treenata tai miten se oma treenikalenteri kannattaa suunnitella. Sen jälkeen kirjan kustannustoimittaja, aivan super ihana Jenny Belitz-Henriksson oikoluki kaikki tekstit ja lähetti ne taittajalle.

Kirjan upea ja loistavaa työtä tehnyt taittaja Oskari Sarkima teki kirjasta ensimmäisen version kansikuvaa myöten syyskuussa. Oli mahtavaa miten meidän näköinen kirjasta tuli ihan heti. Kirja on kokonaisuudessaan tosi erilainen ja erinäköinen mitä mikään muu treenikirja on ollut. Se on huippua! Kirjasta paistaa liikunnan ilo ja se on juuri se, mikä on mun ja Tuukan sanoma.

Postauksen lopussa suora linkki ennakkotilaukseen, ale -11% + ilmainen toimitus!!

Me tehtiin yhdessä Emman vauvavuotena toinen vauva! – Meidän ensimmäinen kirja! 😉 Kirjan kiitos-tekstissä lukee:

Kiitos isovanhemmat, Taina, Paula ja Matti. Ilman teidän apuanne emme olisi saaneet kuvauspäiviä hoidettua. Kiitos Emma, pieni tyttäremme, joka jaksoit olla muutamana kuvauspäivänä treenipainona ja assistenttina. Kiitos Jussi, Leena ja Minni. Ja kiitos ystävät.

Kiitos mahtavat yhteistyökumppanimme 2XU, Yvette, Röhnisch ja Biancaneve.

Kiitos kaikille Treeniryhmässämme vuosien saatossa mukana olleille. Teidän ansiosta olemme inspiroituneet yhä uudelleen ja uudelleen keksimään hauskoja, mutta haastavia harjoituksia. Te saatte hymyn meidän huulillemme joka viikko. Oikeastaan teidän ansiosta koko kirja sai alkunsa. Erityiskiitos muutamalle ryhmän upealle naiselle; Sanna-Maija, Elina, Aili, Maija, Emma, Hanna, Ida, Karoliina ja Annika.

Kiitos Jenny, kun jaksoit muistutella meitä deadlineista ja ennen kaikkea kannustaa! Kiitos huikealla kuvaaja Teemulle! Kiitos myös kirjan super makean taiton takana olevalle Oskarille.

***

JA NYT SE ON SITTEN VIHDOIN TILATTAVISSA!! EN KESTÄ!!! 😀 Pääsette tilaamaan kirjan TÄSTÄ LINKISTÄ nyt ennakkoon!! Jos tilaatte nyt, niin toimitus on ilmainen ja kirja on perillä vko:lla 15! Eli samaan aikaan kuin kaupoissa!! WUHUUUU!!! IIIIIK!!! 😀 😀 😀 😀

Ps. Tää ei oo aprillipila! 😉😄

Uudet kuviot!

Tän viikon alussa alkoi uudet kuviot työrintamalla. Niin mulla kuin Tuukallakin. Tää ensimmäinen viikko on ollut aikamoista hulabaloota, mutta silti on tosi hyvä fiilis.

Tuukka aloitti maanantaina vastuuohjaajana liikunnallisessa iltapäiväkerhossa Espoossa. Hän tekee siellä ma-pe viidestä kuuteen tuntiin päivässä. Sen lisäksi hänellä on vielä muutama pt-asiakas ja treeni- sekä juoksuryhmän vetoja plus CitySurvivorsin järjestelyjä. Tuo iltapäiväkerhon ohjaajana toimiminen on ollut Tuukalle ihan mahtava homma! Hän on viihtynyt siellä ihan älyttömän hyvin ja tullut joka päivä kotiin innosta hihkuen. Kertonut hauskoja juttuja, mitä päivän aikana on tapahtunut. On ihana nähdä, kuinka innoissaan hän on. Voin myös hyvin kuvitella, että hän on tosi hyvä tuossa työssä. Lapset on innoissaan, kun Tuukka heittäytyy heidän kanssaan leikkimään, pelaamaan ja riehumaan. Hän onkin saanut jo ekan viikon aikana monta ”parasta kaveria”. 😉

Mulla alkoi myös maanantaina uudet hommat. Aloitin markkinointikoordinaattorina Hyvinvointistudio Lupauksella! 🙂 Ihan älyttömän mielenkiintoista hommaa! Oon oppinut jo ekan viikon aikana paljon uusia asioita somesta ja pr-hommista. Teen 50% työviikkoa Lupaukselle, joten työtunteja mulla menee niihin hommiin vajaa 20h viikossa. On hienoa, että voin tehdä näitä töitä niin etänä kuin Lupauksella konkreettisesti. Saan siis yhditettyä tän työn blogin kirjoittamiseen upeasti! On todella mielenkiintoista olla mukana yrityksessä, jonka iso kohderyhmä asiakkaissa on äidit.

Nyt on muuten viimeisiä hetkiä ilmoittautua mukaan Kuntouta keskivartalo -kurssille!! Se on viiden viikon nettivalmennus, jonka aikana harjoitellaan keskivartalon palautumista synnytyksestä ja raskaudesta. Maanantaista perjantaihin tulee joka aamu sähköpostiin uusi viesti, joka kertoo päivän liikkeen ja / tai tehtävän. Toi valmennus on auttanut monia äitejä saamaan erkauman palautumaan nopeammin ja lantionpohjan lihaksiin takaisin voimaa ja hallintaa synnytyksen jälkeen. Suosittelen ihan 100%!! Oon myös itse käynyt tuon kurssin ja sain sillä tuloksia aikaan! 🙂 Klikkaa TÄSTÄ ja pääset mukaan! Kurssi alkaa HUOMENNA! 🙂 🙂

Tammikuu ja helmikuu on haastavimpia kuukausia ajankäytön kannalta. Emman päiväkoti alkaa maaliskuun alussa. Mutta hyvällä suunnittelulla on saatu tosi hyvin kaikki pelaamaan. Istuttiin eilen kalenterit kädessä Emman päikkärien aikana sohvalle ja katottiin päivä päivältä läpi tammikuun loppuun asti. Minä päivänä Emma menee mun äidille ja minä päivänä Tuukan vanhemmille, kuka vie koirat lenkille tiistaina ja kuka torstaina. Nyt kun on selkeät sävelet kalenterissa ylhäällä, on helpompi mieli lähteä taas alkavaan viikkoon! 🙂

Meillä on tosiaan suuri onni, että Emman isovanhemmat pystyy nyt auttamaan meitä ennen päiväkodin alkua. Tähän astikin he ovat auttaneet, mutta nyt vielä tehostetummin. Esimerkiksi ens viikolla Emma on mun äidin luona hoidossa kahtena arkipäivänä ja Tuukan vanhempien luona yhtenä arkipäivänä. Se tarkoittaa sitä, että mulla on kolme kokonaista työpäivää ens viikolla ja sen lisäksi kahtena päivänä Emman päikkärien aikaan pari tuntia tehokasta työaikaa, plus niinä aamuina Tuukka on Emman kanssa pari tuntia ennen omiin hommiin lähtemistä.

Tällaisella tunti tunnilta suunnittelulla ollaan saatu nyt tammikuun loppuun asti suunniteltua kalenteri toimivaks. Molemmilla on aikaa tehdä MT Personal Trainingin hommia, sekä näitä uusia töitä. Muuttoon saatiin muutama ystävä avuksi ja muuttolaatikotkin saapui perjantaina. Joten hyvä tästä tulee!! 🙂 Onneks on tälläkin viikolla kuitenkin jäänyt paljon aikaa puuhata kaikenlaista Emman kanssa.

On ihanan virkistävää tehdä töitä pitkästä aikaa jollekin toiselle. Tuukkakin sanoi, että se kun on yhtäkkiä ihan oikeasti työkavereitakin on jotenkin tosi kiva asia! 🙂 Mietin ihan samaa yhtenä päivänä, kun istuin Lupauksen toimistolla. Kun saadaan muutto hoidettua ja koti kuntoon, uskon näiden uusien kuvioiden tuovan vaan pelkästään hyvää meiän arkeen ja elämään.

Jopa parisuhdetta virkistää se, kun illalla voidaan jutella miten kummankin työpäivä meni ja mitä kaikkea siihen sisältyi. Kun toinen ei tiedäkään siitä työstä oikeastaan mitään, on ihana kertoa ja kuunnella. Monta vuotta kun ollaan yrittjäpariskuntana toimittu, onkin tosi virkistävää ettei ihan 24/7 istuta samalla sohvalla näpyttämässä koneita vierekkäin. Vaan molemmilla on omat työt ja uudet kuviot sillä rintamalla. Toki edelleen tehdään myös yhdessä töitä Treeniryhmän, Muutos-valmennuksien ja CitySurvivorsien kanssa. <3

***

Uudet kuviot tuo tullessaan myös vapaat viikonloput. Kaikki työt pyritään tekemään tästä edespäin ma-pe akselilla. Viikonloput on sitten meiän omaa perheaikaa. Kuten jo jossain postauksessa mainitsinkin! 🙂

Ihanaa sunnuntaita kaikille!