Hengästyttävä musiikki.

Kaupallinen yhteistyö: Libresse
libresse_spotify

 

Kuuntelen aina treenatessa musiikkia. Se vaikuttaa isosti mun treenimoodiin. Jos teen venyttelytreenin, musiikki on ihan erilaista kuin salitreenissä. Kuuntelen musiikkia oikeastaan koko ajan muutenkin. Kun liikun paikasta a paikkaan b, en koskaan lähde ilman kuulokkeita.

Treenibiisit valitsen niin, että ne oikeasti saa sellaisen fiiliksen itselleni, että yritän vielä kovempaa. Sellaisen fiiliksen, että hengitys kiihtyy ja syke nousee. Kun taas venyttelytreenibiisit pitää olla sellaisia, että syke ja hengitys tasaantuu.

dav

Mun hengästyttävä treenisoittolista Gasping! on sellanen, mitä kuuntelen aina treenatessa. Sen sisältö saattaa muuttua, jotkut biisit lähtee pois ja uusia tulee tilalle. Jotkut biisit voi olla temmoltaan rauhallisempia, jotkut sellaisia, jotka herättää sen fiiliksen että nyt pistetään lisää pökköä pesään. Niitä kuuntelen aina sitten lopputreenistä.
hengästyttävä

Treenilaukustani löytyy siis AINA kuulokkeet ja kännykkä. Toki sieltä löytyy muutakin, mm. hygieniatarvikkeita, suihkukamppeet ja usein myös työvihko. Melkein aina käyn treenaamassa ennen töitäni, sen jälkeen pikainen suihku ja freesaus ja sitten asiakkaita treenauttamaan.

treenikassi_libresse

Libresseltä on tullut nyt uusi pikkuhousunsuoja, DailyFresh, jossa on ProSkin-ominaisuus. Sen vuoksi se on nyt 5x hengittävämpi kuin aiemmat suojat. Itse olen aina tykännyt Libressen tuotteista, ne on aina ollut laadukkaita. Siispä niitä on aina löytynytkin mm. treenikassistani. On tärkeää, että myös iho voi hengittää joka puolelta.

Libressellä on nyt käynnissä musiikkikilpailu, joka on tehty Spotifyn kanssa. Kilpailusivulla ihmiset saavat ehdottaa biisiä, joka on niin upea että saa heidät haukkomaan henkeään. 🙂 Ja palkinnotkin on aika huikeita!!

PALKINNOT
1. palkinto – Ticketmaster.fi-lahjakortti, arvo 400 €
2. palkinto – Ticketmaster.fi-lahjakortti, arvo 300 €
3. palkinto – Ticketmaster.fi-lahjakortti, arvo 200 €
4.–5. palkinto – Spotify Premium (6 kk), arvo 60 €

YLEISET KILPAILUEHDOT
Kilpailuun osallistutaan täyttämällä kilpailulomake kampanjasivustolla. Voit osallistua niin monta kertaa kuin haluat, mutta voit voittaa vain kerran. Kilpailuaika päättyy 6.6.2016, ja kilpailuun voivat osallistua kaikki, jotka asuvat ja ovat kirjoilla Suomessa.

Kilpailuun voit siis osallistua TÄSTÄ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=libresse-monnatreenaa;EASTpostID=24986]

Treenibiisien TOP 10! +1

Kuten moni teistä tietääkin, treenaan aina kuulokkeet päässä. Tai no en silloin jos treenaan jonkun kanssa.. 😉 😀

temppu

Mulle treenimusiikki antaa potkua. Biisit voi olla tosi erilaisia treenin aikana, mutta pääasia ettei ne ole hitaita temmoltaan. Mulla on Deezerissä oma Treenibiisit -soittolista. Siellä on tällä hetkellä 57 kappaletta. Lisäilen sinne biisejä ja poistelen biisejä vähän fiiliksen mukaan. Noista 57:stä tällä hetkellä parhaat kymmenen tässä alla. + 1 … 😉

 1. Antti Tuisku – Pojat
 2. Rebel – Black Pearl (He’s Pirate)
 3. Cheek – Liekeissä
 4. Axwell – Sun is shining
 5. Icona Pop – Emergency
 6. Sini Sabotage – Kovempaa kyytiä
 7. Vicetone – Nothing stopping me
 8. Toni Wirtanen – Sata kesää, tuhat yötä
 9. Otto Knows – Next to me
 10. Cheek – Chekkonen
 11. Chisu – Anna askeleen viedä

Onko mikään noista teiän treenibiisilistoissa? Tai millaista musiikkia te yleensä kuuntelette treenatessa? Onko joku yks tietty biisi josta saatte voimaa vielä niihin pariin vikaan toistoon?

Tässä vielä loppuun hauska ja tosi hyvä kehonpainotreeniliike! Kokeilkaa! 🙂