Yleistä höpinää.

En tiedä mistä se johtuu, mutta olen ollut väsyneempi nyt parin viime viikon ajan kuin pitkään aikaan. Mielestäni väsymystä ei voi verrata toisen ihmisen kanssa. Jos toisella on viisi lasta ja hän on väsynyt, voi yhtä hyvin väsynyt olla yhden lapsen äiti. Väsynyt voi olla ihan vaan vaikkapa lapseton opiskelija, joka paahtaa menemään tuhatta ja sataa päivät pitkät. Se on vähän sama juttu, kuin jos itsellä on joskus huono fiilis ja apea olo, niin pitäisi sitten muka aina miettiä kuinka hyvin asiat ovat. Kyllä sitä välillä voi olla allapäin vaikka kaikki maailman asiat olisivat hyvin. Omia oloja ei turhaan saisi verrata muide oloihin.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Olin viime viikon perjantaina viettämässä ystäväni polttareita. Aamulla heräsin viideltä ja olin aivan loppu jo klo 10. Mietin, että miten ihmeessä jaksan lähteä viettämään päivää tyttöjen kanssa energisenä. Olin niin väsynyt, että meinasin jo laittaa kaasoille viestiä etten kerta kaikkiaan pysy hereillä. Mutta en halunnut tehdä sitä ystävälleni Merille. Siispä pistin treenikamppeet niskaan ja lähdin. Onneksi lähdin, sillä väsymys kaikkosi viimeistään kun saavuimme trampoliinipuistoon Valimoon. 😀 Teki muutenkin todella hyvää olla seurassa, josta ei kaikkia tuntenut. Seurassa, jossa ei puhuttu vauvoista tai miten kenenkin lapsi nukkuu ja kakkaa. Vietin ihanan päivän naisseurassa ja klo kahdeksan tietämissä talsin kotiin nukuttamaan Emmaa.

Lauantaina vietimme äitienpäivää jo ennakkoon Tuukan vanhempien luona. Kävimme syömässä herkullista kakkua ja höpöttelemässä niitänäitä. Sunnuntaina aamusta heräsin äitienpäivään levänneenä. <3 Olin saanut nukkua koko yön korvatulpat päässä. Tuukka teki ihanan aamiaisen, smoothiet, tuorepuristetut mehut, kahvia, hedelmiä ja mun herkkuja: voisarvia! 😉 Puolen päivän tienoihin lähdimme kävelemään kohti Kalliota, veljeni luokse äitienpäivä-brunssille. Veljeni oli tehnyt herkullisia ruokia meille pöydän täyteen. Emma ryömi pitkin lattioita ja höpötti muiden mukana omiaan. Oli ihanaa.

Silti kotiin tultuamme olin aivan poikki. Ihan niin väsynyt, että olisin voinut painua samalla sekunilla nukkumaan. Kello oli neljä iltapäivällä. Koko viikonloppu oli ihanan rento, mutta sunnuntaina illalla olin väsynyt, kuin pitkän työviikon jäljiltä.

Eilen kävin aamusta salilla. Olen päättänyt, että nyt alkaa treenit taas palautumaan viikkoihini. 🙂 Oli ihan super kiva olla salilla ja tuli sellainen oikein kunnon ryöppy treenimotivaatiota! Tiedän, että treenaaminen lisää energiaani. Sen vuoksi meinaan nyt pitää huolta siitä, että käyn treenaamassa tästä lähin taas viikottain, alkuun ainakin pari-kolme kertaa viikossa.

Jotenkin minusta nimittäin tuntuu, että väsymykseni ei johdu pelkästään yöunien katkonaisuudesta. Toki niistäkin. Mutta luulen ja uskon vahvasti, että treenaaminen tuo taas kaivattua lisäenergiaa!

Muutenkin olen paljon miettinyt kaikenlaista tulevaisuudesta tässä lähipäivinä. Kevät on aina ollut minulle jotenkin sellaista uudistumisen aikaa. Olen nyt miettinyt taas vakavasti sitä, että mitä töitä haluan tehdä tulevaisuudessa. Palaanko vielä pt:n hommiin vai opiskelisinko jonkin muun ammatin? Tavallaan tekisi mieli opiskella jotain uutta. Myös se, että yrittäjyyden tie täällä meillä Suomessa on aika kivistä aika ajoin, toki myös ihanaa – on saanut miettimään paluuta ns. ”palkkatöihin”. Kuitenkin rakastan ihmisten motivoimista ja treenauttamista. En tiedä. Aika näyttää.

Emman ihanat kengät – TÄÄLTÄ (useita värejä)

***

Ainiin! Reima:lla on nyt muuten varastontyhjennys käynnissä!! Siellä on 16.-21.5.2017 aiempien kausien tuotteita kovilla alennuksilla: talvivaatteita, välikausivaatteita, lasten kenkiä, uimapukuja, UV-asuja ja asusteita jopa -50%.  TÄSTÄ pääset kurkistelemaan löytyykö hyviä tarjouksia! 😉 

***

Sellaisia pohdintoja ja yleistä höpinää tähän väliin.. Miten teillä siellä menee? 😉

 

Lue myös edellinen postaukseni: City Survivors 2.0

Emma 6kk

Eilen meidän pieni rakas tyttömme täytti kuusi kuukautta! Siis puoli vuotta! Apua sentään, hän on jo ihan iso tyttö. 😀 No, pieni vielä. Mutta tuntuu tosissaan, että aika lentää aivan hurjaa vauhtia!

Me päätimme juhlistaa tätä puolivuotispäivää ja kutsuimme Emman kummit kylään. Me tykkäämme siitä, että Emma tottuu pienestä pitäen siihen, että meillä käy ystäviä kylässä. Ja tulevaisuudessa tietysti hänkin saa aina tuoda ystäviään kotiin.

Lauantaina aamusta siivoilimme kotona, kun Emma nukkui aamupäikkäreitään parvekkeella. Kun Emma heräsi, otettiin hänestä puolivuotiskuvat. <3

Perjantaina kyselin instagramin MyStoryssä vinkkejä johonkin hyvään, mutta suht terveelliseen tarjoiltavaan. Sain niin monta ehdotusta smoothiekakusta, että sellaisen tein. Aluksi näytti, että se ei hyydy… 😀 Mutta hyytyi kuitenkin ja meni kaupaksi koko kakku, kehujakin tuli. 😉 Jaan reseptin teille lähipäivinä!

Mietin ennen vieraiden saapumista, että mitenhän Emma ottaa vieraat vastaan. Hän on nimittäin ihan tässä muutaman viikon sisällä alkanut hieman vierastamaan. Alahuuli menee mutrulle ja sitten pitää äkkiä päästä äidin tai iskän syliin. Vierastamista on ollut varsinkin miehiä kohtaan. Olenkin jostain lukenut, että vauvat saattavat helposti vierastaa miehiä, mutta ei naisia. Hassua. 😀

No, mutta joka tapauksessa Emma istuskeli juhlien ajan kaikkien vieraidemme sylissä ihan tyytyväisenä ja väliin höpötti omia juttujaankin. Pari kertaa lähti alahuuli väpättämään, mutta se meni ohi aina yhtä nopeasti kuin alkoikin. 🙂

Illalla juhlien jälkeen Emma päätti ottaa ryömimishommat haltuun ja lähtikin vetelemään tyynen rauhallisesti itseään eteenpäin. 😀 Tähän mennessä on siis pyöritti vain akselin ympäri ja peruutettu. Mutta nyt lähti eteenpäin ja kohta varmaan saa olla perässä juoksemassa. 😉

Juhlat taisi väsyttää pientä sankaria sen verran, että illalla nukutushommat meni aivan läskiksi. Uni tuli loppujen lopuksi silmään vasta klo 22, kun normaalisti Emma nukahtaa yöunille klo 20 aikoihin. Aamulla hän herää JOKA päivä klo 06, ihan sama monelta on menty nukkumaan. Niin kävi myös tänään. 😀

Niin suloinen, ihana prinsessamme. <3

***

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! <3 

Ensi viikolla tulossa juttua hyvistä matkarattaista, smoothiekakun ohjetta ja kaikenlaista muuta mukavaa höpötystä! 😀 Ja postaustoiveita saa aina antaa!