Raskausmahasta tähän päivään.

*Sisältää mainoslinkkejä

Mä etin tänään vanhoja postauksia raskausajan liikunnasta ja siinä niitä postauksia selatessani ponnahti ihana postaus silmiin! 🙂 Sellainen, minkä olin tehnyt joku pari viikkoa synnytyksen jälkeen. Voi APUA miten ISO mun maha oli silloin loppumetreillä raskaudessa!!

Tän vanhan kuvakollaasin innoitamana otin tänään pari kuvaa, että miltä se kroppa näyttää nyt – verrattuna näihin vanhoihin kuviin.

Mä aloitin nyt maantaina supersuositun Kuntouta keskivartalosi -äitikurssin jatko-osan: Treeni, ravinto ja hyvinvointi! Ja oon kyllä nyt ihan into piukassa tästä! Kävin eilen salilla ja tein ekaa kertaa erkauman palautumisen jälkeen ihan kunnon vatsalihastreeniäkin! Mikä IHANA tunne onkaan nyt keskivartalossa, kun vatsalihakset on kipeinä!! 😀

Tässä on hei linkki, jos säkin haluat lähteä tohon jatko-osaan mukaan! Vaikka se alkoi maanantaina, niin hyvin ehtii vielä mukaan! Kurssi kestää viis viikkoa ja sen hinta on teille 69€!!

Treeni, ravinto ja hyvinvointi -jatkokurssi / ALKOI 12.3!

Tässä on linkki myös tosiaan supersuositun ja paljon kehuja saaneen synnytyksestä palautumisen verkkokurssiin. Se maksaa teille 79€ (norm.89€)

Kuntouta keskivartalosi -äitikurssi / ALKAA 19.3!

Molemmilla kursseilla on selkeitä ohjeita, videolla tai kuvilla ja sanoilla. Uusista ohjeista tulee aina sähköpostiin ilmoitus. 🙂

Jos haluut lukea lisää tuosta Kuntouta keskivartalosi -kurssista, niin tässä ”Onko normaalia, että pissat tulee housuun” -postauksessa on asiaa. 🙂

***

Mulla on ollut väsymystä nyt tässä lähiaikoina tosi paljon, kuten teille kirjoitinkin. Mutta nyt tuntuu jotenkin, että TÄÄLTÄ TULLAAN TAAS!! 🙂 En tiedä vaikuttaako energiaan se, että Emman päiväkoti on alkanut sujumaan mukavammin vai se, että oon päässyt vähän treenin makuun taas. Vai se, että valvoin viime yönä Emman sängyn vieressä 2,5h, kun se vaan kikatti ja sanoi hei hei ja kukkuu.. 😀

No oli syy mikä tahansa, niin nyt on ihana fiilis!! Täältä tullaan elämä ja kevät! 😉

***

Mamma kunnossa!

Muistatettko, kun elokuussa kirjoitin postauksen Tämä mamma kuntoon! ? No nyt tämä mamma on kunnossa!! 😀

Tämän viikon keskiviikkona päättyi puolivuotinen valmennus Sara Nevalaisen kanssa Hyvinvointistudio Lupauksella. Kun syksyllä aloitettiin Saran kanssa, olin mä tosiaan aika mäsänä kroppani kanssa. Erkaumaa oli edelleen, vaikka synnytyksestä alkoi olemaan jo melkein vuosi. Koko kroppa tuntu tosi vieraalta.

Sara katsoi nyt viimeisen treenikerran päätteeksi mun vatsalihasten tilanteen ja totesi: ”Nää tuntuu todella napakalta. Mä sanoisin, että nyt et voi enää ainakaan käyttää syynä treenaamattomuudelle erkaumaa.  Ja voi pojat kuinka iloinen ja ihana oli tämä kommentti!! Maltti on valttia ja VIHDOIN mun vatsalihakset on ihan lopullisesti kunnossa! Toki edelleen mennään rauhallisin askelin takaisin treenien pariin, mutta nyt mä kuitenkin saan tehdä KAIKKEA!!

Sain kotiin kahvakuulatreenin ohjeet, ja vaikka kuulailu on ollut mulla tuttua jo useamman vuoden, opin nyt jotain uutta. Niin tekniikoista kuin uusia liikkeitäkin.

Täytyy sanoa, että ekaa kertaa ikinä mä alan taipumaan kotitreenin pariin! 🙂 Mä oon aina suositellut kotitreenejä omille asiakkaille, niillä kun säästää aikaa. Ei tarvi erikseen lähteä mihinkään, vaan voi tehdä kotona. Mä ite en oo koskaan oikein saanut niistä irti, mutta nyt kun on tilaa ja myös matkaa kuntosalille, rupee se kotitreenaaminen kuulostaa houkuttelevalta.

Meinaankin tänään tehdä ekan kerran tän kahvakuula-ohjelman kotona. Ihan tosi hauskaa!!

Tähän asti mä oon pelännyt treenaamista edelleen. Että en vaan menis takapakkia vatsan kanssa taas kerran. Mutta nyt Saran kanssa vikan treenikerran jälkeen mulla on oikeasti ammattilaisen vahvistus siitä, että ne vatsalihakset on palautuneet. Se tuntuu aika uskomattomalta!! Eihän siinä mennyt kuin vuosi ja kolme kuukautta! 😉 😀

Joku mun ig-seuraaja sanoikin, että kyllä raskaus on joo oma juttunsa, mutta se palautuminen vasta onkin! 😀 Ja se niin pitää paikkansa ainakin mun ja monen muunkin kohdalla.

***

Iloista sunnuntaita kaikille!