Mitä kaikkea tarttui Lontoosta mukaan?

Mä lähdin Lontooseen HellyHansenin reppu selässä. Sisällä repussa oli lenkkarit ja yhdet siistimmät vaatteet. Plus tietysti yökkäri ja hygieniatarvikkeet. Mietin, että voin ostaa pari juttua tuliaisiksi itelleni, Emmalle ja Tuukalle. Mutta muuta en osta, joten isompaa matkalaukkua on ihan turha roudata mukaan.

Noh…

Torstaina ehdin shoppailla pari tuntia, näin paljon mitä mietin ostanko, mutta jätin kauppaan. Löysin itelleni super makeet Puman lenkkarit ja kaks ihanaa kukkapaitaa. Ostin ne, koska ajattelin laittavani toisen kukkapaidan illan lanseeraustilaisuuteen ja lenkkarit jalkaan.

Itelleni löytyi matkalta vielä Pepsi-paita+ kaks muuta t-paitaa, pari college-paitaa, pari yökkäriä, vähän alusvaatteita, MusicTV- lippis, kukkamekko ja lentokentältä kauan himoitsemani TedBakerin kaks eri kokoista lompakkoa.

Niin ja siis jouduin ostamaan matkalaukun!! 😀 😀 Koska tuliaishommat näiden omien shoppailujen lisäksi lähti vähän käsistä. 😉

Tuukalle ostin viis t-paitaa, sukkia ja matkalaukkuun sellaisen hihnan. Niin ja lentokentältä Harrodsin pikkulompakon ja Tobleronea. Tuukka on t-paitojen suurkuluttaja, joten nää oli kivoja tuliaisia hänelle. Jos matkalaukkuun olis mahtunut, oisin ostanut hänellekin kengät! 🙂

Laukkuun nimittäin tuli tungettua vielä muutamat tuliaiset Emman, Tuukan ja mun tuliaisten lisäksi. 😀

Emman osalta mulla meinas lähteä ihan lapasesta!! Lontoo on ehkä paras shoppailumesta lastenvaatteille ja kengille! Tollasen pikkutaaperon lenkkarit (Nike, Puma, Adidas jne) maksoi 25-35 puntaa per pari. Ja sitä valintaa oli PALJON!!

Myös vaatteita löytyi niin paljon ihania pikkuisille, että oisin voinut oikeasti ostaa toisen matkalaukullisen verran jo kesävaatteita varastoon Emmalle. 😉

Emma löysi heti suosikkinsa tuliaisten joukosta, ei paljoa kiinnostanut pehmolelut tai tyllipuvut – kaikki kolme kenkäparia lähti iloisten hihkuntojen säestämänä saman tien kokeiluun. 😀 Kaikki kolme paria tuli heti testattua ja niillä oli kiva tepastella pitkin kotia. Ostin tarkoituksella kolme nroa liian isoja kenkiä, koska toivon niiden olevan sopivia keväällä kun lumet sulaa.

Mutta mun yks ehdottomia suosikkeja Emman tuliaisista oli yökkäri tyllisomisteella! 😉 Oispa tollaisia aikuisillekin! 😀

***

Nyt ei tarvi vähään aikaan mitään ostella! 😀