Kulmat ja ripset – mikä vointi?

Mä tein nyt päätöksen, että ripsipidennykset on mun osalta mennyttä elämää. Oon tykännyt ihan hirmuisesti niistä, mutta nyt mun omat ripset ei enää jaksa. Laitoin siis mun ihanalle luottoripsien tekijälle Anniinalle viestiä, että perutaan huolto ja annetaan omille ripsille aikaa ja tilaa hengittää. 🙂 Anniina on super hyvä ja taitava tekijä, suosittelen kyllä ihan 100% jos joku miettii ripsiä vaikka kesähäitä tms. varten!

Multa on myös kyselty, että miten mun vajaa vuos sitten laitetut microblading-kulmat jakselee. Ne jakselee oikein hyvin ja itse asiassa just varasin ajan vuosihuoltoon Browriinalle, jolla kävin tän ekan vahvistuksenkin tekemässä. 🙂

Mutta siis, tässä nyt toivepostausta siitä miten mun kulmat ja ripset jakselee nyt.

Tässä kuvassa viime elokuussa laitetut microblading-kulmat ja suht just huolletut ripset.

Nyt on siis melkein vuos siitä, kun otin nuo microbladingit. Mä oon ollu niihin ihan super tyytyväinen! Oikeastaan vaan silloin, kun oon lähtenyt johonkin ”edustustilaisuuteen” tai juhliin – oon niitä ihan vähän vahvistanut, en paljoa.
Ripset mulla tosiaan ei enää kestä pidennyksiä. Pidin joulun jälkeen kolmisen kuukautta taukoa ja ne vahvistui jo tosi kivasti, kävin sitten joskus maaliskuussa ottamassa kuitenkin taas ripset (koska himo niihin) ja nyt huomasin ettei mun omat ripset enää oikein jaksa niitä.

Siispä ripsipidennykset jää nyt pois ja aion tehdä tehokuurin ripsiseerumilla ja oikeilla lisäravinteilla. Tässä on nyt tilanne tällä hetkellä. Otin vähän niin kuin tällaiset ”ennen” kuvat ja katsotaan vaikka kesän jälkeen, mihin kuuri on johtanut ja onko tullut parissa kuukaudessa omat ripset takaisin.

Ilman meikkiä, ripsissä eikä kulmissa mitään.
Pieni vahvistus kulmissa ja ripsiväri päällä. 🙂

Kuten huomaatte, on mun yläripset about saman pituiset tällä hetkellä kun alaripset. 😀 Mutta ei se mitään! Onneks ripsarilla saa kuitenkin ihan kivan lookin niihin ja parempiin pitoihin voi lisätä eye-lineriä ja luomiväriä.

Mä kerron tarkemmin niistä lisäravinteista teille myöhemmin, erillisessä postauksessa. Mutta se seerumi mitä oon nyt taas käyttäny aamuin illoin, on sellainen kun Lashfood. Sitä saa ainakin tuolta mun ripsihuoltajalta Beauty Anniinasta. Saa varmasti myös netistä. Se on ollu tosi hyvä, koska sillä mun ripset vahvistui kivasti tän edellisen tauon aikana.

Nyt oon kuitenkin päättänyt, että tää ei oo enää tauko, vaan ihan nyt surullisin mielin meinaan sanoa kokonaan hyvästit ripsipidennyksille. (tai noh… never say never..)

Onko teillä kokemuksia microbladingista tai ripsipidennyksistä? Hyviä tai huonoja? Entä onko vinkkejä, millä omat ripset sais kuntoon?

Aurinkoista tiistaita sinne kaikille! 🙂

 

Pitkät pois!

Pari kuukautta minulla oli kauniit pidennykset, jotka nyt otatin pois. Halusin kevyempää lookkia ja toki myös pidennysten kiinnityskohdat olivat ehtineet kasvaa jo sen verran, että olisi ollut joka tapauksessa ainakin korjauksen aika. Päätin kuitenkin ottaa ne kokonaan pois tällä erää ja pistää pussiin säilöön, koska niitä voi käyttää vielä toistamiseen ja vielä kolmannenkin kerran! 🙂

Nyt on sellainen fiilis, että haluan pitää hetken aikaa taukoa kaikenlaisissa pidennyksissä. Ripsipidennykset jäävät myös tauolle, eli niitä en ole käynyt huoltamassa ja annan loppujenkin pudota pois hiljalleen. Kynnet minulla on olleetkin jo yli puolitoista vuotta ihan naturellit. Ja vaikka välillä houkutteleekin kauniit pidemmät kynnet, niin olen vain tullut siihen tulokseen etten oikeasti niitä ”tarvitse”. 😀

Eihän näitä mitään pidennyksiä sun muita juttuja oikeasti tarvitse. Mutta jotkin niistä tekevät arjen helpommaksi. Kulmien microblading ja ripsipidennykset on sellaisia, jotka on arjen helpottajia itselläni. Mutta hiuspidennykset on vain sellaista extraa. 🙂

***

Mitäs mieltä te olette, onko pidennykset ripsissä tai hiuksissa jo menneen talven lumia? Vai ehkä taas pikkujoulukauden kuumin juttu? 😉