Kuinka vaikea on heiluttaa peppua.

G03870521Dancehall Queenstyle! Love love love it!!! Vaikka olin super innoissani viime kauden Dancehall Reggaesta, niin voisin kyllä sanoa tehneeni oikean valinnan kun siirryin nyt Queenstylen pariin.

Kolme viikkoa sitten maanantaina alkoi siis uusi tanssiharrastukseni Etnofitneksellä.
Opettajana on sama ihana Mari Lindström ja reggae vaihtui queenstyleen. Tunnit on erilaisia ja kroppa joutuu enemmän koetukselle. Ja mä niin rakastan sitä!!

Queenstyle sisältää siis paljon lattiakoreografiaa ja akrobatiaa. Kärrynpyöriä ja erilaisia kuperkeikkoja tehdään joka tunti. Päälläseisonta tulee jossain vaiheessa mukaan ja peppu heiluu vielä enemmän kuin reggaessa. 😉 Ja voi ristus, että voikin olla vaikeeta ja raskasta heiluttaa peppua. 😀

Ryhti hyvä, keskivartalon tuki tiptop!
Ryhti hyvä, keskivartalon tuki tiptop!

Jalat on kovilla, keskivartalo on käytössä koko ajan. Ja sitten vielä se, että kontillaan maassa pitäis pystyä heiluttamaan pakaroita persposki kerrallaan. 😀 Hahaha!! Mutta on niin siistiä taas kokeilla ja oppia jotain uutta. Voitte kuvitella miltä tuntui ekalla tunnilla katsoa omaa pyllyä peilistä ja samalla katsoa kun Mari näyttää hienosti miten kannikat pitäisi heilua eli  ”bouncata” vuorotellen. Ja sitten kun sitä siinä yritti niin maan pirusti ja missään ei liikahtanut senttiäkään. 😀 😀

G0386995Tunnilla tehdään paljon kehonpainojuttuja, lämmitellään toki aina todella hyvin ja sen lisäksi tehdään ihan lihaskuntoliikkeitä esim. vatsalihaksille, jaloille ja yläkropalle. Tunti on aina 75min pituinen ja alussa tehdään lämmittelyt, sitten lattianpoikki-juttuja ja loppuun koreografiaa.

DCIM102GOPRO DCIM102GOPROVenyvyys- ja liikkuvuusharjoituksia tehdään myös. Mä oikein odotan, että syksyn aikana pääsen vielä alemmas spagaatissa ja ehkä jouluun mennessä saisin sen kokonaan onnistumaan. Toki sitä varten tarvii venytellä useammin kuin kerran viikossa tanssitunnin puitteissa. 😉 On ihana haastaa kehoa eri tavalla ja uusilla liikkeillä.

DCIM102GOPRONyt jo odotan ensi viikon maanantaita, että pääsen taas sheikkaamaan, kokeilemaan uusia juttuja ja haastamaan itseäni. Kaiken muun hyvän lisäksi tunneilla on super hauskaa! Hyvä porukka ja mahtava opettajamme. <3 Ensi viikkoa odotellessa!

DCIM102GOPRO***

Tähän loppuun haluan jakaa teille meidän upean opettajamme Marin videon. Siis huikea nainen!! Niin tanssijana, opettajana kuin ihan vaan inspiroijana. Ja mikä kroppa!! <3

Ensimmäinen pätkä on Dancehall Reggaeta (mitä mäkin tanssin Marin opeissa viime kauden) ja toinen pätkä Queenstyleä!
Videon on kuvannut ja editoinut breikkaajana tunnettu Jussi Focus Sirviö.

Queenstyle – Ole ylpeä muodoistasi!

”Be who you are and be proud of your curves!”

IMG_20150830_100644Torstaina mulla oli ilo astella Etnofitnekselle sisään ja tavata siellä sekä mun lukijoitani, että muutamia ystäviä ja asiakkaitani tanssin merkeissä.
Etnofitnekseltä ehdotettiin, että pidettäis mun lukijoille erilainen blogitapaaminen – nimittäin tanssien! 🙂 Ja siitäpäs minä innostuin!

DCIM102GOPROSaimme siis kokeilla 1,5h dancehall queenstyleä ihanan Marin ohjaamana. Queenstyle on tanssilaji, jossa saa todella ylpeydellä pyörittää pyllyä ja sheikata kurvejaan. Siinä ei katota, että kellä on tiukimmat vatsalihakset tai pienin rasvaprosentti. 😉
Mulla on alkamassa huomenna maanantaina tämä laji Etnofitneksellä ja sitä sitten koko syksy maanantaisin tamapataan ja sheikataan. Oon tosi innoissani ja varsinkin tuon torstain tunnin jälkeen, joka osoitti mun valinneen sairaan makeen uuden lajin.
Viime kevään tanssin dancehall reggaeta, mutta nyt se vaihtui queenstyleen. Mari sanoi, että tämä saattaa jopa olla vielä enemmän mun juttu. Queenstyleen nimittäin kuuluu tosi paljon akrobatiaa. Oujee!!

DCIM102GOPRO DCIM102GOPROTehtiin ensin kunnon lämmittelyt hyppyineen, sheikkauksineen ja venyttelyineen.

DCIM102GOPRO DCIM102GOPRO DCIM102GOPROSitten mentiin kolmeen jonoon ja tehtiin erinäisiä liikesarjoja lattianpoikki.

DCIM102GOPRO DCIM102GOPRO IMG_7599 IMG_7604 IMG_7651Meno oli sen verran kovaa, että urheilurintsikatkin aukesi kertaalleen.. 😀 Hahahaa.. Onneks mä olin jonon ensimmäisenä. 😉

Tää oli ihan super siisti tunti ja niin ihanaa kun oli paljon porukkaa mukana jorailemassa! <3

IMG_7666Huomenna mä pääsen taas Marin opastuksella sheikkailemaan! Ihan super jee!! Odotan kyllä taas tosi kovasti syksyä ja mitä kaikkea uutta tuun oppimaan tämänkin lajin parissa!

Käykää katsomassa Etnofitneksen aikatauluja ja tulkaa mukaan tanssimaan! Se vaan on niin siistiä! 😉

Mä lähden kohta taas tanssitunnille ja tällä kertaa Aleksanterin teatterille, saas nähä minkälainen tunti on. Jännityksellä odotan, nimittäin uusi opettaja mulle ja uusi laji. Woopwoop!

Kivaa sunnuntaita! <3

IMG_20150829_202134