Viimeistä kertaa!

*Sisältää mainoslinkkejä

Me ollaan päätetty Tuukan kanssa, että kaikella on aikansa. Kuten eräs treeniryhmäläisemme totesi: joskus jonkun pitää loppua, jotta uusia juttuja voi tulla tilalle. ❤ Tänä kesänä siis tällä erää vikaa kertaa MT Personal Trainingin Treeniryhmä!

Me päätettiin myös, että tänä kesänä kaikki pääsee YHDELLÄ KORTILLA KAIKKIIN KESÄN TREENEIHIN!! ​All in -kortti on siis vaan 89€ 

Kortti sisältää siis oikeuden käydä kaikissa kesän treeneissä!! Treenejä on 3-4 viikossa ja niitä järkätään Helsingin keskustan alueella ja myös Espoossa tällä kertaa! Koko kalenterin näät TÄSTÄ. Treenit on monipuolisia: on juoksutreenejä, porrastreenejä, kehonpainolla tehtäviä ja kahvakuulia tai muita painoja hyödyntäen. Tehdään ryhmässä, mutta yksin ja hyvällä fiiliksillä! 🙂

Meillä on mun ja Tuukan lisäksi neljä huippua valmentajaa mukana: Laura Enroth (juoksu), Inari Mölsä (kehonpaino ja ”taistelutreenit”), Jenni Milonoff (akrobatia) sekä Noora Kenttämaa (kehonpainotreenit). Kaikista valmentajista lyhyt esittely on TÄSSÄ.

Treeniryhmän parhaita puolia on monipuolinen treenitarjonta sekä se, että osallistujat voi täysin vapaasti valita mitä ja milloin haluaa harjoitella. Tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Myös välitön, toisia tsemppaava ja iloinen tunnelma on ollut aina läsnä treeneissä! Nauraa saa, vaikka tekeekin omalla tasollaan täysillä! 😉

Vähän tulee jopa haikea fiilis, nyt kun tätä kirjoittaa. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, josko vaikka kesällä 2019 taas uudestaan! 🙂 Never say never! Mutta siis, jos oot miettinyt joskus haluavasi osallistua meiän treeniryhmään, niin nyt sulla on vikaa kertaa siihen mahis!! Suosittelen! 😉

TÄSTÄ pääset lunastamaan itselles paikan kesän hauskimpiin treeneihin!

***

 

 

 

KIRJAMME ON ILMESTYMÄSSÄ!!

Ihan pian pian pian se on meidän käsissämme!! Iiiiik!! Ja toivottavasti myös monien teidän! 😉

10.huhtikuuta, eli reilun viikon päästä kirja on KAUPOISSA!! Oikeasti ihan hullun jännää!!! Viime vuonna kirja kuvattin kesällä loistavan valokuvaaja Teemu Kuusimuurron kanssa. Me suunniteltiin Tuukan kanssa kaikki kirjan 20 treeniä ja sitten monien kuvauspäivien aikana kuvattiin kaikki treenit läpi.

Viime kesän pilviset päivät jäi meille kirjan myötä muistoihin, sillä melkein joka kerta kun oli kuvauspäivä oli taivaalla pilviä. 😉 Silti jostain syystä kuvat näyttää kirjassa ihan upean värikkäiltä ja aurinkoisilta!!

Syksyn aikana kirjoitettiin treenit, toistomäärät, ohjeet ja kaikki kirjassa olevat tekstit. Miksi ulkona liikkuminen on kannattavaa, miksi on syytä huoltaa kehoa ja kuinka usein kannattaa treenata tai miten se oma treenikalenteri kannattaa suunnitella. Sen jälkeen kirjan kustannustoimittaja, aivan super ihana Jenny Belitz-Henriksson oikoluki kaikki tekstit ja lähetti ne taittajalle.

Kirjan upea ja loistavaa työtä tehnyt taittaja Oskari Sarkima teki kirjasta ensimmäisen version kansikuvaa myöten syyskuussa. Oli mahtavaa miten meidän näköinen kirjasta tuli ihan heti. Kirja on kokonaisuudessaan tosi erilainen ja erinäköinen mitä mikään muu treenikirja on ollut. Se on huippua! Kirjasta paistaa liikunnan ilo ja se on juuri se, mikä on mun ja Tuukan sanoma.

Postauksen lopussa suora linkki ennakkotilaukseen, ale -11% + ilmainen toimitus!!

Me tehtiin yhdessä Emman vauvavuotena toinen vauva! – Meidän ensimmäinen kirja! 😉 Kirjan kiitos-tekstissä lukee:

Kiitos isovanhemmat, Taina, Paula ja Matti. Ilman teidän apuanne emme olisi saaneet kuvauspäiviä hoidettua. Kiitos Emma, pieni tyttäremme, joka jaksoit olla muutamana kuvauspäivänä treenipainona ja assistenttina. Kiitos Jussi, Leena ja Minni. Ja kiitos ystävät.

Kiitos mahtavat yhteistyökumppanimme 2XU, Yvette, Röhnisch ja Biancaneve.

Kiitos kaikille Treeniryhmässämme vuosien saatossa mukana olleille. Teidän ansiosta olemme inspiroituneet yhä uudelleen ja uudelleen keksimään hauskoja, mutta haastavia harjoituksia. Te saatte hymyn meidän huulillemme joka viikko. Oikeastaan teidän ansiosta koko kirja sai alkunsa. Erityiskiitos muutamalle ryhmän upealle naiselle; Sanna-Maija, Elina, Aili, Maija, Emma, Hanna, Ida, Karoliina ja Annika.

Kiitos Jenny, kun jaksoit muistutella meitä deadlineista ja ennen kaikkea kannustaa! Kiitos huikealla kuvaaja Teemulle! Kiitos myös kirjan super makean taiton takana olevalle Oskarille.

***

JA NYT SE ON SITTEN VIHDOIN TILATTAVISSA!! EN KESTÄ!!! 😀 Pääsette tilaamaan kirjan TÄSTÄ LINKISTÄ nyt ennakkoon!! Jos tilaatte nyt, niin toimitus on ilmainen ja kirja on perillä vko:lla 15! Eli samaan aikaan kuin kaupoissa!! WUHUUUU!!! IIIIIK!!! 😀 😀 😀 😀

Ps. Tää ei oo aprillipila! 😉😄