Miten palauduin raskaudesta?

*Sisältää mainoslinkkejä

Miten sun raskauskilot lähti? Kuinka uskalsit treenata? Mitä teit auttaaksesi vatsalihasten erkauman palautumisessa? 

Näitä kysymyksiä multa kysellään säännöllisesti. Kerronpa siis koosteen teille! 🙂

Lokakuu 2016

Marraskuussa kun Emma syntyi, meni koko kuukausi hyvin rauhallisesti. Sektion vuoksi en saanut tehdä oikeastaan mitään. Pitää vauvaa sylissä joo ja kävellä hyvin rauhallisesti. Mutta esim. vauvaa painavampaa en saanut nostaa kahteen viikkoon. Muuten ensimmäiset viikot meni täysin uuteen tulokkaaseen tutustumisessa ja siihen meidän uuteen elämäämme yhdessä.

Kun kävelin synnytyslaitokselle sisään, painoin jotain reilu 90kg! Painoa raskauden aikana tuli siis n.20kg. Siitä synnärille jäi muistaakseni 6kg + suurin turvotus kasvoilta, sormista ja muutenkin kropasta. Sen jälkeen parin kuukauden aikana tippui n.10kg oikeastaan tekemättä mitään. Imetys  ja maidon pumppaaminen kulutti vähän extraa. Vaunulenkeille lähdin joskus joulun tienoilla ensimmäisiä kertoja. Mutta ne oli tosi rauhallisia sellaisia.

Joulukuu 2016

Oikeastaan ekan kerran tein ”tarkotuksellisesti” jotain palautumisen suhteen tän vuoden tammikuussa, kun lähdin mukaan meidän Muutos-valmennukseen. Kerroin siitä täällä. Tuon kahdeksan viikon aikana multa tippui yhteensä n.4kg. Ekalla viikolla 1,8kg! Joka on aika paljon, mutta siitä tahti sitten hidastui. Tuo silloin tiputtamani paino jäi sille tielleen, eikä oo tullut takaisin. Paino on nyt 72kg ja tässä vuoden aikana se on heilunut 1-2kg suuntaan tai toiseen. Mutta se on tosi normaalia painonheittelyä.

Treenit aloitin liian aikaisin, vaikka yritinkin tehdä rauhallisesti, enkä käyttänyt lisäpainoja. Mutta silti aloitin liian nopeasti. Sain neuvolalääkäriltä vihreää valoa treeneille ja aloitin, koska tuntui hyvältä. No mä olin väärässä ja niin oli se lääkärikin. Siitä ”kärsin” sitten tämän vuoden. Oikeasti vatsalihasten erkauma palautui vasta tänä syksynä ahkerien ja runsaiden palautumisharjoitusten avulla.

Helmikuu 2017

Niistä pyydetään aina esimerkkejä ja liikkeitä, mutta oon päättänyt etten jaa niitä täällä. 🙁 Mä en oo ammattilainen siinä ja en halua neuvoa väärin. Mutta tammikuussa on alkamassa taas verkkokurssi, jossa ammattilainen kertoo liikkeitä videoiden avulla. Vinkkaan ja linkkaan siitä, kun se julkaistaan! 🙂

Meillä on alkamassa 8.tammikuuta taas Muutos-valmennus! Ajattelin taas itsekin hypätä kelkkaan mukaan! 🙂 Tuleeko teistä joku mukaan? Valmennus kestää kahdeksan viikkoa, jokaiselle osallistujalle tehdään henkilökohtainen harjoitusohjelma ja ruokavalio. Valmennuksessa on 60 reseptiä, joten ei syödä yksipuolisesti, eikä pelkkää kanaa. 😀

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

  • Henkilökohtainen ruokavalio
  • Henkilökohtainen harjoitusohjelma
  • 8 muutosta, jotka saavat sinut voimaan paremmin
  • 60 reseptiä ravintoarvoineen
  • Kuntosaliohjelmia
  • Videoita kuntosaliohjelmiin
  • Treenivideoita kotitreeneihin
  • Pääsy valmennusympäristöön, josta löytyy paljon tietoa terveellisestä ravinnosta & liikunnasta
  • Valmentajien tuki ja neuvot koko valmennuksen ajaksi.
  • Valmennusryhmän tuki ja kannustus

Tuo valmennus maksaa vaan 127€! Ja nyt saatte koodilla Monna sen hintaan 97€!! Kannattaa hyödyntää alekoodi ja tulla mukaan! 🙂 Kuten oma kokemukseni kertoo, muutokset on pysyviä! 

Klikkaa siis TÄSTÄ ja ilmottaudu mukaan!! Alekoodi on voimassa 27.12.2017 asti!

Kesäkuu 2017
Lokakuu 2017
Marraskuu 2017
Joulukuu 2017

***

Kysykää ihmeessä, jos tulee jotain mieleen vielä mun palautumisesta. Jotain vinkkejä joita haluatte tms.. 🙂