Miten omat ripset jaksaa?

Toukokuun lopussa mä aloitin ripsien hoitokuurin. Silloin päätin, että en enää ota ripsipidennyksiä, vaan haluan omat ripseni kuntoon. Siitä on nyt reilu kaks kuukautta ja ajattelin tulla kertomaan, että missä mennään. Lupasin teille, että kerron kesän jälkeen onko omat ripset vahvistuneet ollenkaan vai miten on käynyt.

6.8.2018

Mä välillä katson vanhoja kuvia, missä mulla on ripsipidennykset. Hetkittäin tulee sellainen olo, että voi vitsi kun noi olis kauniit ja näyttävät. Mutta 98% ajasta mä tykkään tosi paljon siitä mun lookista ilman ripsaria, ilman ripsipidennyksiä – ihan vaan naturellina. Sitten kun laitan ripsaria, tuntuu kuin olisin ihan tosissani laittautunut ja oikein hämmästellen katselen silmiäni peilistä. Mitä hämmästelen on omien ripsien pituus!!

Kun jätin ripset pois, aloitin TerraNovan BeautyComplex -tuotteen käytön. Se on kehitelty siis kynsien, ihon ja hiusten hyvinvointiin. Mulle suositeltiin tätä tuotetta myös ripsien vahvistamiseen. Napsin siis sitä päivittäin yhden kapselin. Sen lisäks laitoin ehkä noin joka toinen päivä LashFood -ripsiseerumia.

Ja kyllä! Mä oon huomannut tosi ison eron parissa kuukaudessa jo! On ihana, kun esim. ripsiä taivuttaessa sinne ripsitaivuttimen ”etupuolellekin” jää ripsiä ihan näkyviin.. 😀 Haha! Ei tarvi sokkona miettiä, että onkohan siellä taivuttimessa nyt niitä ripsiä lainkaan, vai taivuttelenko ilmaa. 😉

Sain myös hyviä vinkkejä, että miten sais pidettyä omat ripset taivutettuna sitten kun laittaa ripsarin päälle. Moni suositteli ripsien kestotaivutusta, mutta moni suositteli myös ihan vaan vedenkestävää ripsiväriä. Ajattelin, että kokeilen nyt ensin tuota vedenkestävää ripsaria, niin en sitten olis taas ”koukussa” jossain hoidossa, mitä pitää tehdä säännöllisin väliajoin.

Ostin Lumenen Nordic Chic Full-On Curl ripsiväriä, koska mm. sitä suositeltiin. Oon tykännyt tosi paljon! Laitan aina muutaman kerroksen, niin tulee oikein tosi näyttävät ja oikeasti siis pysyy taivutettuna koko päivän. Mä huomasin, että kun käytin tavallista ripsaria, joka ei ollut vedenkestävä – ripset suoristu sillä sekunnilla kun sen ripsarin lätkäsin ripsiin.

Toukokuu
Elokuu

Mulla on kyllä nyt tosi vahvasti sellainen fiilis, että en ota enää ripsipidennyksiä. Siis ikinä! 😀 Vaikka ne olikin tosi kauniit ja ihanat, mutta nyt on vaan niin paljon helpompi, kun voi olla 90% päivistä ihan naturellina ja sit on tosi ihana, kun voi välillä laittautua. Ihana on myös se, että ei oo koukussa hoitoihin ja huoltoihin. Mun piti kuitenkin 3-4 viikon välein käydä huoltamassa aina ripset. On siinäkin tietty oma hommansa.. 😉

Mä oon tosi iloinen, että näin helposti on omat ripset vahvistunu ja uskon niiden vahvistuvan vielä entisestään tässä syksyn aikana. Tosin, en tiedä kuinka pitkäks voi oma ripsi kasvaa.. 😀 Haha!

***

Iloista tiistaita tyypit!

 

Kulmat ja ripset – mikä vointi?

Mä tein nyt päätöksen, että ripsipidennykset on mun osalta mennyttä elämää. Oon tykännyt ihan hirmuisesti niistä, mutta nyt mun omat ripset ei enää jaksa. Laitoin siis mun ihanalle luottoripsien tekijälle Anniinalle viestiä, että perutaan huolto ja annetaan omille ripsille aikaa ja tilaa hengittää. 🙂 Anniina on super hyvä ja taitava tekijä, suosittelen kyllä ihan 100% jos joku miettii ripsiä vaikka kesähäitä tms. varten!

Multa on myös kyselty, että miten mun vajaa vuos sitten laitetut microblading-kulmat jakselee. Ne jakselee oikein hyvin ja itse asiassa just varasin ajan vuosihuoltoon Browriinalle, jolla kävin tän ekan vahvistuksenkin tekemässä. 🙂

Mutta siis, tässä nyt toivepostausta siitä miten mun kulmat ja ripset jakselee nyt.

Tässä kuvassa viime elokuussa laitetut microblading-kulmat ja suht just huolletut ripset.

Nyt on siis melkein vuos siitä, kun otin nuo microbladingit. Mä oon ollu niihin ihan super tyytyväinen! Oikeastaan vaan silloin, kun oon lähtenyt johonkin ”edustustilaisuuteen” tai juhliin – oon niitä ihan vähän vahvistanut, en paljoa.
Ripset mulla tosiaan ei enää kestä pidennyksiä. Pidin joulun jälkeen kolmisen kuukautta taukoa ja ne vahvistui jo tosi kivasti, kävin sitten joskus maaliskuussa ottamassa kuitenkin taas ripset (koska himo niihin) ja nyt huomasin ettei mun omat ripset enää oikein jaksa niitä.

Siispä ripsipidennykset jää nyt pois ja aion tehdä tehokuurin ripsiseerumilla ja oikeilla lisäravinteilla. Tässä on nyt tilanne tällä hetkellä. Otin vähän niin kuin tällaiset ”ennen” kuvat ja katsotaan vaikka kesän jälkeen, mihin kuuri on johtanut ja onko tullut parissa kuukaudessa omat ripset takaisin.

Ilman meikkiä, ripsissä eikä kulmissa mitään.
Pieni vahvistus kulmissa ja ripsiväri päällä. 🙂

Kuten huomaatte, on mun yläripset about saman pituiset tällä hetkellä kun alaripset. 😀 Mutta ei se mitään! Onneks ripsarilla saa kuitenkin ihan kivan lookin niihin ja parempiin pitoihin voi lisätä eye-lineriä ja luomiväriä.

Mä kerron tarkemmin niistä lisäravinteista teille myöhemmin, erillisessä postauksessa. Mutta se seerumi mitä oon nyt taas käyttäny aamuin illoin, on sellainen kun Lashfood. Sitä saa ainakin tuolta mun ripsihuoltajalta Beauty Anniinasta. Saa varmasti myös netistä. Se on ollu tosi hyvä, koska sillä mun ripset vahvistui kivasti tän edellisen tauon aikana.

Nyt oon kuitenkin päättänyt, että tää ei oo enää tauko, vaan ihan nyt surullisin mielin meinaan sanoa kokonaan hyvästit ripsipidennyksille. (tai noh… never say never..)

Onko teillä kokemuksia microbladingista tai ripsipidennyksistä? Hyviä tai huonoja? Entä onko vinkkejä, millä omat ripset sais kuntoon?

Aurinkoista tiistaita sinne kaikille! 🙂